- Konu Sahibi buffysummers
-
Bin arada kendine iyi bak ben tanımadığım insanlar ile tartışmaya girmiyorum senin konun da beğenmediğim tek bir şey oldu tek bir cümleBenim klavye biraz Japon virgül nokta koyunca yazdığımı başka kelimeye çeviriyor bir çözümün var mı başka klavye indir deme indirdim olmadı belki telefon ile alakalı
Bin arada kendine iyi bak ben tanımadığım insanlar ile tartışmaya girmiyorum senin konun da beğenmediğim tek bir şey oldu tek bir cümle
Siz de benzer bir şey yazdığınız göre ben kendimi tam anlatamamışım sanırım, kusura bakmayın.Benim anlamadığım bir durum var. Siz ciddi ilişki istemiyorsunuz. Yani duyguları işin içinden çıkarıp cinsellik yaşamak istiyorsunuz. Peki reddetmesine neden bozuluyorsunuz? Hani duygular işin içinde olmayacaktı? İstediği zaman yaşarsınız olur biter.
Siz de benzer bir şey yazdığınız göre ben kendimi tam anlatamamışım sanırım, kusura bakmayın.
Bozulduğum kısım bu noktaya kadar gelmişken red cevabı almak. Hani hiç böyle bir şey olmaz, ben kendi kendime gelin güvey olurum o zaman tamam. Ama karşılıklı bir şey varken ve ben o adımı atmışken bu yanıtı almış olmama bozuldum. Kesin emin olsam, bana dese ki "bu iş olmaz kusura bakma" o zaman peki deyip yoluma devam edeceğim. Ama şu an tereddütte bıraktı beni, net bir karar veremiyorum.
Yani mesele "istediği zaman yaşarsınız" değil "bu adam istiyor mu yoksa sallıyor mu" kısmı.
Umarım aklımdakini daha net dökebilmişimdir yazıya.
Yani kendi agzinizla beni yataga atmi demek istediniz adama.Hanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bir süredir görüştüğüm biri var. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, güzel bir flörtümüz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gün yazışıyoruz, her sabaha günaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flörtümüz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (özetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair söz bende).
Geçen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü. Ben tabii bu iki haftada özledim ve döndüğünde konuyu oraya getirip şakayla karışık söyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.
Çok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tüm düzeninin bozulduğunu söyledi. Bunu bu şekilde söylemiş olsa anlayış göstereceğimi ama şu an incindiğimi söyledim. Özür dileyip öyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu söyledi. Bunu lütfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O günden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gün mesajlaşıp şakalaşıyoruz.
Ben şu an açıkçası bekleyip durumu görmek istiyorum, yani insan çok yorgunken gerçekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gerçekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?
Teşekkür ederim yorumunuz için.Bence şuan istemiyor. Bunun birçok sebebi olabilir. Ama ilerde istiyorum şu dönem geçsin demeye getiriyor. Bu birlikteliği hiç istemeseydi konuşmayı keserdi diye düşünüyorum.
Ay olabilir mi öyle bir şey? Sanmıyorum ya. Olabilir mi, ay inşallah olmamıştır.Gittiği yerde hastalık kapmış olmaktan şüpheleniyor olabilir mi ?
Emin oluncaya kadar da sizden cinsel anlamda uzak durmak istemiş olabilir
EveFE EYNE TEZHEBÜN...
Bu gidiş nereye ?¿?
En az 6 ayGittiği yerde hastalık kapmış olmaktan şüpheleniyor olabilir mi ?
Emin oluncaya kadar da sizden cinsel anlamda uzak durmak istemiş olabilir
git canim isterse gel demiş sanaHanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bir süredir görüştüğüm biri var. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, güzel bir flörtümüz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gün yazışıyoruz, her sabaha günaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flörtümüz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (özetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair söz bende).
Geçen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü. Ben tabii bu iki haftada özledim ve döndüğünde konuyu oraya getirip şakayla karışık söyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.
Çok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tüm düzeninin bozulduğunu söyledi. Bunu bu şekilde söylemiş olsa anlayış göstereceğimi ama şu an incindiğimi söyledim. Özür dileyip öyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu söyledi. Bunu lütfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O günden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gün mesajlaşıp şakalaşıyoruz.
Ben şu an açıkçası bekleyip durumu görmek istiyorum, yani insan çok yorgunken gerçekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gerçekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?