Resimlerle sağlıklı beslenme :)

merhaba canımmm.. ben iyiyim ,keyfim de yerin de,herşey yolunda şükür buralar çok soguk ve herkes hasta.. haklısın kendime iyi bakmalıyım seni sormalı sen nasılsın??
ayyy ben bunu görmemişim ki
iyiyim bugün beslenmemi yine eski düzenine oturttum şükür yine spora da gittim birkaç gündür hem evin banyosu yapıldı ondan hem de hava buz gibi ondan gidemiyordum bugün tekrar başladım. daha iyiyim. eczaneden de balık yağı kapsülü aldım antibiyotik kullanmadığım için koruyucu takviye lazım. birazdan da taze sıkma portakal suyu içicem tabi posasını suyun içine atıp

selam canım nasılsınız ben diyete devam ediyorum 82.5 oldum
ama bu hafta biraz garibim adet olacam ve çok düzensiz yemek yiyorum
diyetisyen ne diyecek bakalım
canım ne zaman dönüyorsun kk sahalarına harikasın canım.. malesef regl dönemi hormonlar azıcık sapıtıyor pes etme sen

Selam canım
Özlettin kendini.
Adet öncesi düzensiz yemeler olabiliyo
bence de çok özletti kendini ,gelsin artık

Simsims nerelerdesin özletiyorsun
geldim canım geldimm

herşey yoluna girmiş ne güzeeell.. ah ben de bir zamanlar antibiyotik kullanmazdım ne olduysa şu iki sene de oldu bana senin beslenmen nasıl canım? kendine iyi bakıyorsun,süpersin

herşey yoluna girmiş ne güzeeell.. ah ben de bir zamanlar antibiyotik kullanmazdım ne olduysa şu iki sene de oldu bana senin beslenmen nasıl canım? kendine iyi bakıyorsun,süpersin
evet çok şükür yoluna girdi, moralimi falan da düzenledim bakıyorum ya çabuk grip oluyorum bu aylarda çünkü.
günde 6 öğün yapıyorum ben 3 ara 3 ana. aralar süt leblebi, yoğurt elma vs gibi doyuruu şeyler oluyor. eğer bir ara öğün atladıysam ara öğünlerimden birinde 3 çorba yulaf ezmesi yarım su bardığı süt, yarım muz(yerliyse tam muz) bir ya da iki incir (sabah kahvaltıda bal yediysem tek incir) 5 tane fındık ya da tuzsuz kabuksuz fıstık karıştırıp yiyorum.
akşam çoğunlukla ızgara yiyorum. kola ve şekerli içecekler hiç yok, soda maalesef günde 1 tane (asitli tüm içecekleri kesmek lazım aslında) tuz hiç yemiyorum.
sabah kahvaltımı bir oturtamadım. çok özeniyorum senin kahvaltılarına ben, genellikle incecik (1 gr kadar) tuzsuz köy tereyağı (gerçek tereyağ) ve 1 çay kaşığı kadar bal yiyorum tabi domates yeşillik, salatalık vs var. şekersiz çay (bütün çay kahvelerimi şekersiz ve sütsüz içerim)
öğle yemeği yağsız haşlama ya da yağsız pişirilmiş sebze olur. akşam da aynı şekilde ya da ızgara falan yiyorum salatayla birlikte. salatam sabah yağ yediğim için yağsız olur, bir tek hafta 2 gün havuç rendesi yerim havucun içindeki a vitaminin çözülmesi için üzerine azıcık da olsa zeytinyağı eklenmesi gerekiyor aklınızda bulunsun.
ama hep bu düzene uyamıyorum maalesef. bazen biraz kaçıyor. ama kararlıyım en azından

Çok beğendim

neden kahvaltı yapamıyorsun canım?sabah aç mı olmuyorsun?? bir de karbonhidrat almıyorsun sanırım di mi?(yulaf dışında)

neden kahvaltı yapamıyorsun canım?sabah aç mı olmuyorsun?? bir de karbonhidrat almıyorsun sanırım di mi?(yulaf dışında)
ya kahvaltı yapıyorum da ballı ekmek işte. balı kesmek istiyorum o da şeker çünkü ve zararlı. sabah da geç kalktığım için kurt gibi aç oluyorum aslında ama dizginlemeyi öğrendim. büyük bardak su işimi görüyor.
karbonhidrat alıyorum aslında kepekli makarna yiyorum, ekmeğin de her türünü severim. günde 4 dilim ekmek hakkım var, 4 dilim yersem yulaf yok sadece.

hmm anladım hesaplıyorsun,gayet güzel bence.. herşeyden yiyorsun benim gibi

hmm anladım hesaplıyorsun,gayet güzel bence.. herşeyden yiyorsun benim gibi
evet sen zaten baya ilham kaynağı oldun bana beslenme sistemimi oluştururken, kendimi mesela tatlıdan mahrum edip sonra görünce gözüm dönsün istemiyorum. canım tatlı istediğinde yiyorum ama birkaç gün biraz daha dikkatli yiyip biraz daha fazla spor yapıyorum.

bugün itibarile döndüm canım

Paylaşımların çok güzel beğenerek takip ediyorum Bu arada bir kalori hesaplama programına bakmanı tavsiye ederim hem günlük Maksimum Alman gereken kaloriyi hemde öğünlerde tükettiğin besinlerin kalorilerini hesaplayabilirsin hadi Sağlıcakla canım ha birde karnabaharı unutma sadece 35 kalori!!herkese iyi gecelerrr

işte yeme ataklarından böyle kurtuldum ben.. ye ama bedelini öde

Evlenecegim adamdan kazık yeyince 4 günde 3 kilo verdim :) mideme öyle yumruk oturdu ki, istahtan kesildim :) hızlı kilo alıp verebiliyorum. 1 hafta sigarayı bırakıp 6 kilo almisligim var. Kolay gelsin kızlar, sağlıkla zayiflayin

çok üzüldüm ama zamanında gitmiş en azından evlendikten sonra olmamış canım
Allah karşına daha iyilerini çıkarsın inşallah

Aman bi daha tövbe. Allah hakkımda hayirlisini versin ama bi daha tövbe
evlenmeden önce bunu görmiş olmanız bir şans aslında.. çok üzücü ve güven sarsıcı bir durum olmuş olsa da.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. saglıkla gitsin, mutlulukla gitsin kilolar da..

teşekkür ederim canım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…