Afiyet olsuuun menün gayet güzelmiş her zaman ki gibbugün yediklerim:
sabah:roka,30 gr lavaş üzeri çemen fırında(sanki saçında çiçek olan bir kıza benzettim şimdi :))
ara:1 armut,4 ceviz
ögle:1 kase şehriyeli domates çorba,1 dilim ekmek
ara:2 parça çikolata,1 elma
akşam:balık,soganlı havuç salata,1 dilim ekmek
ara:1 çay bardagı leblebi,sütlü kahve
Eki Görüntüle 1425246
teşekkür ederim rabiacımAfiyet olsuuun menün gayet güzelmiş her zaman ki gib
Ellerine sağlık canım. Çok sağlıklı bir menübugün yediklerim:
sabah:roka,30 gr lavaş üzeri çemen fırında(sanki saçında çiçek olan bir kıza benzettim şimdi :))
ara:1 armut,4 ceviz
ögle:1 kase şehriyeli domates çorba,1 dilim ekmek
ara:2 parça çikolata,1 elma
akşam:balık,soganlı havuç salata,1 dilim ekmek
ara:1 çay bardagı leblebi,sütlü kahve
Eki Görüntüle 1425246
teşekkürler canım benimmEllerine sağlık canım. Çok sağlıklı bir menü
merhaba canım senden haber aldıgıma sevindimslm canım..ara ara uğrasam da burdayım.iki hafta öne 63.5 idim.şimdi maalesef 65.bu aralar iştahım çok acık.senin kilonu çok takip edemedim.eminim ki devamlı gidiyordur kilolar...iyi akşamlar...
iyi akşamlar canım,bugün pek giremedim kkya ondan geç yazıyorum..yarın umarım daha güzel bir gün olurgünaydın canım, güzel bir gün seninle olsun, sevgiler
geldim canım geldimmmSimsims nerelerrdesin özlettin amaaa
Simsims cok guzel besleniyosun masaallahdün ve bugün çok yogun iki gün geçirdim..çok ayrıntıya girmeyeyim neyse ki geçti……………………………………………………
gelelim yediklerime dün aslında plan sebze ve karbonhidrat yemekti ama bulundugum ortam da maalesef sebze yoktu..önceden hazırlık yapmayınca da sadece karbonhidrat yedigim bir gün oldu(sütlü kahveyi saymazsakbugün nispeten daha iyiydi ama bugün de biraz stres ve sıkıntıdan az yedim..yarın daha güzel bir gün olucak...
dün yediklerim:
sabah: 1 dilim ekmek üzeri çemen,6 zeytin
ara:1 elma
ögle:2 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:1 kase leblebi,4 parça çikolata ve sütlü kahve
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,8 zeytin,sütlü kahve
ara:yok
ögle:6 kaşık mercimek ve üzeri yeşillik
ara:sütlü kahve,çeyrek simit
akşam:sütlü kahve
Eki Görüntüle 1427749
canım en kısa zamanda gelip sayfana bakıcam..perşembeye kadar çok kısıtlı girebilicem kkya.. neden sıkılayım.. en kısa zamanda görüşmek üzere..Simsims cok guzel besleniyosun masaallah
sana bi kac sorum olacak umarim seni sikmam birincisi sutlu kahve iciyosun ya içeriği nedir turk kahvesi mi nescafe mi
2. Sorum bazen etimek oluyo menulerinde nedir kalorisi daha mi az
3. Bu kadar az yemege nasıl alistin ben suan azalmis olmama rağmen hala cok benim menumu inceleyip bi kac yorum yapar misin ona gore bi rota belirleyim
simdiden cok tesekkur ederim ama sikilirsan lutfen cevaplama
İyiyim sen nasılsın?[/QUOTE]İyiyimE="simsims, post: 39573851, member: 494675"]merhaba canım senden haber aldıgıma sevindimben de o civarlardayım canım çok özletmeden gene gel iyi akşamlar..
iyi akşamlar canım,bugün pek giremedim kkya ondan geç yazıyorum..yarın umarım daha güzel bir gün olur
geldim canım geldimmmnasılsın?
canım benim teşekkür ederim,güzel bir gün bitti gerçekten…günaydın canım, musmutlu bir gün dilerim :)
bu arada senin tartı günün varmıydı?
canım geldim geldim.. bu ara yogunum biraz..şimdi de menümü paylaşamıyorum şarjım bitti diyeCanım nerelerdesin ?
canım benim teşekkür ederim,güzel bir gün bitti gerçekten…canım tartı günüme daha var..
aminnn canım amin.. hepimizeeegünaydın canım, bol eksili bir gün olsun
canımmm benim sagolslm cnm,nasılsın görüşmeyeli, maşallah iyi gidiyorsun. diğer topiğine de uğramaya çalışırım tabi yoğunluktan fırsat bulabilirsem. Şimdi kısa kesiyorum ama inşallah uzun da yazarım sonra :))
Görüşmek üzere cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?