Reddedil(me)dim mi ben şimdi

Kendinizi bu kadar değer yoksunu duruma sokmayın.
Ne gereği var bu kadar itilmenin, red edilmenin....
Zaten fuckbody ilişkisi gibi başlamış fakat ya adam sizi yatağa hızlı atamadığı için yada artık karşısına seveceği ilgisi tavan yapacak kadın çıktı, ve sizi fuckbody olarak dahi istemiyor.
Gel seni memnun edicem dese ne olur ki...
Bu arada ameliyat olduğum da hastanede muayeneye gelen ya da ameliyat olan rahim Ağzı kanseri cin1 cin2 cin3 vakası o kadar fazla gördüm ki...
Aman dikkatli olun....

Ne oldu peki o günden beri hala bir teklifle gelmedi mi size?
Şöyle ki, zaten bu olay olalı 6 gün falan oluyor.
İşlerimizden ötürü normalde de haftaiçi pek görüşemiyoruz, o nedenle haftaiçi zaten beklemiyorum bir şey. Haftasonları görüşüyoruz, bu haftasonunu hem biz görüşürken hem tatile gittiği zaman biriken işlerini toparlamak ve uyumak için kullandı. Eğer bir teklifte bulunacaksa önümüzdeki haftasonu için bulunması lazım. O zaman da iplemezse zaten salarım gider.
Genel olarak son dakikacı bir adam olduğundan perşembe cumaya kadar bir plan önerisi beklemiyorum.
Bütün mesajlaşmalarımız, geyiklerimiz hala aynı şekilde sürüyor, onlarda bir azalma yavaşlama olmadı.
Bakalım.

Siz bu konuda bir şey demeyin artık tabi, o teklif etsin. Merak ettiğim bir şey var , bunu nasıl söylediniz ona, ilişki istediğinizi yani.

Öncelikle geçmiş olsun.
Düzenli olarak smear yaptırıyorum zaten, Allah korusun bir şey olacaksa sevgililikte de olabilir zaten.

Şu ana kadar değer yoksunu bir duruma soktuğumu düşünmüyorum, eğer bundan sonra da bir adım atmaz ve buna rağmen etrafında dolanırsam o zaman evet haklısınız.
Kesin bir karar vermemi engelleyen şey dediğim gibi halen aynı şekilde devam ediyor olmamız. Yani diyelim ki birlikte olmak için bile istemiyor (ki bu da diğer bütün ihtimallerle eşit derecece bir ihtimal, asla "hayır öyle bir şey yok" demiyorum), o zaman iki haftadır fiilen de görüşmüyor olduğumuz halde hala neden ilgisini aynı şekilde sürdürüp benimle uğraşıyor? Bundan ötürü önümü göremiyorum sadece.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Siz bu konuda bir şey demeyin artık tabi, o teklif etsin. Merak ettiğim bir şey var , bunu nasıl söylediniz ona, ilişki istediğinizi yani.
Tabii, artık top onda. Ben daha napayım

Ya o nasıl söyledin kısmında sanırım bir bulanıklık olmuş, muhtemelen çok uzatmamak için kısaca geçtiğimden. Tabii ki "hadi gel sevişek" diye demedim
Tatil nasıl geçti vs konularından sonra "malum soruyu sorayım mı yoksa sormak için biraz bekleyeyim mi" gibi bir şekilde söyledim (tam bu cümle olmasa da yaklaşık böyle). Yani malum soru olarak atıfta bulundum, hadi sabaha kadar şaapalım falan demedim Kendisi her daim hazır olduğu için bu adımı benim atmam konusunda hemfikirdik çünkü.

Dikkat edin lütfen birden çıkmıyor ortaya zaten 5 sene içinde çıkıyor.
Bizler sorunlarımız ne işe ameliyat olduk çıktık fakat o hasta grubu insanları evlerine hemen göndermediler.
Kendinizi kötü hissetmediniz mi? Hissettiniz ki konu açtınız.
Hiç oralı olmayın...
İki üçdür eleştiriye çok seviyeli yazışmalarla karşılaşıyorum. Bu çok güzel. Ben teşekkür ederim.

Buraya konu açıp fikir istediysem farklı bakış açılarını da aynı derecede kabul etmem gerekiyor. Kabul etmediğim tek mesajlar sadece karşıdakini özellikle incitmek veya dalga geçmek için, bu üslupla yazılan mesajlar, onlara da yanıt vermeden geçiyorum zaten.

Kendimi kötü/kızgın/bozulmuş, artık hangisi doğruysa, hissetmemin nedeni beni bunu soracak aşamaya kendisinin getirip orada bu yanıtı vermiş olması. Son görüşmemizde "hadi" desem hesabı ödeyip eve geçmeye hazır olan adamdan gerçekten beklemiyordum, mavi ekran verdim bir anda.

Akabinde eğer davranışları farklılaşsaydı, konuşmasaydık, ne bileyim kendini çekseydi veya kesin bir hayır deseydi zaten hazır kızgınım da, siler giderdim. Ama bu şekilde kendime gelmeme vakit ver moduna girip bir de hiçbir şey olmamış gibi davranınca ben de ikilemde kaldım.

Bakalım, çıkar yakında ortaya neymiş derdi.

O böyle yapınca da siz daha çok hırslanıp istiyorsunuzdur:) Bence bu haftasonu için bir planla gelir size. Hadi bakalım inşallah istediğiniz gibi devam eder herşey, bizi de bilgilendirin :)

O böyle yapınca da siz daha çok hırslanıp istiyorsunuzdur:) Bence bu haftasonu için bir planla gelir size. Hadi bakalım inşallah istediğiniz gibi devam eder herşey, bizi de bilgilendirin :)
Yani toparlaması için bir şans daha vermek istemiyor değilim dürüst olmak gerekirse.
Sonuçta nolursa olsun "reddedildim mi la ben" düşüncesi hoş bir şey değil, bunu ortadan kaldırırsa iyi olur. Kaldırmazsa, kendi bilir. Demek ki değmezmiş derim.

Bir üye daha istemişti önceki sayfalarda gelişmeleri yazmamı, tamam size de sözüm olsun :)

Teşekkür ederim yorumunuz için. Sizin gibi insanlarla yazışmak güzel oluyor.

Bişey dıcem abi neden adamın aşık olmuş olabılecegı aklınıza gelmıyor bence konu sahıbıne boş degıl adam bak görürsünüz bu adam sıze aşık çıkacak o yüzden cekımser davranıyor olabılır erkek mılletı gece 5 de gel de gelir bence bıseyler var duygusal olarak

Hiç aklıma gelen bir ihtimal değil. Pek sanmıyorum da açıkçası ama bu da kenarda dursun :)

Yani eğer öyleyse bayağı ilkokulda aşkını belli etmek için saç çeken çocuk modunda takılıyor demektir

adam sizi f.ckbuddy olarak dahi istemiyor.

o kadar heyecanı yok.

anlıyorum yorgun uykusuz olabilir ama gerçek hisleri olsa bunları bahane olarak bile sunmazdı çünkü hormonları onu harekete geçirip yorgunluğunu yok ederdi size karşı heyecan duysa.

ilişki istemiyor f.ckbuddy olarak dahi naz yapacak bi adamla kendinizi heba etmek ne derece mantıklı bilemedim. muhtemelen yorgunluğu da başka biriyle sevişmekten zaten.

Bu ihtimali zaten hiç inkar etmedim, evet dediğiniz gibi istemiyor olabilir tabii ki.

Sadece bu ihtimalde kafama takılıp "evet kesin böyle oldu" diyemememe sebep olan konu, bu konuşmadan sonra da hiçbir şeyin değişmemiş olması. Yani öyle "dahi" istemeyen adamın hala her gün aynı şekilde devam ediyor olması. Sonrasında kendini çekse diyeceğim ki evet reddetti ve geri adım atıyor. Ama o da yok. Aklımı karıştıran kısım bu.

Bu arada kendimi heba etmiyorum, telefonun başında aramasını falan beklemiyorum yani gayet normal hayatıma devam ediyorum :) O yazdıkça konuşuyoruz ki hala her gün mutlaka yazıyor. Bu haftasonuna kadar çözülmezse bu mevzu zaten bitireceğim artık normal şekilde konuşmayı da.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Nasıl bir teklif merak ettim. Ciddi düşünmüyorsunuz ama ne dediniz . buluşup sevişek mi dediniz , ya da telde soyunak mı dediniz de reddedildiniz.
Daha önce yazdığımı alıntılıyorum izninizle.

bir insan hele bir bayan duygusallık olmadan neden yatak arkadaşı arar . Geçekten anlamadığım için soruyorum. Hani erkekler için kadın olması yeter ama kadınlar için birine dokunabilmek için biraz duygusallık sevgi ne bileyim bir his gerekmez mi.

Bunun yanıtı kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bu konu tamamen öznel, ve tek bir doğru yanıtı olduğunu düşünmüyorum.

Seksin temelinde cinsel çekim, ten uyumu var. Aşkından öldüğünüz birine cinsel çekim hissetmeyebilirsiniz, bunu özellikle birçok kadın sanırım doğrulayacaktır "eşimi çok seviyorum ama arzulamıyorum" diye.

Bazı insanlar için bu çekim, birlikte olmaya yetecek bir his.
Bazıları için bununla beraber bir sevgi, aşk, adı konmuş bir ilişki gerekiyor. Kimi insan aşk olsa bile nikah bağı bekliyor. Bu konuda herkesin düşüncesi farklı, hiçbiri yanlış değil, hiçbiri de mutlak doğru değil, birbirine üstünlüğü yok bence.

Doğduğumuzdan beri seks, aşkla ilişkilendirildiği için öyle kodluyoruz, öyle öğreniyoruz, öyle benimseyip öyle hissediyoruz. Halbuki bunu hiç duymamış olsak öyle bir ön-şartımız olmayacaktı. Zaten o nedenle sevgi, aşk olmadan ilişki yaşayan birçok kadın oluyor. His konusunda ise bence romantik bir his değil, tensel bir his devreye giriyor.

Kendi adıma konuşursam, tanımadığım bir adamla beraber olmam. Sosyal uygulamalardan, bardan vs tanışıp gidip birlikte olmak benlik değil, ama bunu yapan birçok kadın var.

Birlikte vakit geçirdiğim, bir şeyler paylaştığım, beraber gülebildiğim bir insanla aramda o çekim varsa, düşünürüm. Bu demek değil ki birlikte güldüğüm her adamla sevişiyorum. Genelde yapılan hata bence bu, biriyle olduysa herkesle olur düşüncesi. İşin aslı öyle değil. Benim için cinsel ilişki herkesle yaşanmayacak bir şey evet, öyle olsa her hafta başkasıyla olurdum. Ama birisiyle bunu yaşamak istiyorsam da sevgililik bağımın olmasını şart koşmuyorum.
Tek gecelik ilişki de yine benim işim değil, bu nedenle zaten öncesinde vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Öyle yatam kalkam gidem peşinde olanlar bu süreçte doğal seleksiyonla elenip gidiyor :)

Mesajınızın samimiyetine güvenip biraz uzun yazmış olabilirim, kusura bakmayın.

bende bunu çok düşünürüm
çevremdeki kadınlar da hep böyle çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…