Resimlerle sağlıklı beslenme :)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. bugün benim dogum günümdü.. vee hepiniz bilmeden bana çok güzel ve çok özel hediyeler verdiniz.. öpüyorum sizi..
kadınlar kulübü de dogum günümü kutlamış,teşekkür ederimmm

iyi ki dogmuşum bugün ben
mevsimlerden romada dün bir ögün serbest ögündü..ben de dün yerine bugün bir ögünü serbest yapmayı tercih ettim(neden acaba:) öglene dogru uyandım bugün o yüzden de sabah ara ve öglen birleşti..akşam da yemege gidecegimiz için gündüzü hafif bir şekilde geçirdim

bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögle:60gr ekmek üzeri krem peynir,roka,zeytin,sütlü kahve
ara: 1/2 elma , 1 kivi
akşam:15 tane sushi,bir kaç tane karides cips,1 sebzeli börek,1 dilim yer fıstıklı pasta ve latte(latte içtigim kalpli bardakta benimle eve geldi )

Son düzenleme:

tatlımcım iyi ki doğdun o zaman yeni yaşın sana çooooookkkkkk güzel çoooooooookkkkkkk mutlu günler getirsin

Doğum günün kutlu olsun canııııımm iyiki doğdun ve iyiki seni tanımışım yeni yaşın sana bool bool mutluluk güzel günler getirsin sevgileer

Iyi ki doğdun canım.
Yeni yasin huzur ve mutluluğu da beraberinde getirsin. Güzel bir yaş olsun.
Sevdiklerimizin gitmediği bizi seveceklerin geldiği mutlu bir yaş olsun.

Nice senelere sağlıkla,huzurla,

Harikasın canım tebrik ediyorum senii

nice nice güzel yıllar dilerim simsimscim

Doğum günün kutlu olsun canııııımm iyiki doğdun ve iyiki seni tanımışım yeni yaşın sana bool bool mutluluk güzel günler getirsin sevgileer

Iyi ki doğdun canım.
Yeni yasin huzur ve mutluluğu da beraberinde getirsin. Güzel bir yaş olsun.
Sevdiklerimizin gitmediği bizi seveceklerin geldiği mutlu bir yaş olsun.

cnm nice mutlu sağlıklı fit yıllara

Nice yaşlara canım beniim

doğum günün kutlu olsun canımmmm

Nice senelere sağlıkla,huzurla,

Harikasın canım tebrik ediyorum senii

nice nice güzel yıllar dilerim simsimscim
kızlar hepinize çok teşekkür ederimmmm..benden de size kucak dolusu sevgiler öpücükler

Dogum gunu ayagina arada pastalari borekleri goturmussun. Oldu mu simdi.

Saka saka iyi ki dogdun. Nice yillara.

Simsims hadi ama bugün ki menünü paylaş senin menünü görmeden uyuyamıyorum renkli,sağlıklı menünü görüp sonra hayal ede ede uyumam lazım

bugün azıcık fazla yemiş olabilirim..bu kendimi tutmuş halim.. gerçekten durduramayacagım sanmıştım o an.. bir anda 2 dilim kek yedim ve kesmedi daha çok şey yemek istedim.. Allahtan evde kek yoktu başka.. ben de kessin diye 1 dilim peynir yedim.. bu tür krizlerde protein yemek çok işe yarıyor..

bugün yediklerim:
sabah: peynirli sandiviç,sütlü kahve
ara: 1 elma
ögle: 1 tabak ıspanaklı yogurt, tahinli yogurtlu patlıcan salata,1,5 dilim ekmek
ara:2 dilim kek,1 dilim peynir,sütlü kahve
akşam:hellim peynir ve roka

[QUOTE="simsims, post: 39749053, member: yemiyelii bugün azıcık fazla yemiş olabilirim..bu kendimi tutmuş halim.. gerçekten durduramayacagım sanmıştım o an.. bir anda 2 dilim kek yedim ve kesmedi daha çok şey yemek istedim.. Allahtan evde kek yoktu başka.. ben de kessin diye 1 dilim peynir yedim.. bu tür krizlerde protein yemek çok işe yarıyor..

bugün yediklerim:
sabah: peynirli sandiviç,sütlü kahve
ara: 1 elma
ögle: 1 tabak ıspanaklı yogurt, tahinli yogurtlu patlıcan salata,1,5 dilim ekmek
ara:2 dilim kek,1 dilim peynir,sütlü kahve
akşam:hellim peynir ve roka

Eki Görüntüle 1439919 [/QUOTE]
Harikaaaaa görünüyor afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…