Merhaba teşekkürler iyi yapmışsın.Benim yarın yumurtalarım toplanıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Kızlar Recai Hocada tedavi görenler olarak ayrı bir başlık açmak istedim, böylece aynı klinikte tedavi gören arkadaşlarımızın durumlarını da takip edebiliriz, ayrıca klinik araştıran anne adaylarına da yardımcı oluruz umarım... Herkese bol şans....
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD] SIRA[/TD]
[TD] NİCK[/TD]
[TD] YAŞ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]G090[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Mart son hafta dondurulmuş embriyolar ile tedaviye başlangıç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Thecute[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]Transfer 26 martta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Limitsiz[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba teşekkürler iyi yapmışsın.Benim yarın yumurtalarım toplanıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
sağol canım inşallah.şimdiden içim pır pır.bu sefer ümitliyim ama her şey nasip ALLAH nasip ederse olacak biz elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAHINAllah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gidecek...
kızlaaaaar bukadar mıyız yani? yokmu aynı klinikte tedavi gören???
Kızlar Recai Hocada tedavi görenler olarak ayrı bir başlık açmak istedim, böylece aynı klinikte tedavi gören arkadaşlarımızın durumlarını da takip edebiliriz, ayrıca klinik araştıran anne adaylarına da yardımcı oluruz umarım... Herkese bol şans....
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] SIRA[/td]
[td] NİCK[/td]
[td] YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]G090[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]Dondurulmuş embriyolar ile 25 Martta tedaviye başlangıç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Thecute[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Transfer 26 martta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Limitsiz[/td]
[td]...[/td]
[td]3[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Bubuş[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]3.denemeyi dondurulmuşlarla yaza doğru yapacak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Edasenturk[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]14 martta transfer yapıldı, sonuç 26 mart[/td]
[/tr]
[/table]
Hayırlısıyla yarın transferimiz var.Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edelim arkadaşlar...
Sağol canım sanada hayırlı olsun.Rabbim hepimizin hayırlı güzel haberlerini duyurmayı nasip etsin.hadi bakalım canım hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de bugün klinikteydim, bugün itibariyle tedaviye başladım ilaçla...
Kızlar Recai Hocada tedavi görenler olarak ayrı bir başlık açmak istedim, böylece aynı klinikte tedavi gören arkadaşlarımızın durumlarını da takip edebiliriz, ayrıca klinik araştıran anne adaylarına da yardımcı oluruz umarım... Herkese bol şans....
[tr]
[td] SIRA[/td]
[td] NİCK[/td]
[td] YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]G090[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]Dondurulmuş embriyolar ile 24 Martta tedaviye başlangıç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Thecute[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Transfer 26 martta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Limitsiz[/td]
[td]...[/td]
[td]3[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Bubuş[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Edasenturk[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]14 martta transfer yapıldı, sonuç 26 mart[/td]
[/tr]
[/table]
İNŞALLAH hamilesindir değerin katlanır gider canım.Rabbim herkese nasip etsin.Benim transferim bugün oldu .Benim test günüm 5 nisan.Naptın 12 günü nasıl geçirdin?Güzel haberlerini bekliyoruz...11 günüm kan testinde 100.3 degerim umarım dahada yukselir isteyen bütün herkese nasip etsin allahım....
İNŞALLAH hamilesindir değerin katlanır gider canım.Rabbim herkese nasip etsin.Benim transferim bugün oldu .Benim test günüm 5 nisan.Naptın 12 günü nasıl geçirdin?Güzel haberlerini bekliyoruz...
canım kaç gündür giremedim, mesaj da atmışsın ama ben henüz cevap veremiyorum malesef ama buralardayım :) ertelene ertelene en son bugün yumurtaladım toplandı. büyük ihtimalle cuma (29 martta) transferim yapılacak. 14-15 tane yumurtan çıktı dediler bugün sevindim :) biraz sancım var ama şimdi dinleniyorum. orda geçirdiğim sürede pek çok kişiyle tanıştım, sohbet ettim gerçekten bana çok iyi geldi benimle aynı durumda olan insanlarla yüzyüze dertleşmek. en saçma sorularımı bile sordum herkes içtenlikle cevap verdi. cuma günü belki yazamam ama pazartesi transfer sonucumu yazarım mutlaka :) bu arada yaşım 24 ve ilk denemem. malesef bu işler yaşa başa bakmıyor.
[tr]
[td] SIRA[/td]
[td] NİCK[/td]
[td] YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]G090[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]Dondurulmuş embriyolar ile 24 Martta tedaviye başlangıç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Thecute[/td]
[td]24[/td]
[td]1[/td]
[td]Transfer 29 martta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Limitsiz[/td]
[td]...[/td]
[td]3[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Bubuş[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Edasenturk[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]Allah tamamına erdirsin insallah:119: [/td]
[/tr]
[/table]
11 günüm kan testinde 100.3 degerim umarım dahada yukselir isteyen bütün herkese nasip etsin allahım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?