Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Afiyet olsun canım.
Ohh eşle yemekler filan.
Ne güzell.
Biz de en fazla lahmacun alır arabada yeriz.
Eşim hiç hoşlanmiyor dışarda yemekten

Afiyet olsun canım.
Ohh eşle yemekler filan.
Ne güzell.
Bnde en son 15 tatilde ablacımla kumpir yemeye gttim benimde aşkım,sevgilim oo ama şimdi ayrıyız o istanbulda bn yanlızım gene

Afiyet olsun canım.
Ohh eşle yemekler filan.
Ne güzell.
teşekkür ederim canım.. o zaman sen de bir gün ona sanki restorandaymışsınız gibi evde yemek yapsanarestorana gitmiyorsanız restoranı eve getirirsin

Bnde en son 15 tatilde ablacımla kumpir yemeye gttim benimde aşkım,sevgilim oo ama şimdi ayrıyız o istanbulda bn yanlızım gene
Allah kavuştursun canım.. sayılı gün çabuk geçer.. yeterki gönüller bir olsun

selamlar birkaç gündür uğrayamıyordum, nasılsın simsims nasıl gidiyor? keyfin yerinde mi? sağlıklı besleniyor musun? kış soğuk geçiyor C vitaminini ihmal etme.

selamlar birkaç gündür uğrayamıyordum, nasılsın simsims nasıl gidiyor? keyfin yerinde mi? sağlıklı besleniyor musun? kış soğuk geçiyor C vitaminini ihmal etme.
merhaba canımmm.. ben iyiyim ,keyfim de yerin de,herşey yolunda şükür buralar çok soguk ve herkes hasta.. haklısın kendime iyi bakmalıyım seni sormalı sen nasılsın??

bir kaç gündür burayı ihmal ediyormuşum gibi geldi.,geç resim paylaşıyorum… ama artık daha fazla burdayım dün düzensiz bir beslenme oldu maalesef.. atıştırma ve geçiştirme şeklinde.. bugün daha rahat bir gün daha düzenli geçicek
dün yediklerim:
sabah:3 etimek,1 dilim peynir,sütlü kahve
ara:1 bisküvi
ögle:2 tane pirinç patlagı
ara:1 dilim ekmek 2 dilim peynir,4 zeytin
akşam:1 kase leblebi

Canım baya az yemişsin.
Benim düzensiz beslendiğim günler en çok yediğim günler oluyor malesef.

selam canım nasılsınız ben diyete devam ediyorum 82.5 oldum
ama bu hafta biraz garibim adet olacam ve çok düzensiz yemek yiyorum
diyetisyen ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…