Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Selam canım
Nasılsın ?
Yoğunluk sürüyor mu hala. .anlaşılan beni kkya mübtela edip kendin ortalardan kaybolmuşsun.
iyiyim canım çok şükür,iki gündür keyif yapıyorum.. :) bu ara kkyı biraz azaltmaya çalışıyorum.çünkü ben de fazla bagımlısı oldum.. ne facebook ne instagram ne nette başka birşey ne de kitap okuma kaldı burda takılmaktan.artık azıcık azaltıyorum kkyı

Afiyet olsun canım. Yarın ben de kahvemi sütlü icicem yaaaa canımı çektiriyosun her gün

Bu arada ben de kk yi bırakicam yavaş yavaş
haklısın çok vakit aliyo

bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek üstüne peynir maydonoz domates,5 zeytin,sütlü kahve
ara:1 elma,2 dilim peynir
ögle:karnabahar yemegir,1,5 kaşık süzme yogurt, 2 dilim ekmek
ara:3 kurabiye,sütlü kahve
akşam:balık ızgara,salata,mantar şiş

günlügüne baktım şimdi..yeni alınan kilo hemen verilir..sanırım lapa ile şok diyet yapıyorsun..şu bir kaç gün dikkat edersen hemen verirsin o 2 kiloyu

sorun ne biliyor musun, gündüz çok iyi, akşamları felaket, bir türlü kendimi tutamıyorum :) ama geçecek bu krizler :)

merhaba canım, ihmal etme buraları, iyi akşamlar
merhaba canımmm,yok yok ihmal etmem merak etme…dün senin mesajından sonra ben de gece kaçamagı yaptım.3 kurabiye yedim gece gece regl krizi ama bunu dengelemek için bugün öglen 1,5 dilim ekmek hakkımı yemedim..sen de kaçamak yaptıysan ertesi gün bedelini ödeyeip kaçamagını telafi edebilrsin

Son düzenleme:
Süpersin canım. Önemli olan denge.

regliye az kala krizler arada gelip yokluyor bu ara..dün gece de öyle geldi aniden ve ben aniden kalktım yerimden,aniden gittim mutfaga,aniden yedim 3 kurabiye o yüzden bugün öglen ekmek yememeye karar verdim..akşam da eşimle dışarı çıktık.eşim aspava da bir şeyler yemek istedi..Ankarada meşhurdur "aspava"lar..(en meşhuru da yıldız aspava) ben de nasıl severim pidesini patatesini.."yok" dedim "ben yemiyorum,sen yiyince beni ararsın,ben alışveriş merkezinde dolaşıyorum" dedim ve akşam eve gelir gelmez balık ve salatamı yedim

bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek üstüne peynir,domates,maydonoz ve zeytin,sütlü kahve
ara:1 elma
ögle:1 tabaktan az karnabahar yemegi,1,5 kaşık süzme yogurt
ara:1 dilim kek ,sütlü kahve
akşam:balık,salata,mantar

Sana koooocaman tebrikler bn olsam reddetemezdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…