Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Recai pabuccuyu karar veremiyorum ya off ne yapsam yardım edermisiniz bana

cnm bi 5000 tl para harcamayı gözden çıkardıysan eğer Recai hocaya git derim.güzel taramalı bir tedavi görmek istiyorsan.tahlil vs tarama başta yapıyor bana 5 yıldır hiç yapılmamış tahliller yapıldı şeker hastalığım ortaya çıktı ama merkezin kendi laboratuvarı yok dışarda yaptırıyorlar ücretli.recai hoca işinde titiz dikkatli ama dediğim gibi paran yoksa da işin yürümüyor..bnmde kilom var ama boyumda var.175 boy 80 kiloyum ama kilomu hiç göstermem kemikli olduğum için.hoca bana herhangi bişey demedi boyun kilon normal dedi.tabi keşke zayıflayabilsem.insülin direnci olduğu için vücudumda zor zayıflamam.:53:

bizim komşumuz gitmişti recai hocaya o tavsiye etti bana para mühim değil keşke olsa muayene ücretimi 500 tl mi

cnm bi 5000 tl para harcamayı gözden çıkardıysan eğer Recai hocaya git derim.güzel taramalı bir tedavi görmek istiyorsan.tahlil vs tarama başta yapıyor bana 5 yıldır hiç yapılmamış tahliller yapıldı şeker hastalığım ortaya çıktı ama merkezin kendi laboratuvarı yok dışarda yaptırıyorlar ücretli.recai hoca işinde titiz dikkatli ama dediğim gibi paran yoksa da işin yürümüyor..bnmde kilom var ama boyumda var.175 boy 80 kiloyum ama kilomu hiç göstermem kemikli olduğum için.hoca bana herhangi bişey demedi boyun kilon normal dedi.tabi keşke zayıflayabilsem.insülin direnci olduğu için vücudumda zor zayıflamam.:53:

bizim komşumuz gitmişti recai hocaya o tavsiye etti para mühim değil ya keşke olsada hoca iyi olsun gerisi önemli değil zayıflayınca hemen başvuracam bakalım

bizim komşumuz gitmişti recai hocaya o tavsiye etti bana para mühim değil keşke olsa muayene ücretimi 500 tl mi

ya 500 falan değil 250 ya da 300 diye duydum, ama ben ilk randevuyu aldığımda ilk muayene ücretsizdi sanırım o dönem için kampanya şeklinde yapmışlardı, sonra direkt tüp bebeğe girişince hiç ekstra muayene parası vermeden 4250 verdik, (transfer, yumurta toplama, ultrason, e2 ölçüm vs herşey dahil) tabi şimdi fiyatları artmış olabilir

ya 500 falan değil 250 ya da 300 diye duydum, ama ben ilk randevuyu aldığımda ilk muayene ücretsizdi sanırım o dönem için kampanya şeklinde yapmışlardı, sonra direkt tüp bebeğe girişince hiç ekstra muayene parası vermeden 4250 verdik, (transfer, yumurta toplama, ultrason, e2 ölçüm vs herşey dahil) tabi şimdi fiyatları artmış olabilir

çok teşekkür ederim yardımlarınız için ilgililermi doktor nasıl sert birimi acaba

çok teşekkür ederim yardımlarınız için ilgililermi doktor nasıl sert birimi acaba
ya para ödeyince aşırı ilgi bekliyoruz biz ancak tüp bebek merkezlerinin çoğunda bu ilgiyi bulmak mümkün değil. centrum fena değil aşırı ilgi yok, ama recai hocanın tecrübesinin hatırına gidiyorsun. recai hoca bilgisinin de verdiği bir ağırlığa sahip. ben normalde çok takarım doktorların ilgisine yumuşaklığına ama recai hocada öyle bir şey olmadı çünkü sen oraya muradına kavuşmak için gidiyorsun, işlerini iyi yapsınlarda güler yüzleri sohbetleri eksik olsun diyorsun.

nasıldı muayeniz hayırlı olsun hoca nasıl orda çalışanlar

canım benim sağ sol yumurtalığımda boyutları büyük çikolata kistlerim vardı geçen sene gittiğim doktor o da ankaradaydı profösördü (ameliyat için 3000 lira istemişti 1000 lira falan hastaneye giderdi yanlış anlama param daha değerli sağlığım değersiz anlamında söylemiyorum ama genede doktorun muayenin arasına bu konuşmayı sıkıştırması hiş hoşuma gitmemişti ) ilk önce ameliyat yapalım altı ay denersiniz olmazsa tüp bebek yaparız demişti benimde hiç bebeğim olmadığından amelliyat pek içime sinmedi racai hoca ise kistler büyük ameliyat gerekiyor aslında ama ameliyat olursan yumurtalık dokun daha çok zarar görür dedi önümüzdeki aydan ittibaren 3 ay geçici menopoza sokacaklar sonrada tüp bebeğe başlayacaklar inşallah hayırlı olur recai hoca çok ciddi gereksiz hiç konuşmuyor ama ne yapılması gerektiğini iyi biliyor çalışanlarda iyi her konuda yardımcı oluyorlar sizin gebelliği engelleyen sıkıntı neydi

sen ikiz bebek annesi olduğun için daha zorlanıyorsundur canım, çok şükür ben rahatım bu aralar, haftasonları full yatıyorum ama haftaiçi işe gidiyorum diye:) bu haftasonu biraz kıyafet bakayım dedim kendime uygun pek birşey bulamadım süt depolarım yüzünden:1: izini doğumdan 3 hafta önce almamız şartmış dediğin gibi eğer ters bir durum olursa Allah korusun ozaman rapor düşünürüm. şuan rahat olduğum için bana son ana kadar çalışırım gibi geliyor:) istiyorumki doğumdan sonra kullanayım izinleri. aldınmı minikler için birşeyler?? buarada benim doğum kısmetse aralık ayında...
canım merhabalr ben 10 gündür hast.yatıyorum aşırı kanamam oldu şimdilik şükür biraz kendime geldim ama fakat daha çok zamanımız var moralim hiç yerinde değil hiç.....Allah hepimizi yavrularıza kazasız kavuştursun.

canım merhabalr ben 10 gündür hast.yatıyorum aşırı kanamam oldu şimdilik şükür biraz kendime geldim ama fakat daha çok zamanımız var moralim hiç yerinde değil hiç.....Allah hepimizi yavrularıza kazasız kavuştursun.
canım yaaaaaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun:( hrs de mi yattın:( ikiz olunca sıkıntılar daha artıyor tabi ama insallah bu yaşadığın son olumsuzluk olur, miniklerini kucağına aldığında hepsini unutursun. ben keyifli olunca kızımında keyifli olduğunu hissedioyrum. doğumdan sonrasını da düşün simdiden depresyona girip huysuz miniklerle uğraşmak zoruda kalma. eskiden herşeye üzülürdüm kafamı takardım, depresif takılıyordum, hamilelikten sonra miniğimi etkilememek için daha pozitif oldum, insallah huzurlu, sorunsuz, melek gibi, sağlıklı olur minnaklarımız. karnın ne durumda benim hamile olduğum artık belli oluyor:) sen ikiz annesisin seninki de benimkiyle aynıdır eminim? işe başladınmı bu arada?????

canım yaaaaaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun:( hrs de mi yattın:( ikiz olunca sıkıntılar daha artıyor tabi ama insallah bu yaşadığın son olumsuzluk olur, miniklerini kucağına aldığında hepsini unutursun. ben keyifli olunca kızımında keyifli olduğunu hissedioyrum. doğumdan sonrasını da düşün simdiden depresyona girip huysuz miniklerle uğraşmak zoruda kalma. eskiden herşeye üzülürdüm kafamı takardım, depresif takılıyordum, hamilelikten sonra miniğimi etkilememek için daha pozitif oldum, insallah huzurlu, sorunsuz, melek gibi, sağlıklı olur minnaklarımız. karnın ne durumda benim hamile olduğum artık belli oluyor:) sen ikiz annesisin seninki de benimkiyle aynıdır eminim? işe başladınmı bu arada?????
teşekkür ederim canım benim ,yok hrsde yatmadım tedavideyken gittiğimi hast.yattı hocanın yönlerdirdiği hast.ama bir sürü şey yaşdım hiç sorma kan beta telasemi çıktı bende moralim çok bozuk dün kan vereceklrdi vücudum kanı kabul etmedi fenalaştım bayıldım neler neler işe uzun süre başlyamam canım ayrıca kanamamda çok oldu boşver moralini bozmayayım sen kızışına ve kendine çok iyi bak,hepimiz hayırlısı ile kavuşalım bebişlere inş. özelden sana yazacağım

canım benim sağ sol yumurtalığımda boyutları büyük çikolata kistlerim vardı geçen sene gittiğim doktor o da ankaradaydı profösördü (ameliyat için 3000 lira istemişti 1000 lira falan hastaneye giderdi yanlış anlama param daha değerli sağlığım değersiz anlamında söylemiyorum ama genede doktorun muayenin arasına bu konuşmayı sıkıştırması hiş hoşuma gitmemişti ) ilk önce ameliyat yapalım altı ay denersiniz olmazsa tüp bebek yaparız demişti benimde hiç bebeğim olmadığından amelliyat pek içime sinmedi racai hoca ise kistler büyük ameliyat gerekiyor aslında ama ameliyat olursan yumurtalık dokun daha çok zarar görür dedi önümüzdeki aydan ittibaren 3 ay geçici menopoza sokacaklar sonrada tüp bebeğe başlayacaklar inşallah hayırlı olur recai hoca çok ciddi gereksiz hiç konuşmuyor ama ne yapılması gerektiğini iyi biliyor çalışanlarda iyi her konuda yardımcı oluyorlar sizin gebelliği engelleyen sıkıntı neydi

endometriosiz nedilen bir hastalık yapışıklık kistler falan ameliyat oldum antalyada başka bir doktorda 2 sene oldu ama bir türlü kurtulamadım tekrardan oluşuyormuş bir arkadaşımda demişti bana fazla kilo olduğu zamanda tekrarlıyor diye bende de fazla kilo var zayıflayınca hemen bu sefer recai hocayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun

endometriosiz nedilen bir hastalık yapışıklık kistler falan ameliyat oldum antalyada başka bir doktorda 2 sene oldu ama bir türlü kurtulamadım tekrardan oluşuyormuş bir arkadaşımda demişti bana fazla kilo olduğu zamanda tekrarlıyor diye bende de fazla kilo var zayıflayınca hemen bu sefer recai hocayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun

canım rahatsızlığımız aynı her ay hamilelik için hazırlaan rahim duvarının diğer organlardada kanaması benimde yumurtalıklarda boyutlarıda büyük ama racai hoca ameliyat olursan yumurtalık dokun zarar görür dedi o yüzden önümüzdeki aydan itibaren 2 ay geçici menopoza sokacaklar sonra tüp bebeğe geçecekler tekrarlamasının sebebi kilo değil her ay adet görmemiz çoğu kişide tekrarlıyor bak bu yazıyı konuyu araştırırken görmüştüm ve arkadaşa tedavisinin nasıl yapıldığıı sormuştum umarım yardımcı olurum............................................ Bende sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.
5 yıllık evliyim,çok uzun süre ç.kistim olduğunu bilmeden yaşadım,çocuğumuz olmuyordu ve gittigim dr.ların hepside her şeyin yolunda oldugunu sağlığımızın yerinde olduğunu söylediler. ama olmadı bir bebiş,sonra şu an ki dr.ile tanıştım bana ya ç.kisti yada tanımlanamayan infertl.dedi ancak bunu laparoskopi yaparak öğrenebiliriz dedi ve ok dedim iğnede bile bayılan ben ok. dedim çaresizlik zor.ve sonuçta endom. hastası olduğumu öğrendik aslında biz çok üzülmedik eşimle çünkü belirsizlik daha kötü.
sonra doğal yollarla denedik,iğne ilaç denedik,2 aşılama denedik,tüp bebek denedik ama olmadı bu süreçlerin her aşamasında umut hayal kırıklığı depresyon ne kadar ruh hali varsa yaşadık herhalde sonra vazgeçtim durumu kabullenemesemde hayırlısı böyleymiş diyerek bastırmaya çalıştım.bir taraftan da bu forumları takip ettim.sonra ist. denemeye karar verdim son kez dedik deneyelim ve forumlardan prof araştırdım hast.araştırdım tel. mail görüşmeleri yaptık ve mucizemi gerçekleştiren prof.u buldum.
ACIBADEM HAS. PROF.DR. TAYFUN BAĞIŞ. tam iletişim kurabildiğim bir uzman bilirsiniz herzaman anlaşılmaz uzmanlar,tayfun beyin bize uyguladığı tedavi direk tüp bebek yapmak olmadı bize kişiye göre bir tedavi uyguladı muay.ler tetkikler yıllardır biriktirdiğimiz elimizdeki verilere göre karar verdik beraber.birkaç ay yumurta baskılama uygulandı böylece kistler beslenemediği için güçsüzleşti ve transfer edilen embiryo yu yok edemedi ve kistler değil biz kazandık.çok şükür Allahıma. şimdi sabırla oğluşumuzu bekliyoruz.
Umarım birilerine faydam olur kesinlikle tavsiye ediyorum tayfun beyi. direk gidip tüp bebek yaptırıp hayalkırıklığı yaşamaktansa ki bu çok ağar oluyor,birkaç ay tedavi görmek mantıklı. Dualarım sizinle allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasibetsin.
Lütfen ümidinizi kaybetmeyin en hayırlı zamanda geleceği için zamanını bekliyordur belkide ...............................bana yazdığı cevap
gunes23 arkadaşım, teşekkür ederim. özelden yazamıyorum henüz.
bahsettiğim tedavi evet iğne ile geçici menapoz sanırım ama regl olmaya devam ettim fakat sancısız ve sıkıntısız. 2 kez yapıldı iğne ve yumurtalar baskılandı, yani ç.kistlerim beslenemedi 2 ay ve transfer edilecek embriyoma saldıramadı tabiri caizse.burada amaç kistleri yok etmek değil onları güçsüz bırakarak aktifliğini azaltmak ,bilirsin biz reğl oldukça onlar gücleniyo yok olmasının yolu ya menapoz ya da gebelik ki çaba bunun için. ben daha öncesinde laparoskopik ameliyat olmuştum endo.lu olduğum bölye çıktı ortaya, ama kistler çok dagınık ve küçük olduğundan temizlenemedi. sonra izmirde bir özel has. tüp bebek denedik tedavisiz direk ama sonuç hüsrandı. fakat prf. dr.Tayfun bağış önce dedi böyle bir tedavi uygulayabiliriz sana bırakıyorum dedi.benim de mantığıma yattı sonuçta sorun kist ise bu sorun ortadan kalktığında yada baskılandığında neden olmasın. vee çok sükür allahıma 5 yıl çabadan ve yılgınlıklardan sonra yüzümüz güldü.
şimdi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz. yardımcı olabildiysem sevinirim. Allah en hayırlı zamanda sana ve isteyen herkese nasibetsin.

bana uygulayacağı tedavinin aynısı inşallah rabbim bizede anne olmayı nasip eder

canım rahatsızlığımız aynı her ay hamilelik için hazırlaan rahim duvarının diğer organlardada kanaması benimde yumurtalıklarda boyutlarıda büyük ama racai hoca ameliyat olursan yumurtalık dokun zarar görür dedi o yüzden önümüzdeki aydan itibaren 2 ay geçici menopoza sokacaklar sonra tüp bebeğe geçecekler tekrarlamasının sebebi kilo değil her ay adet görmemiz çoğu kişide tekrarlıyor bak bu yazıyı konuyu araştırırken görmüştüm ve arkadaşa tedavisinin nasıl yapıldığıı sormuştum umarım yardımcı olurum............................................ Bende sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.
5 yıllık evliyim,çok uzun süre ç.kistim olduğunu bilmeden yaşadım,çocuğumuz olmuyordu ve gittigim dr.ların hepside her şeyin yolunda oldugunu sağlığımızın yerinde olduğunu söylediler. Ama olmadı bir bebiş,sonra şu an ki dr.ile tanıştım bana ya ç.kisti yada tanımlanamayan infertl.dedi ancak bunu laparoskopi yaparak öğrenebiliriz dedi ve ok dedim iğnede bile bayılan ben ok. Dedim çaresizlik zor.ve sonuçta endom. Hastası olduğumu öğrendik aslında biz çok üzülmedik eşimle çünkü belirsizlik daha kötü.
Sonra doğal yollarla denedik,iğne ilaç denedik,2 aşılama denedik,tüp bebek denedik ama olmadı bu süreçlerin her aşamasında umut hayal kırıklığı depresyon ne kadar ruh hali varsa yaşadık herhalde sonra vazgeçtim durumu kabullenemesemde hayırlısı böyleymiş diyerek bastırmaya çalıştım.bir taraftan da bu forumları takip ettim.sonra ist. Denemeye karar verdim son kez dedik deneyelim ve forumlardan prof araştırdım hast.araştırdım tel. Mail görüşmeleri yaptık ve mucizemi gerçekleştiren prof.u buldum.
Acıbadem has. Prof.dr. Tayfun bağış. Tam iletişim kurabildiğim bir uzman bilirsiniz herzaman anlaşılmaz uzmanlar,tayfun beyin bize uyguladığı tedavi direk tüp bebek yapmak olmadı bize kişiye göre bir tedavi uyguladı muay.ler tetkikler yıllardır biriktirdiğimiz elimizdeki verilere göre karar verdik beraber.birkaç ay yumurta baskılama uygulandı böylece kistler beslenemediği için güçsüzleşti ve transfer edilen embiryo yu yok edemedi ve kistler değil biz kazandık.çok şükür allahıma. şimdi sabırla oğluşumuzu bekliyoruz.
Umarım birilerine faydam olur kesinlikle tavsiye ediyorum tayfun beyi. Direk gidip tüp bebek yaptırıp hayalkırıklığı yaşamaktansa ki bu çok ağar oluyor,birkaç ay tedavi görmek mantıklı. Dualarım sizinle allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasibetsin.
Lütfen ümidinizi kaybetmeyin en hayırlı zamanda geleceği için zamanını bekliyordur belkide ...............................bana yazdığı cevap
gunes23 arkadaşım, teşekkür ederim. özelden yazamıyorum henüz.
Bahsettiğim tedavi evet iğne ile geçici menapoz sanırım ama regl olmaya devam ettim fakat sancısız ve sıkıntısız. 2 kez yapıldı iğne ve yumurtalar baskılandı, yani ç.kistlerim beslenemedi 2 ay ve transfer edilecek embriyoma saldıramadı tabiri caizse.burada amaç kistleri yok etmek değil onları güçsüz bırakarak aktifliğini azaltmak ,bilirsin biz reğl oldukça onlar gücleniyo yok olmasının yolu ya menapoz ya da gebelik ki çaba bunun için. Ben daha öncesinde laparoskopik ameliyat olmuştum endo.lu olduğum bölye çıktı ortaya, ama kistler çok dagınık ve küçük olduğundan temizlenemedi. Sonra izmirde bir özel has. Tüp bebek denedik tedavisiz direk ama sonuç hüsrandı. Fakat prf. Dr.tayfun bağış önce dedi böyle bir tedavi uygulayabiliriz sana bırakıyorum dedi.benim de mantığıma yattı sonuçta sorun kist ise bu sorun ortadan kalktığında yada baskılandığında neden olmasın. Vee çok sükür allahıma 5 yıl çabadan ve yılgınlıklardan sonra yüzümüz güldü.
şimdi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz. Yardımcı olabildiysem sevinirim. Allah en hayırlı zamanda sana ve isteyen herkese nasibetsin.

Bana uygulayacağı tedavinin aynısı inşallah rabbim bizede anne olmayı nasip eder

inş canm darısı bizim başımıza biz karar veremiyoz dr konusunda bakalım hayırlısı

inş canm darısı bizim başımıza biz karar veremiyoz dr konusunda bakalım hayırlısı

Hayırlısı canım ama doktorların endometriozis hakında dedikleri hep aynı neden olduğu bilinmiyor ilacı ve tedavisi yok her adette ilerleyen bir hastalık tek tedavisi gebelik ve menopoz o yüzden çok beklememek gerekli zaman aleyhimize işliyor bende hazır değilim aslında yeni evlendim ailemden 12 saatlik yol uzaklığı var bulunduğum şehre alışamadım maddi olarakta devlet katkısı olmadığı için bütün masrafları kendimiz ödeyeceğiz ama beklersemde annellik hakımı kaybedebilirim doktorlar gözümü korkuttu tedavi ne gerektiriyorsa deneyeceğim gerisi allahın takdirine kalmış

Son düzenleme:
Back
X