- Konu Sahibi buffysummers
-
Şöyle ki, zaten bu olay olalı 6 gün falan oluyor.Ne oldu peki o günden beri hala bir teklifle gelmedi mi size?
Siz bu konuda bir şey demeyin artık tabi, o teklif etsin. Merak ettiğim bir şey var , bunu nasıl söylediniz ona, ilişki istediğinizi yani.Şöyle ki, zaten bu olay olalı 6 gün falan oluyor.
İşlerimizden ötürü normalde de haftaiçi pek görüşemiyoruz, o nedenle haftaiçi zaten beklemiyorum bir şey. Haftasonları görüşüyoruz, bu haftasonunu hem biz görüşürken hem tatile gittiği zaman biriken işlerini toparlamak ve uyumak için kullandı. Eğer bir teklifte bulunacaksa önümüzdeki haftasonu için bulunması lazım. O zaman da iplemezse zaten salarım gider.
Genel olarak son dakikacı bir adam olduğundan perşembe cumaya kadar bir plan önerisi beklemiyorum.
Bütün mesajlaşmalarımız, geyiklerimiz hala aynı şekilde sürüyor, onlarda bir azalma yavaşlama olmadı.
Bakalım.
Öncelikle geçmiş olsun.Kendinizi bu kadar değer yoksunu duruma sokmayın.
Ne gereği var bu kadar itilmenin, red edilmenin....
Zaten fuckbody ilişkisi gibi başlamış fakat ya adam sizi yatağa hızlı atamadığı için yada artık karşısına seveceği ilgisi tavan yapacak kadın çıktı, ve sizi fuckbody olarak dahi istemiyor.
Gel seni memnun edicem dese ne olur ki...
Bu arada ameliyat olduğum da hastanede muayeneye gelen ya da ameliyat olan rahim Ağzı kanseri cin1 cin2 cin3 vakası o kadar fazla gördüm ki...
Aman dikkatli olun....
Tabii, artık top onda. Ben daha napayımSiz bu konuda bir şey demeyin artık tabi, o teklif etsin. Merak ettiğim bir şey var , bunu nasıl söylediniz ona, ilişki istediğinizi yani.
Dikkat edin lütfen birden çıkmıyor ortaya zaten 5 sene içinde çıkıyor.Öncelikle geçmiş olsun.
Düzenli olarak smear yaptırıyorum zaten, Allah korusun bir şey olacaksa sevgililikte de olabilir zaten.
Şu ana kadar değer yoksunu bir duruma soktuğumu düşünmüyorum, eğer bundan sonra da bir adım atmaz ve buna rağmen etrafında dolanırsam o zaman evet haklısınız.
Kesin bir karar vermemi engelleyen şey dediğim gibi halen aynı şekilde devam ediyor olmamız. Yani diyelim ki birlikte olmak için bile istemiyor (ki bu da diğer bütün ihtimallerle eşit derecece bir ihtimal, asla "hayır öyle bir şey yok" demiyorum), o zaman iki haftadır fiilen de görüşmüyor olduğumuz halde hala neden ilgisini aynı şekilde sürdürüp benimle uğraşıyor? Bundan ötürü önümü göremiyorum sadece.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Buraya konu açıp fikir istediysem farklı bakış açılarını da aynı derecede kabul etmem gerekiyor. Kabul etmediğim tek mesajlar sadece karşıdakini özellikle incitmek veya dalga geçmek için, bu üslupla yazılan mesajlar, onlara da yanıt vermeden geçiyorum zaten.Dikkat edin lütfen birden çıkmıyor ortaya zaten 5 sene içinde çıkıyor.
Bizler sorunlarımız ne işe ameliyat olduk çıktık fakat o hasta grubu insanları evlerine hemen göndermediler.
Kendinizi kötü hissetmediniz mi? Hissettiniz ki konu açtınız.
Hiç oralı olmayın...
İki üçdür eleştiriye çok seviyeli yazışmalarla karşılaşıyorum. Bu çok güzel. Ben teşekkür ederim.
Tabii, artık top onda. Ben daha napayım
Ya o nasıl söyledin kısmında sanırım bir bulanıklık olmuş, muhtemelen çok uzatmamak için kısaca geçtiğimden. Tabii ki "hadi gel sevişek" diye demedim
Tatil nasıl geçti vs konularından sonra "malum soruyu sorayım mı yoksa sormak için biraz bekleyeyim mi" gibi bir şekilde söyledim (tam bu cümle olmasa da yaklaşık böyle). Yani malum soru olarak atıfta bulundum, hadi sabaha kadar şaapalım falan demedimKendisi her daim hazır olduğu için bu adımı benim atmam konusunda hemfikirdik çünkü.
O böyle yapınca da siz daha çok hırslanıp istiyorsunuzdur:) Bence bu haftasonu için bir planla gelir size. Hadi bakalım inşallah istediğiniz gibi devam eder herşey, bizi de bilgilendirin :)Tabii, artık top onda. Ben daha napayım
Ya o nasıl söyledin kısmında sanırım bir bulanıklık olmuş, muhtemelen çok uzatmamak için kısaca geçtiğimden. Tabii ki "hadi gel sevişek" diye demedim
Tatil nasıl geçti vs konularından sonra "malum soruyu sorayım mı yoksa sormak için biraz bekleyeyim mi" gibi bir şekilde söyledim (tam bu cümle olmasa da yaklaşık böyle). Yani malum soru olarak atıfta bulundum, hadi sabaha kadar şaapalım falan demedimKendisi her daim hazır olduğu için bu adımı benim atmam konusunda hemfikirdik çünkü.
Yani toparlaması için bir şans daha vermek istemiyor değilim dürüst olmak gerekirse.O böyle yapınca da siz daha çok hırslanıp istiyorsunuzdur:) Bence bu haftasonu için bir planla gelir size. Hadi bakalım inşallah istediğiniz gibi devam eder herşey, bizi de bilgilendirin :)
Hiç aklıma gelen bir ihtimal değil. Pek sanmıyorum da açıkçası ama bu da kenarda dursun :)Bişey dıcem abi neden adamın aşık olmuş olabılecegı aklınıza gelmıyor bence konu sahıbıne boş degıl adam bak görürsünüz bu adam sıze aşık çıkacak o yüzden cekımser davranıyor olabılır erkek mılletı gece 5 de gel de gelir bence bıseyler var duygusal olarak
Evet yanlış olmuş :)Çok iyimiş keşke öyle olabilsem.Başlayana kadar öyle zor geliyoki başlayıncada iki üç kez olsun devam ederim ama önemli olan başlayabilmek :)
Bu ihtimali zaten hiç inkar etmedim, evet dediğiniz gibi istemiyor olabilir tabii ki.adam sizi f.ckbuddy olarak dahi istemiyor.
o kadar heyecanı yok.
anlıyorum yorgun uykusuz olabilir ama gerçek hisleri olsa bunları bahane olarak bile sunmazdı çünkü hormonları onu harekete geçirip yorgunluğunu yok ederdi size karşı heyecan duysa.
ilişki istemiyor f.ckbuddy olarak dahi naz yapacak bi adamla kendinizi heba etmek ne derece mantıklı bilemedim. muhtemelen yorgunluğu da başka biriyle sevişmekten zaten.
Daha önce yazdığımı alıntılıyorum izninizle.Nasıl bir teklif merak ettim. Ciddi düşünmüyorsunuz ama ne dediniz . buluşup sevişek mi dediniz , ya da telde soyunak mı dediniz de reddedildiniz.
Bunun yanıtı kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bu konu tamamen öznel, ve tek bir doğru yanıtı olduğunu düşünmüyorum.bir insan hele bir bayan duygusallık olmadan neden yatak arkadaşı arar . Geçekten anlamadığım için soruyorum. Hani erkekler için kadın olması yeter ama kadınlar için birine dokunabilmek için biraz duygusallık sevgi ne bileyim bir his gerekmez mi.
bende bunu çok düşünürümbir insan hele bir bayan duygusallık olmadan neden yatak arkadaşı arar . Geçekten anlamadığım için soruyorum. Hani erkekler için kadın olması yeter ama kadınlar için birine dokunabilmek için biraz duygusallık sevgi ne bileyim bir his gerekmez mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?