Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

huuuhuu bizim kızlar nerelerdesiniz ya terkedilmiş burası saçlar ne alemde :)
buradayımmm tatildeydim ve onun dışında pc bozuktu canııım

Bu dax işe yarıyor mu kızlar.kullanacağım ama emin olamıyorum
dax ı kullandım uzatıyor cidden ama bu sıralar dokulme sorunum var aşırı şekilde, o yüzden bıraktım bişiler yapmayın d'olive şampuan aldım onu kullanıyorum

canım saçların çok güzel maşallah :) zeytinyağı-badem yağı nasıl kullanıyorsun acaba :)

canım formül tek kullanımlık yapıp taze uygulucaksın her seferinde, başka şeylerde araştırabilirsin çünkü uzatmak amaçlı yaptım ben. gürleştirmek için sarımsak filan diyorlar daha bir sürü şey var :) umarım istediğin gibi olur saçların, ve sağlıklı olurlar

trollcum nerdesin sen ya tatıle falanmı gittin ya
tatlım buradayımm gittim geldim ama yarın yine gidiyorumm orada bakmaya çalışcm :)

Ben bu sinamekili kürü uygulamak istiyorum. Ayriyetten turplu suyuda. İkisini uygulasam olur m? Bir de bu ikisi saç kırıklarıma iyi gelip saçımı canlandırır mı? Canlandırmazsa başka neler yapabilirim?

beni saç konularında takip edenler bilirler albümümdede resimlerim var.Sinameki kürü bende ciddi anlamda işe yaradı.Saçlım şuan kısa bazı nedenlerden dolayı kestirmek zorunda kaldım şu an yine uyguluyorum ve her yapışımdan sonra faydalı olduğunu hissediyorum uzuyolar

bende uyguluyorum beşinci kürü yaptım ama öyle aman aman bi uzama olmadı yaa üç ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi kuaför acaba sonra uzar mı

bende uyguluyorum beşinci kürü yaptım ama öyle aman aman bi uzama olmadı yaa üç ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi kuaför acaba sonra uzar mı

ben her kullanımdan sonra biraz daha uzadığını hissediyorum canım ama tabi öyle boynumdan belime inmiyor ama hafiften hafiften farkediliyor yani

ben her kullanımdan sonra biraz daha uzadığını hissediyorum canım ama tabi öyle boynumdan belime inmiyor ama hafiften hafiften farkediliyor yani
hımm anlıyorum canım kullandıkça umarım daha çok faydasını görmeye başlarım çünkü kısa saçtan sıkıldım artık

Kızlar ben bu kürü 3 günde bir kere yapmaya başladım bu üçüncü yapışım.Fakat 2. uygulamamda saçımın 1 buçuk cm uzadığını farkettim.

Böyle fazla yapmamın bir zararı olur mu?

Bu cumartesi 7.kürümü yapıcam fakat gözle görülür bir değişim göremedim
İnşallah 8.kürden sonra bir belirti gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…