- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi buffysummers
-
Siz çok fazla film, dizi filan izliyorsunuz anlaşılanAdam evlilik dışı yaşıyor mu da teklif ediyorsun bunları genelde erkekler teklif eder sonra kızlar kucağında bebekle kalakalır
Çoook büyük laf etmişsinizSiz çok fazla film, dizi filan izliyorsunuz anlaşılanKucakta bebekle kalmak filan. Kadınların öyle aciz olduğu dönemler bitti. Sırf sizin yorumunuzu beğenmedim diye kalkıp benim gayet mantıkla yaptığım yorumuma beğenmedim bırakmanız beni ayrıca güldürdü
Benim bir flörtüm "eger evlenmeyeceksek, yarin bir gun 'ailem evlenmemize izin vermiyor' diyeceksen hiç baslamayalim" derdi. Aramizdaki duygusal cekime karsi koyamadik,gorusmeye devam ettik ama her mutlu animizda "eger evlenmeyeceksek sevgili olmamiz cok yanlış", "Yarin bir gün ayrilacaksak bunca fedakarligi neden yapıyoruz?" , "eger evlenmeyeceksek bunca anı bizi uzmekten baska neye yarayacak?" Falan derdi. O kadar derdi ki en sonunda ayrilmistim :)Diğer konuda bir arkadaş Instagram'da konuştuğu adama buluşma teklif etmiş, adam in misin cin misin bilmiyorum, neden bulusayim demiş. Burada adam kadının beraber olma teklifini yorgunum diyerek reddetmiş. Bu adamlar Türkiye sınırları içinde mi yasiyor! : ) İnanamıyorum.
Dedikleriniz mantıklı geldi. Teşekkür ederim yorumunuz için.Sizin izleyeceginiz yol çok üstüne varmamak olsa gerek...
Ben de tatilde tatli biriyle romantik anlar yasadiysam donuste birkac hafta kendime gelemiyorum. Gitmeden önce "konuştuğum bi çocuk" varsa da dönüşte ona olan hislerim azaliyor, tatildekine bir yanlış yapmaktan ve devam edersek bir cuval inciri berbat edecek bir adim atmaktan imtina ediyorum.
Ha genelde ne oluyor? Tatildeki bir süre sonra tatilde kaliyor. Insan normal hayatina adapte oluyor :) o zaman normale dönüyorum.
Yani bu kisinin icinde olan biten birsey. Sizin yapabileceğiniz birsey oldugunu düşünmüyorum. Bence ona bir zaman verin. Zaten tatilde yasanan her neyse etkisinden ciktiktan sonra (eger cikarsa) yine size yanaşacaktir. Ha eger cikmazsa da yapacak birsey yok. Zaten "ciddi" bir ilişki degil. Haliyle bir sadakat borcu da yok.
Bekleyin bakalim zaman ne gosterecek...
Teşekkür ederim.Vallahi bende tatilden döndüğüm zaman aynen flortunuz gibi oluyorum bir kaç gün düzenime dönemiyorum ve dinleniyorum bol bol o yüzden bir sakınca göremedim ben çünkü adam hiç dinlenmemiş sürekli eğlenmiş uykusuz kalmış.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Takılmak sözü dahi bana kötü geliyor.Sözde takılmalık ilişkilerde en çok zararı yine kadınlar alıyor,yapmayın bence bunu kendinize.Bizler duygusal varlıklarız,çabuk bağlanırız.Erkekler analitik düşünür,düz mantıkları vardır.Erkekler sadece gerçekten emek verdikleri,risk aldıkları kadınları gerçekten sevdiklerini düşünüyorum,takılmalık olarak gördükleri kadınlar onlar için sadece cinsel tatmin yaşayabilecekleri biri oluyor.Oysa duygusal tatmin işin içine girince çok daha farklı oluyor.Siz bu kadar düşündüğünüze ve o yokken özlediğinize göre bağlanmışsınız,bence biraz frenleyin kendinizi ve duygularınızı kontrol altına alın,aksi takdirde bu işte en çok üzülecek siz olacaksınız gibi duruyor.
Erkekler çok bozdu azizimDiğer konuda bir arkadaş Instagram'da konuştuğu adama buluşma teklif etmiş, adam in misin cin misin bilmiyorum, neden bulusayim demiş. Burada adam kadının beraber olma teklifini yorgunum diyerek reddetmiş. Bu adamlar Türkiye sınırları içinde mi yasiyor! : ) İnanamıyorum.
Özgürlüğün ülkesi neresiymiş çok merak ettim doğrusuBenim bir flörtüm "eger evlenmeyeceksek, yarin bir gun 'ailem evlenmemize izin vermiyor' diyeceksen hiç baslamayalim" derdi. Aramizdaki duygusal cekime karsi koyamadik,gorusmeye devam ettik ama her mutlu animizda "eger evlenmeyeceksek sevgili olmamiz cok yanlış", "Yarin bir gün ayrilacaksak bunca fedakarligi neden yapıyoruz?" , "eger evlenmeyeceksek bunca anı bizi uzmekten baska neye yarayacak?" Falan derdi. O kadar derdi ki en sonunda ayrilmistim :)
Türkiye sinirlari icinde degil,ozgurlugun ulkesindendi ama.
Ben yanıt bile yazmadım, bence boşverin.Siz çok fazla film, dizi filan izliyorsunuz anlaşılanKucakta bebekle kalmak filan. Kadınların öyle aciz olduğu dönemler bitti. Sırf sizin yorumunuzu beğenmedim diye kalkıp benim gayet mantıkla yaptığım yorumuma beğenmedim bırakmanız beni ayrıca güldürdü
"Evlenmeden olmaz" diyenler kadınlardı en son baktığımdaBenim bir flörtüm "eger evlenmeyeceksek, yarin bir gun 'ailem evlenmemize izin vermiyor' diyeceksen hiç baslamayalim" derdi. Aramizdaki duygusal cekime karsi koyamadik,gorusmeye devam ettik ama her mutlu animizda "eger evlenmeyeceksek sevgili olmamiz cok yanlış", "Yarin bir gün ayrilacaksak bunca fedakarligi neden yapıyoruz?" , "eger evlenmeyeceksek bunca anı bizi uzmekten baska neye yarayacak?" Falan derdi. O kadar derdi ki en sonunda ayrilmistim :)
Türkiye sinirlari icinde degil,ozgurlugun ulkesindendi ama.
Özgürlüğün ülkesi neresiymiş çok merak ettim doğrusu
Kıskanmak nerede var onu şey yapamadım :) Hatta burada tatilde birisiyle tanışmıştır diyenlere bile olabilir dedim.Allahtan ciddi bir ilişki istemiyorsunuzAma kıskanmalar vs de var her neyse kısası redd yemişsiniz geçmiş olsun .
Muhtemelen gezip tozmalarda yeni ilgi çekici ciddi birşey çıkmıştır . That it
GerçeAdam evlilik dışı yaşıyor mu da teklif ediyorsun bunları genelde erkekler teklif eder sonra kızlar kucağında bebekle kalakalır
Nerden çıkardın bunu kardeşim sana mantıklı gelen bana mantıklı gelmedi benimde kendime göre bir düşüncem var seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilim sen değil senden başkası seninle aynı görüşte olsa onuda beğenmem seninle ilgisi yok ben okuduğumu beğeniyorum veya beğenmiyorum kişiye göre muamele yapmıyorum çok alıngansın emin ol senden başka benim başka konularda yorumumu beğenmeyenler oldu onlara hiç böyle yapmadım seninle ilgisi yok okuduğumda ilgisi var bir başkası yazsana beğenmezdim bilmem anlatabildim mi?Siz çok fazla film, dizi filan izliyorsunuz anlaşılanKucakta bebekle kalmak filan. Kadınların öyle aciz olduğu dönemler bitti. Sırf sizin yorumunuzu beğenmedim diye kalkıp benim gayet mantıkla yaptığım yorumuma beğenmedim bırakmanız beni ayrıca güldürdü
Kıskanma içten içe var . Tınlamasanız burda “redd edildim mi” diye sormazsınız kiKıskanmak nerede var onu şey yapamadım :) Hatta burada tatilde birisiyle tanışmıştır diyenlere bile olabilir dedim.
Nerden çıkardın bunu kardeşim sana mantıklı gelen bana mantıklı gelmedi benimde kendime göre bir düşüncem var seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilim sen değil senden başkası seninle aynı görüşte olsa onuda beğenmem seninle ilgisi yok ben okuduğumu beğeniyorum veya beğenmiyorum kişiye göre muamele yapmıyorum çok alıngansın emin ol senden başka benim başka konularda yorumumu beğenmeyenler oldu onlara hiç böyle yapmadım seninle ilgisi yok okuduğumda ilgisi var bir başkası yazsana beğenmezdim bilmem anlatabildim mi?
Başka kadınla birlikte olmuş olma ihtimalini kıskanmıyorum.Kıskanma içten içe var . Tınlamasanız burda “redd edildim mi” diye sormazsınız ki
Benim klavye biraz Japon virgül nokta koyunca yazdığımı başka kelimeye çeviriyor bir çözümün var mı başka klavye indir deme indirdim olmadı belki telefon ile alakalıEh işte azıcık virgül filan kullansan iyi olurdu. He ben alınganım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?