Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

hıı iyi geliyomu canım. bakayım internetten hemen, barcelino bittikten sonra lazım olursa kullanırım :)).. dax dax

hıı iyi geliyomu canım. bakayım internetten hemen, barcelino bittikten sonra lazım olursa kullanırım :)).. dax dax

Canım benim kullandığım bu. Maske aslında banyodan sonra tüm saça sürüp biraz bekletip durulayın diyo. Ama ben diplere sürmüyorum. Dökecek gibi geldi çünkü bana cesaret edemedim. Banyodan sonra saçımın ıslaklığını alıyorum havluyla sonra nemliyken boylara uçalara sürüyorum. Durulamıyorum. Diplere sürmediğim için ve düzleştirici vs kullanmadığım için hiç bi sorun olmadı şimdilik Belki yanıcı bi şey vardır içinde diye söyledim düzleştirici olayını

Felaket yumuşattı benim saçları Taranması filan kolaylaştı

Kıvamı da yukardaki gibi işte. Zor durulanıyor baya

Son düzenleme:
hıı anladım canım jölemsi duruyo ama o durulama zorluğu beni korkuttu ama yinede aklımda yaani ihtiyaç duyabilirim teşekkür ederim gösterdiiğin içinn

durulamıyorum demişsiniz nasıl yani öylece bırakıyor musunuz saçınızda?

ben sacıma kaynak yaptırmıstım o zmn boncuk kaynak bu kdr yaygın deıldı keratın yaptırmıstım yaptıranlar bılır cıkartırken sac ınanılmaz hasar goruyo ... gur olmasını ıstedıgım ıcın fazla taktırmıstım sacım agırlıgı kaldırmadı hep dıpten koptu tutam tutam saclarım .... sadece eczanelerde satılan zigavus sarımsak sampuanı var kokusuz hıc sarımsak kokusu yok onun ıcıne bı kutu e vıtamını ampul ve bır kutu bepanten ampul dokuyorum ... saclarım eskı halıne geldı gurlestı hepınıze tavsıye ederımmmm

veee sacın cabuk uzamadını saglayan peroxın vıtal haır spray dıye bı urun var sac dıplerıne sıkıp masaj yapıyorsunuz sonra banyo yaparken durulanıyo yaglı bısey deıl ... sıkıp yatsanız bıle yastıga bulasmıyo yanı:) ınternetten satın alabılırsınızzz:)))

Ya çok üşendim de okuyamadım saçların uzadı mı ayda kaç cm uzadı?

Benim saçlarım katlı ve V kesimdi. En uzun saçım ensemin 2 parmak aşağısındaydı ekimin 30unda başlamıştım ben kürlere sanırım geçen sene. Sonra 6 ayda sütyen hizama geldi en uzun saçım. Sonra da katlı ve V kesim istemediğim için gittim kestirdim Artık hiçbi' şey yapmıyorum

Kızlarrr nerdesiniz saçlar ne durumda resimle paylaşalım çok merak edıyorum baya uzun bir zaman olduu

kulağa hoş geliyor. Nasılsa bitkisel. zararı olmaz denemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…