Elseve düzleştirici şampuan ve saç kremini bir arada kullanıyorum cnm.
Çok memnunum
Teşekkür ederim canım şampuanım bitince hemen deneyeceğiiim
buradayımmm tatildeydim ve onun dışında pc bozuktu canııımhuuuhuu bizim kızlar nerelerdesiniz ya terkedilmiş burası saçlar ne alemde :)
dax ı kullandım uzatıyor cidden ama bu sıralar dokulme sorunum var aşırı şekilde, o yüzden bıraktım bişiler yapmayın d'olive şampuan aldım onu kullanıyorumBu dax işe yarıyor mu kızlar.kullanacağım ama emin olamıyorum
canım saçların çok güzel maşallah :) zeytinyağı-badem yağı nasıl kullanıyorsun acaba :)İlk resim kendi ana rengim ve inanılmaz sağlıklı parlak ve harika bir rengi var saçlarımın herkes boya numaramı sorar...
Kendimi bildim bileli saçlarıma haftada 2 kez badem yağı ve zeytinyağı karışımı uygularım ve saçlarım çok hızlı uzuyor
(maşallah diyin)
Eki Görüntüle 758062
Bu resimdeki rengimse şu anki rengim,saçlarım düz bu arada,gerçi kullandığım şampuanında etkisi var düz olmasında;
Özel günler dışında ütüyle,düzleştirici ile fönle hiç uğraşmıyorum.
Eki Görüntüle 758065
canım formül tek kullanımlık yapıp taze uygulucaksın her seferinde, başka şeylerde araştırabilirsin çünkü uzatmak amaçlı yaptım ben. gürleştirmek için sarımsak filan diyorlar daha bir sürü şey var :) umarım istediğin gibi olur saçların, ve sağlıklı olurlarbenim anlamadığım formülü yapıp tümünü o zaman mı saçımıza uygulayacağız? Yoksa belirttiğin zaman dilimlerine kadar bekletebilir miyiz? Çünkü benim azıcık saçım var hem kısa hem ince telle hem berbat hem ölmüş of of of sizin tek derdiniz saç uzatmak bir de benimkine bakın ben napayımbu verdiğin formül saçıma iyi gelecek midir ki
tatlım buradayımm gittim geldim ama yarın yine gidiyorumm orada bakmaya çalışcm :)trollcum nerdesin sen ya tatıle falanmı gittin ya
bende uyguluyorum beşinci kürü yaptım ama öyle aman aman bi uzama olmadı yaabeni saç konularında takip edenler bilirler albümümdede resimlerim var.Sinameki kürü bende ciddi anlamda işe yaradı.Saçlım şuan kısa bazı nedenlerden dolayı kestirmek zorunda kaldım şu an yine uyguluyorum ve her yapışımdan sonra faydalı olduğunu hissediyorum uzuyolar
bende uyguluyorum beşinci kürü yaptım ama öyle aman aman bi uzama olmadı yaaüç ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi kuaför acaba sonra uzar mı
hımm anlıyorum canım kullandıkça umarım daha çok faydasını görmeye başlarım çünkü kısa saçtan sıkıldım artıkben her kullanımdan sonra biraz daha uzadığını hissediyorum canım ama tabi öyle boynumdan belime inmiyor ama hafiften hafiften farkediliyor yani
Eki Görüntüle 718950 ilk eklediğim foto buydu başlarken
iyiyim canım sen nasılsın :)Vallahı bende yeni geldim baya giremedm : )trollcum naber nasılsın
canım alıntı yaptığın fotoğraftaki boyuna 4-5 ay da geldi sanırım. sinamekiyi 10 hafta filan yaptım sanırım sonraki halini attım buraya bakabilirsinCanım kaç ayda saçların şuanki haline geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?