Resimlerle sağlıklı beslenme :)

aslında şu birkaç günlük hedefim sebze ve karbonhidrat ile beslenip protein yememekti ama evdeki hesap çarşıya uymadı..önceden de hazırlık yapamadım ben de madem sebze yok o zaman en azından karbonhidrat alayım,protein almayayım,vücudu öyle şaşaırtayım dedim.. artık ne kadar olduysa.. ne kadar şaşırdıysa.. bu arada bu iki gün her ögünüm dışardaydı malesef

dün yediklerim:
sabah:1 sade pogaça,sade kahve,domates,salatalık,zeytin
ara:yok
ögle:sebze ızgara,2 dilim ekmek,1 kaşık yogurt
ara:2 parça çikolata
akşam:1 kase domates çorba ,1 dilim ekmek,1/2 tabak elma dilimli patates

bugün yediklerim:
sabah:1 sade pogaça,sade kahve
ara: 1/2 çikolatalı wasa bar
ögle:1 kase yayla çorba, 1/2 tabak pırasa
ara: 1/2 çikolata parçalı wasa bar ve 3 parça çikolata
akşam:1 kaşık patlıcan salata,1 kaşık kısır,1 kaşık fasülye salatası,1 kaşık şakşukalı mini salata
ara:1 çay bardagından biraz fazla fıstık

[SUO TE="simsims, post: 39611084, member: 494675"]aslında şu birkaç günlük hedefim sebze ve karbonhidrat ile beslenip protein yememekti ama evdeki hesap çarşıya uymadı..önceden de hazırlık yapamadım ben de madem sebze yok o zaman en azından karbonhidrat alayım,protein almayayım,vücudu öyle şaşaırtayım dedim.. artık ne kadar olduysa.. ne kadar şaşırdıysa.. bu arada bu iki gün her ögünüm dışardaydı malesef

dün yediklerim:
sabah:1 sade pogaça,sade kahve,domates,salatalık,zeytin
ögle:sebze ızgara,2 dilim ekmek,1 kaşık yogurt
ara:2 parça çikolata
akşam:1 kase domates çorba ,1 dilim ekmek,1/2 tabak elma dilimli patates
Eki Görüntüle 1430427
bugün yediklerim:
sabah:1 sade pogaça,sade kahve
ara: 1/2 çikolatalı wasa bar
ögle:1 kase yayla çorba, 1/2 tabak pırasa
ara: 1/2 çikolata parçalı wasa bar ve 3 parça çikolata
akşam:1 kaşık patlıcan salata,1 kaşık kısır,1 kaşık fasülye salatası,1 kaşık şakşukalı mini salata
ara:1 çay bardagından biraz fazla fıstık
Eki Görüntüle 1430431 [/QUOTE]
Afiyet olsun menüler süpeeer

iyi akşamlar,
bugün benim temizlik vs yüzünden azıcık şaştı öğün saatleri ama yine de güzel bir gündü
.
olsun canım benim de dün öyle oldu.. benim için bugün güzel bir gün..tekrar döndüm aranıza

yoğunsun herhalde fazla uğramıyorsun canım, iyi geceler
günaydın canımmm öyleydi şu bir kaç gün.. şimdi hayat normale döndü

Günaydın canim.
Bugün hersey istediğin gibi olsun.
Işin rast gitsin....
günaydın canımm amin amin.. hepimiz için güzel bir gün olsun

şu bir kaç gün çok yogun geçirdim..bazen hayattaki monotonlugu kırmak ve sonrasında "oh" diye bir nefes almak için iyi oluyor böyle tempolu günler..insan diger günlerinin kıymetini böyle günlerden sonra daha iyi anlıyor..aynı hastalıkta, saglıklı oldugu günleri daha iyi anladıgı gibi.. bu sürede yeme düzenim ve uyku düzenim parelel olarak bozuldu..dün gece eve geldikten bir süre sonra televizyon karşısında uyuya kalmızşız..bugün de sabah bir kaç işimi halletmek için uyanıp sonra tekrar yattım..öglen uyandıgımda hala uykum vardı..yarın daha normal bir gün olucak

dün yedigim tostları önceden yapıp yanımda götürdüm..iş güç bitip eve gelince de hafif bir rahatlama eşliginde akşam yazdıklarımı yedim
dün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile tost
ögle:50gr ekmek ile tost
ara:50gr ekmek ile tost
ara:1 muz,2 bisküvi
akşam:3 dilim börek,1/2 paket cips,2 parça çikolata

bugün yediklerim:
sabah:yok
ögle:yok
ara:1 dilim kek ve sütlü kahve
akşam:1 elma ve 2 dilim peynir

Bugün hiç bir şey yememişsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…