Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım , Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Recai hoca ne diyor durumun için ? ben negatif sonucu ilk aldığımda çok kötüydüm Reca hocayla konuşana kadar , beni baya rahatlattı. sana ne dyior durum değerlendirmeni nasıl yaptı? bana çok pozitif bir tablo çizdi bakalım gerçekleşir insallah

bilgilerimi ekledim canım hayırlısı bakalım ...

Amin canım saol...allah herkese nasip etsin hepinizin kucaklari dolsun ınş...

Kızlar tedavımden kalan 1 tam kutu hazırlanmış gonal-f 450 ve 2 kullanımlık lucrın vardır ,ben bunları cope atacagıma tedavı gören veya baslayan bır arkadaşa vermeyı uygun gördüm,hıcbır şekılde ucret talebım yok durumu elvermeyen arkadaslar lutfen yazsın 250 lırayı cope atmak ıcıme sınmıyor....

canım keşke kliniğe verseydin, ben diğer tedavimde öyle yaptım, kalan ilaçları iğneleri hasibe hanıma verdim. mesela bir keresinde iğnem yanımda yoktu daha önce birilerinin verdiği iğnelerden yaptı, bende başkalarına faydam olsun diye ona verdim.

cnm sakın çöpe atma. biliyosun çok kıymetli bu tarz ilaçlar bizim gibi bu durumlarla uğraşanların öyle zor zamanları geçiyorki maddi olarak bir günlük iğne eksik kalıyor bazen insan ne yapacağını sasırıyor. kliniğe gitme sansın oldugunda hasibe hn a bırak bence yada kk da gonal-f paylaşım alanı var oraya yaz hayrına birine gönder gitsin. dua alırsın kullanan kişiden.

recai hoca 2 sene önce lap yaptı bana endometriozisten dolayı. ben ayılırken gözünüz aydınn hiç bir engel kalmadı hamilelik için diyerek girmişti odaya. sonra bekleyelim doğal olacak dedi. olmadı. devamında ben inat ettim tüp en son asama diyerek bu seney kadar bekledim. ilk denemede olacagına oda cok inanıyordu 8 hücreli 2 embryo transfer edildi. negatifi alınca sok oldu adamcagız sonra 2. deneme için tekrar başladık pgt yapılmış kompakt 4 embryo vardı elimizde 2 transfer ve kimyasal gebelik al sana 2. şok.
2 sini dondurduk. sizin her işiniz zormu olur dedi evet hep zor olur. acaba lap den bu tarafa içeride bişeylermi değişti diye pzt günü histereskopi yapacak kontrol amaçlı. 2 ay dinlenicem sonra dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz. dr uma güveniyorum işini iyi yaptığına inanıyorum en son ayrılırken hiç moralinizi bozmayın birlikte basaracagız dedi. bu işler birazda nasip kısmet. onlar görevlerini yapıyorlar ha oluyor olmuyor o kadarı garanti değil. bu negatifte doğru dürüst ağlamadım bile negatife o kadar alısmıstımki bekliyodum zaten.bakalım histereskopide neler cıkacak merakla bekliyorum..
sen şu an ne aşamadasın?

canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, Rabbim inşallah yakın zamanda yavustursun yavrularına ben estrofem kullanmaya başladım bugün 4. gün cumartesi bidaha gideceğim sanırım ultrasonla rahim kalınlığına bakacaklar

Burda ihtiyacı olan olursa maddi beklentim olmadan yollayacaktim zaten ama kimseden ses çıkmadı perşembe kontrole çağırdı recai hoca o zaman götürür oraya bırakırım artık....

Yok canım cope atarmiyim hiç...burdan kimseden ses çıkmadı artık perşembe kliniğe gitcem oraya bırakırım ihtiyacı olana versinler...

Bende başladım arkadaşlar. 1 haftadır her gün oradayım. Bu 4. denemem olacak. Bu merkezde ilk defa yaptırıyorum. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesi verilecek. Cmts toplanacak. Sanırım haftasonu hoca olmayacakmış, kim yapacak acaba ? Bugün e2 sonucum 3400 civarıydı. Çok mu yükselmiş :26: Dua edin arkadaşlar.

Hayırlı olsun canım tedavin.Recai hoca olmayınca Gürhan hoca yapıyormuş işlemleri galiba.Haftsonları yurtdışına çıkıyormuş bazen.Bizde transferi olduk sonucunu bekliyoruz hayırlısı bakalım.Dualarımız herkes için.Rabbim ol derse olur.İNŞAALLAH mutluluk haberlerimizi veririz....

canım hayırlı uğurlu olsun, pozitifle sonuçlansın ins. bende cumartesi kontrole geleceğim... benim yumurta toplamada da recai hoca yoktu gürkan hoca yaptı, transferi recai hoca yaptı.

amin cnm inş. daha fazla ugrasmayız.
yumurta toplama oldu sanırım senin transferin ne zaman yumurta toplama olduktan sonra rahim kalınlığına bakılmıyor tekrar diye biliyorum. farklı bir uygulamamı?
inş. pozitif sonucu alırsın cnm. bol şans.

hayırlı olsun tedavin. inş. bu son ve pozitif olur. hafta sonu recai hoca ankarada olmayacak. o olmayınca gürhan hoca yapıyor. oda cok tatlıdır. elide uğurludur. klinikteki lakabı pamuk elli hoca :))) hiç kafan bulanmasın zaten hepsi bu işin uzmanı olmuş.
e2 sonucu 5000 i geçince sanırım fazla oluyor. yaklasık 8-9 yumurta var sanırım sende. inşallah sana bebiş olarak geri döner birtanesi yada 2 :))
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş. allah yardımcın olsun:))

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Zor bir gündü benim için. Akşam hemen ultrasona girdim diye sevinirken dosyam bulunamadı. Bugünkü değerlerime göre hoca "bombalamışsın " dedi.e2 5000 i geçmiş. Yani çok yumurta oluşmuş. Sıkıntılı bir durum. ohss olabilirim. biraz önce lucrin iğnemi yaptım. cmts sabahı yumurtalarım toplanacak. Geçen hafta cmts de polip oluştuğu için alınmıştı. Sürekli bişey çıkıyor. Sonu hayırlı olur inş.

Oncelik le tedaviye baslamis olan arkadaslarin allah tamamina erdirir insallah bende gecen sene recai hocada tedavi gordum ve ilgileriden dolayi cok memnun kaldim hatta kantinde calisan adini hatirlayamiycam herkezre cicegem deyen ablayi bile ozledim.kizlar bilginiz varmi bilmiyorum ben en son denememi recai hocada yaptim 6 ti yumurta toplanildi pgt yapildi iki yumurta saglam cikti ve transferim oldu fakat negatifle bitti ve ben hocaya telefon actim bi ilac adi verdi adetin 21.gunu bi ay bunu kullan gel dedi ve ben negativ almis biri olarak telefonda agliyodum bi daha tefon acmaya cesaretim kalmadi cunki en ufak bi soru icin hep ariyodum sonuda bu ilaci unutup kapatiyodum cunki tedaviden bir kac ay sora kendiligimden hamile kalmistim ama keseyi bile gormeden kanamam oldu ve sonu kurtaj oldu bu kurtj gunleribde hocayi bagi bi aradim adam cagiz belki sinirleniyodur bile yani uzunlafin kisasi sizin bilginiz varmi adetin 21.gunu bu ilaci kullan gel tedavine baslayalim diyen arkadaslar varmi kizlar bilniz varsa lutfen yazin ilacin adini kizlar hocayi degilde hemsireler arasam olurmu ne yalan soyleyim recai hoca cok otoritel oldugu icin biraz tirsiyorum saatlerce orda beklemyi bile ozledim bazen ordaki hemsirelerin bazilari ile anlasmazlik oluyodu onlarida ozledim kizlar insallah bilginiz vardir adini yazar saniz sevinirim hepinizin allah yar ve yardimcisi olsun

canım dediğin gibi bende hocayı aramaya çekiniyorum, hatta geçen gittiğimde ameliyata gidecekti ultrasonla baktı giderken estrofem iç günde 2 tane dedi ve gitti ben o arada hazırlanırken koşturamadım haliyle peşinden, her neyse pazar günü olduğu için hasibe hanımda yoktu, tlfu kapalıydı ama ertesi gün aradım böyle böyle oldu nezaman içmeliyim bu ilacı falan dedim, sağolsun heemen bilgi verdi. Recai hoca yoğun olduğu için dediğin gibi bende çekiniyorum ama hasibe hemşireyi arıyorum valla kafama bişey takıldığı anda

transfer tarihim belli oldu 8 NİSAN büyük gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…