canım en kısa zamanda gelip sayfana bakıcam..perşembeye kadar çok kısıtlı girebilicem kkya.. neden sıkılayım.. en kısa zamanda görüşmek üzere..
günaydın canımmm benden de sevgiler (daha yeni gördüm mesajını :)günaydın canım, sevgiler
olsun canım benim de dün öyle oldu.. benim için bugün güzel bir gün..tekrar döndüm aranızaiyi akşamlar,
bugün benim temizlik vs yüzünden azıcık şaştı öğün saatleri ama yine de güzel bir gündü.
günaydın canımmm öyleydi şu bir kaç gün.. şimdi hayat normale döndüyoğunsun herhalde fazla uğramıyorsun canım, iyi geceler
günaydın canımm amin amin.. hepimiz için güzel bir gün olsunGünaydın canim.
Bugün hersey istediğin gibi olsun.
Işin rast gitsin....
günaydın canımm mesajını yeni gördüm.. teşekkür ederimm..Kolay gelsin canim super menuler
günaydın canımm mesajını yeni gördüm.. teşekkür ederimm..sana da başarılar dilerim
Bugün hiç bir şey yememişsin amaşu bir kaç gün çok yogun geçirdim..bazen hayattaki monotonlugu kırmak ve sonrasında "oh" diye bir nefes almak için iyi oluyor böyle tempolu günler..insan diger günlerinin kıymetini böyle günlerden sonra daha iyi anlıyor..aynı hastalıkta, saglıklı oldugu günleri daha iyi anladıgı gibi.. bu sürede yeme düzenim ve uyku düzenim parelel olarak bozuldu..dün gece eve geldikten bir süre sonra televizyon karşısında uyuya kalmızşız..bugün de sabah bir kaç işimi halletmek için uyanıp sonra tekrar yattım..öglen uyandıgımda hala uykum vardı..yarın daha normal bir gün olucak
dün yedigim tostları önceden yapıp yanımda götürdüm..iş güç bitip eve gelince de hafif bir rahatlama eşliginde akşam yazdıklarımı yedim
dün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile tost
ara:yok
ögle:50gr ekmek ile tost
ara:50gr ekmek ile tost
ara:1 muz,2 bisküvi
akşam:3 dilim börek,1/2 paket cips,2 parça çikolata
bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögle:yok
ara:1 dilim kek ve sütlü kahve
akşam:1 elma ve 2 dilim peynir
maalesef bugün öyle oldu canım , yarın yine güzel resimli menülerimle burdayımBugün hiç bir şey yememişsin ama
Harika çok beğeniyorum sofranı renkli renkli sağlıklı tabağınımaalesef bugün öyle oldu canım , yarın yine güzel resimli menülerimle burdayım
teşekkür ederimm canımmHarika çok beğeniyorum sofranı renkli renkli sağlıklı tabağını
merhaba canımmm…çok tatlısınnnngünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?