Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

g090

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
2.372
1.131
173
Ankara
Kızlar Recai Hocada tedavi görenler olarak ayrı bir başlık açmak istedim, böylece aynı klinikte tedavi gören arkadaşlarımızın durumlarını da takip edebiliriz, ayrıca klinik araştıran anne adaylarına da yardımcı oluruz umarım... Herkese bol şans....

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] SIRA[/td]
[td] NİCK[/td]
[td] YAŞ[/td]
[td]DENEME&SORUN[/td]
[td]DURUM[/td]

[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]G090[/td]
[td]31[/td]
[td]2- Erkek faktörü (sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu)[/td]
[td] HAMİŞ:):119:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2[/td]
[td]Thecute[/td]
[td]24[/td]
[td]1[/td]
[/tr]

[tr]
[td]3[/td]
[td]Ozim84[/td]
[td]29[/td]
[td]1 - kadın faktörü pko +erkek hareket düşüklüğü[/td]
[td]HAMİŞ:):119: [/td]
[/tr]

[tr]
[td]4[/td]
[td]Limitsiz[/td]
[td]32[/td]
[td]3[/td]
[td]Birdahaki sefere güzel haberleri bekliyoruz inşallah[/td]
[/tr]

[tr]
[td]5[/td]
[td]Bubuş[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]3.denemeyi dondurulmuşlarla yaza doğru yapacak [/td]
[/tr]

[tr]
[td]6[/td]
[td]Edasenturk[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]HAMİŞ:):119:[/td]

[/tr]

[tr]
[td]7[/td]
[td]Majesteleri[/td]
[td]...[/td]
[td]4[/td]
[td]Bir dahaki sefere güzel haberleri bekliyoruz inşallah[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]Kybelex[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]HAMİŞ:):119[/td]
[/tr]

[tr]
[td]9[/td]
[td]Durudenizderya[/td]
[td]31.[/td]
[td]2[/td]
[td]HAMİŞ:):119:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]Tutku34[/td]
[td]44[/td]
[td]...[/td]
[td]tedaviye başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]Sunamsu[/td]
[td]...[/td]
[td]5[/td]
[td]Bir dahaki sefere güzel haberleri bekliyoruz inşallah[/td]
[/tr]

[tr]
[td]12[/td]
[td]Umudumbitmesin[/td]
[td]31[/td]
[td]4[/td]
[td] 2-3 aya kadarTedaviye başlayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13[/td]
[td]YS88[/td]
[td][/td]
[td]2[/td]
[td] Tedaviye başlayacak[/td]
[/tr]

[tr]
[td]14[/td]
[td]Ayşenihal[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] Güzel haberi bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15[/td]
[td]Umudumbitmesin[/td]
[td]...[/td]
[td]6[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Merhaba teşekkürler iyi yapmışsın.Benim yarın yumurtalarım toplanıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

bende recai hocada tedavideyim. 2. denemem negatif maalesef. bunda pgt de yapılmıştı ama kısmet yine olmadı daha doğrusu kimyasal oldu. bugün değerim negatife döndü. sonuçlarım negatif olsada hocaya sonuna kadar güveniyorum asla da başka klinik düşünmüyorum. çünkü transferlerde tanıstıgım kişilere bakıyorum bilmem kaçıncı denemede dönüp dolasıp buraya gelmişler. ben hazır düzenimi kurmusken neden baska yerde çırpınayım. levent hoca , hasibe ve hatice hepsini cok seviyorum. bu işler allah ol derse olur. hoca klinik falan araç sadece onun için onlar görevlerini sonuna kadar yapıyorlar. kimseyi suçlayamam.
dondurulmuş 2 embryomuz var biraz dinlenip yaza doğru onları deneyeceğim.
inş. sizler pozitifi görürsünüz. bol şans.

bu arada yaşım 30 :))

Son düzenleme:
kızlaaaaar bukadar mıyız yani? yokmu aynı klinikte tedavi gören???

Slm kızlar bende recai beyi tercih edenlerdenim....14 mart'ta transferim yapıldı 26 martta pozitif sonuç alcaz ınş...allah hepimizin kucaklarini bebislerle doldursun ınş... ) ((;

kızlaaaaar bukadar mıyız yani? yokmu aynı klinikte tedavi gören???

canım bende recai hocanın hastasıyım başka klinikte denedim olmadı recai hocada denedim tuttu ama 3 aylık düşük şu an beklemedeym amaliyat oldum 3. yine orda deneyecem recai bey çok ilgili vede bilgili

Canım benide listeye eklemissin saol ...kalan bilgileri veriyim dedim yaş 30 2 denemem tahmini sorun PKO :))) 2 tane 1 kalite 8 hücreli 3 gün embriyosu transfer edildi....

Hayırlısıyla yarın transferimiz var.Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edelim arkadaşlar...

Hayırlısıyla yarın transferimiz var.Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edelim arkadaşlar...

hadi bakalım canım hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de bugün klinikteydim, bugün itibariyle tedaviye başladım ilaçla...

hadi bakalım canım hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de bugün klinikteydim, bugün itibariyle tedaviye başladım ilaçla...
Sağol canım sanada hayırlı olsun.Rabbim hepimizin hayırlı güzel haberlerini duyurmayı nasip etsin.

11 günüm kan testinde 100.3 degerim umarım dahada yukselir isteyen bütün herkese nasip etsin allahım....

canım kaç gündür giremedim, mesaj da atmışsın ama ben henüz cevap veremiyorum malesef ama buralardayım :) ertelene ertelene en son bugün yumurtaladım toplandı. büyük ihtimalle cuma (29 martta) transferim yapılacak. 14-15 tane yumurtan çıktı dediler bugün sevindim :) biraz sancım var ama şimdi dinleniyorum. orda geçirdiğim sürede pek çok kişiyle tanıştım, sohbet ettim gerçekten bana çok iyi geldi benimle aynı durumda olan insanlarla yüzyüze dertleşmek. en saçma sorularımı bile sordum herkes içtenlikle cevap verdi. cuma günü belki yazamam ama pazartesi transfer sonucumu yazarım mutlaka :) bu arada yaşım 24 ve ilk denemem. malesef bu işler yaşa başa bakmıyor.

11 günüm kan testinde 100.3 degerim umarım dahada yukselir isteyen bütün herkese nasip etsin allahım....
İNŞALLAH hamilesindir değerin katlanır gider canım.Rabbim herkese nasip etsin.Benim transferim bugün oldu .Benim test günüm 5 nisan.Naptın 12 günü nasıl geçirdin?Güzel haberlerini bekliyoruz...

İNŞALLAH hamilesindir değerin katlanır gider canım.Rabbim herkese nasip etsin.Benim transferim bugün oldu .Benim test günüm 5 nisan.Naptın 12 günü nasıl geçirdin?Güzel haberlerini bekliyoruz...

Saol canım ... Ben ilk 3 gün yattım sonraki günler yatmadim çok ağır iş yapmadım bolbol sebze yedim kayısı ve üzüm suyu karışımını çok tukettim kabizliga birebir ha bide kabak çekirdeği çok yedim...pozitif olmaya çalistim her gece elimi karnima koyup bebisle konuştum :))))) bu şekilde 12 gün geçirdik işte....rabbim sizlere isteyen herkese yasatsin....

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım, insallah hepsi sağlıkla döllenir, ha unutmadan şunu söyleyeyim muhakkak dondurma işlemi yaptır kalan yavrularını ben son anda karar verdim dondurma işlemi yaptırmaya şuanda dondurulmuş embriyolarla devam edeceğim iyiki dondurmuşum yoksa bidaha o kadar iğne falan kullanacaktım, benimde cumartesi randevum var, başladım dondurulmuş embriyolarla tedaviye

Çok teşekkür ederim allah bütün isteyenlere nasip etsin hepinizin duacısiyim kızlar....

tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
11. gün için çok güzel değerin. darısı başımıza inş. benimde haziranda dondurulmuşlarla yapılacak tekrar şu anda kimyasal gebelik yaşadığım reglimi atlatmaya calısıyorum. ilkinde direk negatifti bunda kimyasal oldu inş 3. de pozitifi görürüm. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…