Bnde en son 15 tatilde ablacımla kumpir yemeye gttim benimde aşkım,sevgilim oo ama şimdi ayrıyız o istanbulda bn yanlızım geneAfiyet olsun canım.
Ohh eşle yemekler filan.
Ne güzell.
Biz de en fazla lahmacun alır arabada yeriz.
Eşim hiç hoşlanmiyor dışarda yemekten
Allah kavuştursun canım.Bnde en son 15 tatilde ablacımla kumpir yemeye gttim benimde aşkım,sevgilim oo ama şimdi ayrıyız o istanbulda bn yanlızım gene
Amin mayısta gidicem inşallah bi aksilik olmassa ama 2 ayda nasıl geçer kiAllah kavuştursun canım.
Geçer geçer. Sayılı gün çabuk geçiyoAmin mayısta gidicem inşallah bi aksilik olmassa ama 2 ayda nasıl geçer ki
Doğru...çok doğruGeçer geçer. Sayılı gün çabuk geçiyo
teşekkür ederim canım..Afiyet olsun canım.
Ohh eşle yemekler filan.
Ne güzell.
Biz de en fazla lahmacun alır arabada yeriz.
Eşim hiç hoşlanmiyor dışarda yemekten
Allah kavuştursun canım.. sayılı gün çabuk geçer.. yeterki gönüller bir olsunBnde en son 15 tatilde ablacımla kumpir yemeye gttim benimde aşkım,sevgilim oo ama şimdi ayrıyız o istanbulda bn yanlızım gene
Öyle tabiteşekkür ederim canım..o zaman sen de bir gün ona sanki restorandaymışsınız gibi evde yemek yapsana restorana gitmiyorsanız restoranı eve getirirsin
Allah kavuştursun canım.. sayılı gün çabuk geçer.. yeterki gönüller bir olsun
teşekkür ederim canım..o zaman sen de bir gün ona sanki restorandaymışsınız gibi evde yemek yapsana restorana gitmiyorsanız restoranı eve getirirsin
merhaba canımmm.. ben iyiyim ,keyfim de yerin de,herşey yolunda şükürselamlar birkaç gündür uğrayamıyordum, nasılsın simsims nasıl gidiyor? keyfin yerinde mi? sağlıklı besleniyor musun? kış soğuk geçiyor C vitaminini ihmal etme.
canım restoran'a gitmek isteyen sensin diye dedim, düşünsene öyle bir ortam ayarlasan evde..Evde restorand mi
yaaa adam hem beni yemeğe götürmesin hem ben ona ödül mu veriyim
bana ne o bana restorand hazırlasin
Canım baya az yemişsin.bir kaç gündür burayı ihmal ediyormuşum gibi geldi.,geç resim paylaşıyorum… ama artık daha fazla burdayımdün düzensiz bir beslenme oldu maalesef.. atıştırma ve geçiştirme şeklinde.. bugün daha rahat bir gün daha düzenli geçicek
dün yediklerim:
sabah:3 etimek,1 dilim peynir,sütlü kahve
ara:1 bisküvi
ögle:2 tane pirinç patlagı
ara:1 dilim ekmek 2 dilim peynir,4 zeytin
akşam:1 kase leblebi
Eki Görüntüle 1420985
canım az ama karbonhidratı çok.. bazen böyle, bazen öyle.. ikisi de oluyor bendeCanım baya az yemişsin.
Benim düzensiz beslendiğim günler en çok yediğim günler oluyor malesef.
aynen katlıyorum canım,benden de sevgilergünaydın, hepimize kaçamaksız güzel bir gün olsun, sevgiler
Evet haklısın.canım restoran'a gitmek isteyen sensin diye dedim, düşünsene öyle bir ortam ayarlasan evde..kendin için yapmış olucaksın
Selam canımselam canım nasılsınız ben diyete devam ediyorum 82.5 oldum
ama bu hafta biraz garibim adet olacam ve çok düzensiz yemek yiyorum
diyetisyen ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?