hıı iyi geliyomu canım. bakayım internetten hemen, barcelino bittikten sonra lazım olursa kullanırım :)).. dax daxBen de Watsonsun onarıcı bakım maskesi mi cilası mı ne onu öneriyorumm yumuşaklık için. Saç akıp gidiyo valla
Dax iyi gidiyo bakalım şimdilik bi de sürdükten sonra arada ısıtmaya da başladım. Onun da etkisi oluyo sanırım
Tamam tamam demiyorum
hıı iyi geliyomu canım. bakayım internetten hemen, barcelino bittikten sonra lazım olursa kullanırım :)).. dax dax
hıı anladım canım jölemsi duruyoEki Görüntüle 813097
Eki Görüntüle 813098
Canım benim kullandığım bu. Maske aslında banyodan sonra tüm saça sürüp biraz bekletip durulayın diyo. Ama ben diplere sürmüyorum. Dökecek gibi geldi çünkü bana cesaret edemedim. Banyodan sonra saçımın ıslaklığını alıyorum havluyla sonra nemliyken boylara uçalara sürüyorum. Durulamıyorum. Diplere sürmediğim için ve düzleştirici vs kullanmadığım için hiç bi sorun olmadı şimdilikBelki yanıcı bi şey vardır içinde diye söyledim düzleştirici olayını
Felaket yumuşattı benim saçlarıTaranması filan kolaylaştı
Kıvamı da yukardaki gibi işte. Zor durulanıyor baya
Eki Görüntüle 813097
Eki Görüntüle 813098
Canım benim kullandığım bu. Maske aslında banyodan sonra tüm saça sürüp biraz bekletip durulayın diyo. Ama ben diplere sürmüyorum. Dökecek gibi geldi çünkü bana cesaret edemedim. Banyodan sonra saçımın ıslaklığını alıyorum havluyla sonra nemliyken boylara uçalara sürüyorum. Durulamıyorum. Diplere sürmediğim için ve düzleştirici vs kullanmadığım için hiç bi sorun olmadı şimdilikBelki yanıcı bi şey vardır içinde diye söyledim düzleştirici olayını
Felaket yumuşattı benim saçlarıTaranması filan kolaylaştı
Kıvamı da yukardaki gibi işte. Zor durulanıyor baya
bakım kremi olarak düşünmemiz gerekiyor sanırım. banyo sonrasılardandurulamıyorum demişsiniz nasıl yani öylece bırakıyor musunuz saçınızda?
bakım kremi olarak düşünmemiz gerekiyor sanırım. banyo sonrasılardan
durulamıyorum demişsiniz nasıl yani öylece bırakıyor musunuz saçınızda?
Çok çok az alıp sadece uçlara sürüp bırakıyorum öyle. Bi sorun yaşamadım
Rica ederimm
Ya çok üşendim de okuyamadım saçların uzadı mı ayda kaç cm uzadı?
paylaşalımmmm :)Kızlarrr nerdesiniz saçlar ne durumda resimle paylaşalım çok merak edıyorum baya uzun bir zaman olduu
Benim saçların son durumu canlarım anca bu kadar uzatabildimEki Görüntüle 1018179 [/QUOTE
maşallah :NAZAR: ilk halini de atarmısın ve neler kullandın ?
evet arkadaşlar selammm :)
geçen sene upuzun saçlarım vardı şimdi kısacık kaldı
haydi gelin hep beraber uzatalım :)
Formülümüzün adı SİNEMAKİ
Sinameki Kürü: 1 tutam sinameki 1 çay bardağı suda kaynatılacak. 5-10 dk. demlenecek. Süzülüp ılıdıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı+ bir bemiks ampul koyulacak. saç diplerine masaj yapılarak sürülecek 4-5 saate yakın bekletip yıkanacak. poşet, sıcak havlu vs. sararsanız daha etkili olur :)
Benim saçım kuru olduğu için menekşe yağı ekledim, hint yağıda uzatmada etkiliymiş onuda eklemeyi düşünüyorum.
Bu kür 8 hafta boyunca haftada 1 defa yapılacak. Sonra 2 hafta ara verilecek.
Tabi bu tür bakımları DOĞRU ZAMANDA uygulamak daha olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?