bayıldımmmmmmmmmmEki Görüntüle 1438897
tatlımcım iyi ki doğdun o zaman yeni yaşın sana çooooookkkkkk güzel çoooooooookkkkkkk mutlu günler getirsin
Nice senelere sağlıkla,huzurla,kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. bugün benim dogum günümdü.. vee hepiniz bilmeden bana çok güzel ve çok özel hediyeler verdiniz.. öpüyorum sizi..
kadınlar kulübü de dogum günümü kutlamış,teşekkür ederimmm
Eki Görüntüle 1438865
iyi ki dogmuşum bugün ben
mevsimlerden romada dün bir ögün serbest ögündü..ben de dün yerine bugün bir ögünü serbest yapmayı tercih ettim(neden acaba:) öglene dogru uyandım bugün o yüzden de sabah ara ve öglen birleşti..akşam da yemege gidecegimiz için gündüzü hafif bir şekilde geçirdim
bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögle:60gr ekmek üzeri krem peynir,roka,zeytin,sütlü kahve
ara: 1/2 elma , 1 kivi
akşam:15 tane sushi,bir kaç tane karides cips,1 sebzeli börek,1 dilim yer fıstıklı pasta ve latte(latte içtigim kalpli bardakta benimle eve geldi)
Eki Görüntüle 1438864
Harikasın canım tebrik ediyorum seniibugün günlerden en sevdigim gün.. bugün benim günüm.. hergün ki gibi bir gün aslında..farkı , bugüne yükledigim güzel ve özel anlar,anlamlar.. geçen sen tam bu zamanlarda bu topigi açmaya karar vermiştim.. hatırlıyorumda nasıl bitmiş tükenmiştim.. hayatım tam anlamıyla tepe taklaktı.. çok ama çok mutsuzdum.. kendime acımaktan başka hiçbir şey yapmıyordum.. benim mutsuzlugum çevreme ve sevdiklerime de yansıyordu.. onlar da mutsuz oluyordu..sonra "mevsimlerden roma" blogunu okumaya başladım.. işte böylece başladı yenilenmem.. okuya okuya motive oldum her yazısından.. hayatımı degiştirebilecegime inandım.. kendimi degişime hazırladım..bilirsiniz denize dalınca, denizin dibine kadar inince ancak o zaman yüzeye hızlı çıkarsınız.. işte ben o en dibe kadar indim ve dibten aldıgım güçle yüzeye çıkabildim..şu 1 yıl hayatımın en zor bir yılı oldu.çünkü degiştim..değişmek gerçekten çok çok zor oldu..eski alışkanlıklar yakamı bırakmadı..karşıma duvar gibi engel olarak çıktılar.. üstlerinden atlamam zaman aldı ama başardım..ben çok degiştim..eskiye dönüp baktıgımda "ya bunları ben mi yaşadım?" veya fotograflarıma baktıgımda "ya bu kadın gerçekten ben miyim?" diye şaşırıyorum.. çok çabuk motivasyonu düşen,çok çabuk hayal kırıklıgına ugrayıp kendi moralini bozan,çok çabuk pes eden biriydim.. şu bir bir şeyi çok istersem yapabilecegimi tekrar gördüm,hatırladım..kendimi değiştirmek için emek verdim,mücadele ettim..kendimi sevmeyi ögrendim,kendime bakmayı ögrendim,kendimi düşünmeyi ögrendim.. bu ara çok yazı yazamıyorum farkındayım.çünkü kk'da bir çok parçaya bölündüm..beni besleyen şeyleri okumayı bıraktım.. bunlar, aklımda yazılar olsa da yazmamı engelledi..şimdi tekrar yazma zamanı..hayatımda bir çok şeyi başarmış olsam da daha yazacak çok konu, başaracak çok şey,aklımda da bir sürü yazı var.. en başta dedigim gibi; bugün çok güzel ve özel birgün.. aslında diger günler kadar güzel ve özel..
Eki Görüntüle 1438003
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. bugün benim dogum günümdü.. vee hepiniz bilmeden bana çok güzel ve çok özel hediyeler verdiniz.. öpüyorum sizi..
Eki Görüntüle 1438865
mevsimlerden romada dün bir ögün serbest ögündü..ben de dün yerine bugün bir ögünü serbest yapmayı tercih ettim(neden acaba:) öglene dogru uyandım bugün o yüzden de sabah ara ve öglen birleşti..akşam da yemege gidecegimiz için gündüzü hafif bir şekilde geçirdim
bugün yediklerim:
akşam:15 tane sushi,bir kaç tane karides cips,1 sebzeli börek,1 dilim yer fıstıklı pasta ve latte(latte içtigim kalpli bardakta benimle eve geldi)
Eki Görüntüle 1438864
Doğum günün kutlu olsun canııııımmiyiki doğdun ve iyiki seni tanımışım yeni yaşın sana bool bool mutluluk güzel günler getirsin sevgileer
Iyi ki doğdun canım.
Yeni yasin huzur ve mutluluğu da beraberinde getirsin. Güzel bir yaş olsun.
Sevdiklerimizin gitmediği bizi seveceklerin geldiği mutlu bir yaş olsun.
cnm nice mutlu sağlıklı fit yıllara
Nice yaşlara canım beniim
doğum günün kutlu olsun canımmmm
Nice senelere sağlıkla,huzurla,
Harikasın canım tebrik ediyorum senii
kızlar hepinize çok teşekkür ederimmmm..benden de size kucak dolusu sevgilernice nice güzel yıllar dilerim simsimscim
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. bugün benim dogum günümdü.. vee hepiniz bilmeden bana çok güzel ve çok özel hediyeler verdiniz.. öpüyorum sizi..
Eki Görüntüle 1438865
bugün yediklerim:
Eki Görüntüle 1438864
sadece pasta börek olsa iyi,bir de sushi yedimDogum gunu ayagina arada pastalari borekleri goturmussun. Oldu mu simdi.
Saka saka iyi ki dogdun. Nice yillara.
sadece pasta börek olsa iyi,bir de sushi yedimdün bir ögünde kaçamaga izin veriyordu,ben de bu fısatı kaçırmadım tabi teşekkür ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?