Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Kızlar benim saçların son durumu budur ıslak hali idare ediverin >:) ,trollcum nerdesinn. . .

Eklentiler

• $IMG_20130830_222431.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Kızlar ben geldiim

Bayadır evde değildim internetim de yoktu

Adore saçların çok hoş canım

Ben gittim temmuzda kozmik günde saçlarımı kestirdim yine en kısa katım hizasından küt olarak

Bıktım çünkü artık katlarımdan.

Gitmeden önce Daxlanıyodum. Onu da bıraktım orda yapmadım. Baya bi ara vermiş oldum. Tekrar başlar mıyım bilmiyorum şimdilik şampuanımda çam terebentin var sadece onu da yeni dün ekledim. Kırılmaması için yumuşaması için Watsonstan aldığım cilayı kullanıyorum banyodan sonra.

Sizler neler yaptınız bakalım? Dağılmış gitmiş topik :26:

Kızlar eğer etkisini görmek istiyorsanız ay fazlarına dikkat ederek kullanın.Her hafta düzenli kullanmanın hiç bir önemi yokmuş bunu anladım.Önemli olan yeniay'ın dolunaya tamamlandığı günlerde kullanmak,O zaman etkisini 2kat daha artırmış olacaksınız.

Onu nerden bilicez canım? ???

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ben geldiiiimmm evde değildim internetim yoktuuu çok ihmal ettimm kusura bakmayın. Adoreciiim saçların ne güzel olmuşşş maşallah :)))) benim kötü bir haberim var saçlarımı kestirdim uçlarından aldırdım, v şeklinde olnca önleri kısaldı yine. Allahım ne zaman upuzun saçlarım olucak yaaa. deliricem bu saçlar yüzünden. barcelino kullanayım diyorum, dax kullanınca ne kadar durulasamda etkisi kalıyo yağlı gibi kalıp şeklinde

aynen canım dax kullanıdıgım zaman 2 kere yıkıyorum gene aynı

Hoşgeldiiin

Sen v yaptırmak için kısalttırdın ben v liği gitsin diye

Neyse uzatıcaz artık Ensemde şu an yine Omuzlarımdan aşağı dökülmeye başlasın da bırakıcam artık gına geldi yağdı çöptü :120:

Kozmik bakıma göre bi günde kestirdiysen çabuk uzar

Allah allah dax bende öyle bi etki bırakmıyo hiç :44: :26:

Çok mu sürüyosun ki :26:

Bende şampuanıma çamterebentin ve badem yagı kattım.. h.sonuda sinemakiye başlıyorum kızlar yeni kestirdim gögüs izamda şuan saçlarım umarım yaz sonuna kadar istedigim boyuta ulaşır..
saçlarım o kadar düz ki hiç bişey yapmadıgım halde insanlar düzleştirmişim zannediyor bu yönden uzadığını tam anlamıyla iyi anlayabileceğim.. umarım hızlı uzar ve güçlenir.. konuyu açan arkadaşa teşekkürler sizin sayenizde öğrenip başlıyorum..

:)) v seviyorum ya.. benimde yine omzuma geldi napalım uzatcaz artık yaaa.. valla ona göre kestirmedim yani bakmadım belki denk gelmiştir o dax bi kere öyle bi deli ettiki beni nasıl çok sürdüysem demekki çıkmak bilmedi anneme yıkattım sonunda
canım umarım hızllı ve sağlıklı uzar saçların kısa sürede. bizde birbirimizden çok şey öğrendik deneyip yapıyoruz :) hepimizin saç tipi farklı uygulayarak anlıyoruz ancak :) kolay gelsin şimdiden

Ama gerçekten o tarihe göre kestirince baya fark ediyo ya bilmiyorum bana öyle gelmiş olabilir ama 2 ayda baya uzamış gibi hissediyorum hiçbi şey yapmadım 2 ay boyu :44:

Uzatıcaz işte işimiz ne, kestir uzat kestir uzat

Benim de sinameki öyle olmuştu çıkmamıştı saçlarımdan yasyağlı :120:

canım bidahakine öyle kestiririm ama uzun süre kestirmeyi düşünmüyorum yine :) bugün ikinci kez barcelino sürdüm yine öyle yatıcami sabah yıkıcam. uzatalım yaa tam uzuyo mal gibi kestiriyorum deli olcam. sinameki deme bana kokusu burnumda

Kestirme canım zaten ya. Ben de kestirmeyi düşünmüyorum. Zaten kestirilcek bi tarafı da yok saçımın ama neyse

Ben barcelino bulamadım ya nereye sorduysam :26:

Dax yetiyo zaten şimdilik. Yarın 10.yu sürüyorum

Evet yaa sinameki ne çileydi kokusu bi yandan uygulaması bi yandan

kestirmeyelim artııık
barcelino iyi geldi yine yaa :) sanki daha 3. kürde bile farketti ya da bana öyle geliyo. uzamayıda geçtim çok iyi geldi saçıma yumuşak. aktarda var canım daxı bırakırsan filan dene bence :) sinameki dimee

bende uzun saçlarımı kulak hizamda kestirdim.çoooooooooooooooooook pişmanım.şimdide uzasın diye uğraşıyorum.birde sinameki kürünü uygulayım ama yaza kadar uzamaz sanki saçlarım.

Ben de Watsonsun onarıcı bakım maskesi mi cilası mı ne onu öneriyorumm yumuşaklık için. Saç akıp gidiyo valla

Dax iyi gidiyo bakalım şimdilik bi de sürdükten sonra arada ısıtmaya da başladım. Onun da etkisi oluyo sanırım

Tamam tamam demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…