Resimlerle sağlıklı beslenme :)

dün sohbet etmekten menü paylaşmayı unutmuşum,yatarken aklıma geldi
dün yediklerim:
sabah:2 etimek,30gr peynir,zeytin,sütlü kahve
ara:1 armut,2 ceviz
ögle:6 kaşık mercimek salata
ara:2 etimek,1 dilim peynir
akşam: peynir, domates
dün ne çok peynir peynir olmuşşş zaten ben peynir ekmek yiyeyim başka birşey aramam

Günaydın simsims,
peynire bende bayılırım. Ama ekmege gerek yok. Kahve yanına peynir tüm gün yiyebîlirim.

selammmmm ben geldimmmmmmmmm
sabah kahvaltımı değiştirebildim bugün sayende dün seninle konuşunca gaza geldim. fırında ekmeğin üzerine peynir domates kırmızı biber. enfes bir tat. hem de bal yok ay çok mutluyum

merhaba canımmm ,harika olmuşşş ben de çok seviyorum bu şekilde çok sevindim,afiyet olsun

bugün keyifli bir gün geçirdim evimde.. kendime vakit ayırdım

bugün yediklerim:
sabah:2 etimek üzeri çemen,zeytin,sade kahve,roka
ara:2 ufak kivi,2 ceviz
ögle:maydanozlu karnabahar salata,2 dilim etimek
ara:1 armut,2 ceviz
akşam:1 kase yıldız şehriyeli domates çorba,1 kase buharda karnabahar,2 dilim etimek
ara:1 çay bardagı acılı leblebi

ben akşama kadar diyete uyuyorum ama bir kaç gündür akşam çay yapıp yanında probis ve kraker yiyorum
bakalım tartıda ne diyecek diyetisyenim dövüşürmüş böyleee
adet olacam ve dayanamıyoruuuummmm

ben akşama kadar diyete uyuyorum ama bir kaç gündür akşam çay yapıp yanında probis ve kraker yiyorum
bakalım tartıda ne diyecek diyetisyenim dövüşürmüş böyleee
adet olacam ve dayanamıyoruuuummmm
eve alma canım öyle şeyleeer .. evde olunca dayanamıyoruz böyle özel zamanlarda yarın güzel haberlerini bekliyoruz.. bakalım diyetisyen mi kazandı sen mi

Ne güzel ben bugün diyetide midemide bozdum

eve alma canım öyle şeyleeer .. evde olunca dayanamıyoruz böyle özel zamanlarda yarın güzel haberlerini bekliyoruz.. bakalım diyetisyen mi kazandı sen mi
yarın diyetisyen günüm değil canım pazartesi
yarın kampım başlıyor o yüzden yiyorum şimdi
son 3 gün önemli

bugün yediklerim:
sabah:roka,30 gr lavaş üzeri çemen fırında(sanki saçında çiçek olan bir kıza benzettim şimdi :))
ara:1 armut,4 ceviz
ögle:1 kase şehriyeli domates çorba,1 dilim ekmek
ara:2 parça çikolata,1 elma
akşam:balık,soganlı havuç salata,1 dilim ekmek
ara:1 çay bardagı leblebi,sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…