7 embriyom vardi kalan, hoca ameliyathanede dindurun kalanlari dedi, daha sonra odeme yapmadik falan diye sordugumuzda embriyolariniz yeteri kadar bolunmemisti ondan dondurmadik dediler. Oysa recai hoca embriyolariniz cok kaliteliydi cok guzeldi demisti. Niye boyle oldu anlamadim biraz da moralim bozuldu acikcasi. Eger bu denemede tutmazsa bir daha tup bebek yapirmaya gucumuz yetmez. Dondurulmuslarin transfer maliyeti cok daha dusuk oluyor sonucta.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım, insallah hepsi sağlıkla döllenir, ha unutmadan şunu söyleyeyim muhakkak dondurma işlemi yaptır kalan yavrularını ben son anda karar verdim dondurma işlemi yaptırmaya şuanda dondurulmuş embriyolarla devam edeceğim iyiki dondurmuşum yoksa bidaha o kadar iğne falan kullanacaktım, benimde cumartesi randevum var, başladım dondurulmuş embriyolarla tedaviye
Hayirlisi olaun canim, ben de 9nisan'da kan tesine gidicem bakalim bekliyorum simdi ama evde cok sikildim herkes fazla ustume dusuyor.transfer tarihim belli oldu 8 NİSAN büyük gün:)
7 embriyom vardi kalan, hoca ameliyathanede dindurun kalanlari dedi, daha sonra odeme yapmadik falan diye sordugumuzda embriyolariniz yeteri kadar bolunmemisti ondan dondurmadik dediler. Oysa recai hoca embriyolariniz cok kaliteliydi cok guzeldi demisti. Niye boyle oldu anlamadim biraz da moralim bozuldu acikcasi. Eger bu denemede tutmazsa bir daha tup bebek yapirmaya gucumuz yetmez. Dondurulmuslarin transfer maliyeti cok daha dusuk oluyor sonucta.
Hayirlisi olaun canim, ben de 9nisan'da kan tesine gidicem bakalim bekliyorum simdi ama evde cok sikildim herkes fazla ustume dusuyor.
Ay ne güzel akıl etmişsiniz ben ilk gidiceğim zaman cok aramıştım recai hoca hakkında bi topik hiç yenilerde yoktu buarada ben aralık ayında ilk tedavimi oldum ocak başında transferim oldu cok şükür rabbime nasip etti yaşım 28 sorunumuz pko bundan önce aşılamaylada hamile kalmıştım ama 2 aylıkken kalbi durmuştu kanpıhtılaşmam varmış herkezin transferden sonra kullandığı clexsane iğneyi ben 9 ay kullanıcam nasipse gelelim centruma ben cok arastırdım recai hoca kadar birebir ilgilenen baska bi klinik sahibi denk gelmedi cok tatlı cok bilgili inş Rabbim szlerede meleğiniz için sebeb eder tedavilerinizi
inşallah hayırlı haberler alırız. Benimde 20 toplandı(ilk defa) Ama 6 tanesi pgt ye gidecek. Bu bebek pahalıya patlayacak bize.yarın öğlen transfer olup olmayacağı belli olacak. Dualarınızı esirgemeyin. Bu 4. denemem arkadaşlar. Her gün iğne vuruluyorum, çok sert. Bir avuç da ilaç :44: Yaş da geçiyor, ne yaparız bilmem. Allah şevkimizi kırmasın.
canım insallah bu sefer sağlıkla yavrularını alırsın kucağına. bende dondurulmuşla devam ediyorum pazartesi transferim var, eğer tutmazsa pgt yapılacak, 6 çok değilmi ya pgt ye göndermek için 3 hadi bilemedin 4 ünü gönderseydin? gerçi sonuc pozitif olsunda bir şekilde para ayarlanıyor bu uğurda
Sağol canım iyi dileklerin için. ama gerçekleşmedi transfer. 6 sı da iyi çıkmadı. moralim bozuldu. şimdi daha iyiyim. giden paraya mı, negatif sonuca mı yıkılan ümidime mi yanayım. Sonra anlatırım detaylarıyla.
benimde 16 yumurtadan 13ü döllendi fakat 6 tanesine pgt yapıldı.3-4 tanesine yapın diyebiliyosun tabi ama hepsini öneriyolar.sanada 6 tane yapılmış o dikkatimi çekti.benim arkadaşında 6 tane pgt yapıldı.bunlar herkesin 6 tanemi gönderiyorlar acaba?bu bir tesadüfmü yoksa?pgt yi dışarda yaptırıyorlar.tanesini 275 tlden yapıyorlar.o kadar masraf yapmışken onuda görmüyosun zaten.canım insallah bu sefer sağlıkla yavrularını alırsın kucağına. bende dondurulmuşla devam ediyorum pazartesi transferim var, eğer tutmazsa pgt yapılacak, 6 çok değilmi ya pgt ye göndermek için 3 hadi bilemedin 4 ünü gönderseydin? gerçi sonuc pozitif olsunda bir şekilde para ayarlanıyor bu uğurda
slm canım benim test günümde yarın pgtden benimde 6 embriyodan 1 embriyo normal çıktı transfer edildi.Allah yardımcımız olsun.bende çok korkuyorum.Pek ümidim de yok doğrusu...Sağol canım iyi dileklerin için. ama gerçekleşmedi transfer. 6 sı da iyi çıkmadı. moralim bozuldu. şimdi daha iyiyim. giden paraya mı, negatif sonuca mı yıkılan ümidime mi yanayım. Sonra anlatırım detaylarıyla.
slm canım benim test günümde yarın pgtden benimde 6 embriyodan 1 embriyo normal çıktı transfer edildi.Allah yardımcımız olsun.bende çok korkuyorum.Pek ümidim de yok doğrusu...
slm canım benim 3.denememdi ilk denemede yapmıyorlar genelde.az önce arkadaşım aradı recai hocada tedavi oluyordu 2 tane pgt yapılmış embriyo konduğu halde malesef tutmamışya kızlar gözüm korktu doğrusu sizlerin kaçıncı denemesi de pgt yapıldı ya??? ben ilk denememde pgt istedim ama hoca gerek yok dedi, negatif sonucu alınca dondurulmuşları da koyalım eğer yine negatif sonuçlanırsa pgt ye göndereceğiz 3. de dedi..
slm canım benim test günümde yarın pgtden benimde 6 embriyodan 1 embriyo normal çıktı transfer edildi.Allah yardımcımız olsun.bende çok korkuyorum.Pek ümidim de yok doğrusu...
canım yazdıklarını okuyunca şok oldum neler neler var ya. sana erkek oldugunu nasıl soyleyebıldıler? bana klınıkte cınsıyete kesınlıkle bakılmıyor demıslerdı. her ıste vardır hayır. bu benım 2. deneme olacak ama burada yazılanları okuyunca umudum da heyecanım da gıttıİnşaalah Allah her isteyene nasip etsin. İlk defa benim bu kdr yumurta çıktı. Sonuç böyle olunca üzüldük ama çabuk toparlandık. Deneme sayısı artınca alışıyorsun herhaldeGelelim pgt sonucuna 6 embroyonun 3 ü işe yaramaz, 2 si 2 kat kromozom sayısına sahip çıktı. Gelelim sonuncuya o da xxy kromozom türüne sahipmiş. :44: yani erkek bebek ama kısır(erkeksi özellikleri olmayan) olacakmış. Doktor da "bence yapmayalım, onun da geleceğiyle oynamayın" deyince vazgeçtik. Bir dahakine olacak diye ümit verdi sağolsun.
Limitsiz haberini bekliyoruz. Dualarım seninle.
Merhabalar canım tabikide negatifi aldık oturduk napalım.Harcadığın parayıda geç psikolojimiz kaldırmıyor artık.Bir daha denermiyiz bilmiyorum ama zannetmiyorum.Eşimde çok kötü ama içine atıyor bana belli etmemeye çalışıyor.İnşaALLAH siz pozitif alırsınız.Sonuçta hocada elinden geleni yapıyor ama.Centrumda şu zoruma gitti milyarlar verdik oraya tedaviyede test günü birde hamilelik testi için para istediler.Verdiğin 30 tl önemli değil ama ayıp ya bu kadarda olmaz yani..Canım ne yaptın? merak ediyoruz seniiii
ALLAH yardımcınız olsun.ben bıraktım bu işleri.....kızlar recai hocada tedavi görenler olarak ayrı bir başlık açmak istedim, böylece aynı klinikte tedavi gören arkadaşlarımızın durumlarını da takip edebiliriz, ayrıca klinik araştıran anne adaylarına da yardımcı oluruz umarım... Herkese bol şans....
[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td] sıra[/td]
[td] nick[/td]
[td] yaş[/td]
[td]deneme[/td]
[td]durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]g090[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]dondurulmuş embriyolar ile transfer 8 nisanda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]thecute[/td]
[td]24[/td]
[td]1[/td]
[td] 9 nisanda güzel haberi bekliyoruz.:):)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]limitsiz[/td]
[td]32[/td]
[td]3[/td]
[td]25 martta transferi yapıldı 5.nisan test günüydü negatifi aldı oturdu nolcaktı ki başka....bir daha denemeyi pek düşünmüyor doğrusu...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]bubuş[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]3.denemeyi dondurulmuşlarla yaza doğru yapacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]edasenturk[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]Allah tamamına erdirsin insallah:119: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]majesteleri[/td]
[td]...[/td]
[td]4[/td]
[td]bir dahaki sefere inşallah[/td]
[/tr]
[/table]
Merhabalar canım tabikide negatifi aldık oturduk napalım.Harcadığın parayıda geç psikolojimiz kaldırmıyor artık.Bir daha denermiyiz bilmiyorum ama zannetmiyorum.Eşimde çok kötü ama içine atıyor bana belli etmemeye çalışıyor.İnşaALLAH siz pozitif alırsınız.Sonuçta hocada elinden geleni yapıyor ama.Centrumda şu zoruma gitti milyarlar verdik oraya tedaviyede test günü birde hamilelik testi için para istediler.Verdiğin 30 tl önemli değil ama ayıp ya bu kadarda olmaz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?