Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Afiyet olsuuun menün gayet güzelmiş her zaman ki gib

Ellerine sağlık canım. Çok sağlıklı bir menü

slm canım..ara ara uğrasam da burdayım.iki hafta öne 63.5 idim.şimdi maalesef 65.bu aralar iştahım çok acık.senin kilonu çok takip edemedim.eminim ki devamlı gidiyordur kilolar...iyi akşamlar...

slm canım..ara ara uğrasam da burdayım.iki hafta öne 63.5 idim.şimdi maalesef 65.bu aralar iştahım çok acık.senin kilonu çok takip edemedim.eminim ki devamlı gidiyordur kilolar...iyi akşamlar...
merhaba canım senden haber aldıgıma sevindim ben de o civarlardayım canım çok özletmeden gene gel iyi akşamlar..

günaydın canım, güzel bir gün seninle olsun, sevgiler
iyi akşamlar canım,bugün pek giremedim kkya ondan geç yazıyorum..yarın umarım daha güzel bir gün olur

Simsims nerelerrdesin özlettin amaaa
geldim canım geldimmm nasılsın?

dün ve bugün çok yogun iki gün geçirdim..çok ayrıntıya girmeyeyim neyse ki geçti……………………………………………………
gelelim yediklerime dün aslında plan sebze ve karbonhidrat yemekti ama bulundugum ortam da maalesef sebze yoktu..önceden hazırlık yapmayınca da sadece karbonhidrat yedigim bir gün oldu(sütlü kahveyi saymazsak bugün nispeten daha iyiydi ama bugün de biraz stres ve sıkıntıdan az yedim..yarın daha güzel bir gün olucak...

dün yediklerim:
sabah: 1 dilim ekmek üzeri çemen,6 zeytin
ara:1 elma
ögle:2 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:1 kase leblebi,4 parça çikolata ve sütlü kahve

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,8 zeytin,sütlü kahve
ara:yok
ögle:6 kaşık mercimek ve üzeri yeşillik
ara:sütlü kahve,çeyrek simit
akşam:sütlü kahve

Simsims cok guzel besleniyosun masaallah
sana bi kac sorum olacak umarim seni sikmam birincisi sutlu kahve iciyosun ya içeriği nedir turk kahvesi mi nescafe mi
2. Sorum bazen etimek oluyo menulerinde nedir kalorisi daha mi az
3. Bu kadar az yemege nasıl alistin ben suan azalmis olmama rağmen hala cok benim menumu inceleyip bi kac yorum yapar misin ona gore bi rota belirleyim
simdiden cok tesekkur ederim ama sikilirsan lutfen cevaplama

İyiyimE="simsims, post: 39573851, member: 494675"]merhaba canım senden haber aldıgıma sevindim ben de o civarlardayım canım çok özletmeden gene gel iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım,bugün pek giremedim kkya ondan geç yazıyorum..yarın umarım daha güzel bir gün olur

geldim canım geldimmm nasılsın? [/QUOTE]
İyiyim sen nasılsın?

canım en kısa zamanda gelip sayfana bakıcam..perşembeye kadar çok kısıtlı girebilicem kkya.. neden sıkılayım.. en kısa zamanda görüşmek üzere..

İyiyim sen nasılsın?[/QUOTE]
çok yorgun ve uykusuzum canım.bir kaç gün.. sonra gene buralardayım bol bolll

günaydın canım, musmutlu bir gün dilerim :)

bu arada senin tartı günün varmıydı?
canım benim teşekkür ederim,güzel bir gün bitti gerçekten…canım tartı günüme daha var..
Canım nerelerdesin ?
canım geldim geldim.. bu ara yogunum biraz..şimdi de menümü paylaşamıyorum şarjım bitti diye yarın ikisini birden paylaşırım artık.bu arada süper gidiyorsun.. tebrik ederimmmmmmmm

Teşekkür ederim.
Son bir senedir bulamadığım motivasyonu nihayet bulabildim sanırım.
öyle çok başlayıp bırakmalarim oldu ki hala daha bunun korkusunu yaşıyorum. Ya biterse diye. Ama iyi gidiyorum evet. Ayy çok şükür mutluyum......

slm cnm,nasılsın görüşmeyeli, maşallah iyi gidiyorsun. diğer topiğine de uğramaya çalışırım tabi yoğunluktan fırsat bulabilirsem. Şimdi kısa kesiyorum ama inşallah uzun da yazarım sonra :))
Görüşmek üzere cnm

günaydın canım, bol eksili bir gün olsun
aminnn canım amin.. hepimizeee

canımmm benim sagol her zaman beklerim üç topige de.. bundan sonra bol bol görüşelim,haberleşelim.. öptümmm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…