Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Kocaman bi alkışı hak etmişsin canım
Insan reddedince de kendine ayrı bi güveniyo ama dimi ? Bu duyguyu tatmak her şeye bedel

bugün günlerden en sevdigim gün.. bugün benim günüm.. hergün ki gibi bir gün aslında..farkı , bugüne yükledigim güzel ve özel anlar,anlamlar.. geçen sen tam bu zamanlarda bu topigi açmaya karar vermiştim.. hatırlıyorumda nasıl bitmiş tükenmiştim.. hayatım tam anlamıyla tepe taklaktı.. çok ama çok mutsuzdum.. kendime acımaktan başka hiçbir şey yapmıyordum.. benim mutsuzlugum çevreme ve sevdiklerime de yansıyordu.. onlar da mutsuz oluyordu..sonra "mevsimlerden roma" blogunu okumaya başladım.. işte böylece başladı yenilenmem.. okuya okuya motive oldum her yazısından.. hayatımı degiştirebilecegime inandım.. kendimi degişime hazırladım..bilirsiniz denize dalınca, denizin dibine kadar inince ancak o zaman yüzeye hızlı çıkarsınız.. işte ben o en dibe kadar indim ve dibten aldıgım güçle yüzeye çıkabildim..şu 1 yıl hayatımın en zor bir yılı oldu.çünkü degiştim..değişmek gerçekten çok çok zor oldu..eski alışkanlıklar yakamı bırakmadı..karşıma duvar gibi engel olarak çıktılar.. üstlerinden atlamam zaman aldı ama başardım..ben çok degiştim..eskiye dönüp baktıgımda "ya bunları ben mi yaşadım?" veya fotograflarıma baktıgımda "ya bu kadın gerçekten ben miyim?" diye şaşırıyorum.. çok çabuk motivasyonu düşen,çok çabuk hayal kırıklıgına ugrayıp kendi moralini bozan,çok çabuk pes eden biriydim.. şu bir bir şeyi çok istersem yapabilecegimi tekrar gördüm,hatırladım..kendimi değiştirmek için emek verdim,mücadele ettim..kendimi sevmeyi ögrendim,kendime bakmayı ögrendim,kendimi düşünmeyi ögrendim.. bu ara çok yazı yazamıyorum farkındayım.çünkü kk'da bir çok parçaya bölündüm..beni besleyen şeyleri okumayı bıraktım.. bunlar, aklımda yazılar olsa da yazmamı engelledi..şimdi tekrar yazma zamanı..hayatımda bir çok şeyi başarmış olsam da daha yazacak çok konu, başaracak çok şey,aklımda da bir sürü yazı var.. en başta dedigim gibi; bugün çok güzel ve özel birgün.. aslında diger günler kadar güzel ve özel..

Çok güzel yazmışsın okurken gülümsememek elde değil başarına gülümsedim,ve kendime güldum beni anlattım sanki bende öyleydim dim uumarım senin gibi dim olarak kalırım sevgileeer

Çok güzel yazmışsın okurken gülümsememek elde değil başarına gülümsedim,ve kendime güldum beni anlattım sanki bende öyleydim dim uumarım senin gibi dim olarak kalırım sevgileeer
teşekkür ederim canım.. hepimiz aynıyız ve hiçbir farkımız yok..tabiki sen de başarırsın

Işte ben böyle yazılar bekliyorum senden
Benim bu siteyi tanımama kendimi tanımama vesile oldun. Ben buraya ilk girdiğimde resimli paylaşım yapan sadece sen vardın. Ben senden gördüm etkisi olacağını düşündüm ve seni okumaya başladım bana ışık oldun canım benim.

Dediğin gibi değişim seni okuduğumda başladı. Ben seni okuduktan sonra mutlu olmayı öğrendim. Herşeye soylendigimi fark ettim ve bunu azaltmaya çalıştım. Evime kendime yemeğime her şeyime ozenmeyi öğrendim. Ve bunları sadece buraya yazmak için değil tüm kalbimle yazıyorum gerçekten değiştim ben. Ve bu bu topik sayesinde. Bugün o yüzden benim için de özel bir gün.....

tatlım sana ve azmine hayranlık duymamak elde değil ben çok iyi yazabilen birisi değilim sen hepimizım hislerine tercüman oluyorsun her yazında kendimden bir parça buluyorum iyiki varsın iyiki yüzyüze olmasada seni tanımışım

ne kadar güzel yazmışsınnnn,çok teşekkür ederim canım benimm çok mutlu oldummm

Son düzenleme:
canım yaa çok tatlısınnn,teşekkür ederimm bugün beni çok mutlu ettinizzz.. ben de hepinizden birşeyler ögreniyorum..sen de iyi ki varsınnn Rollacım

Canım beniim

selammm naber şekerlerim benim
oyyyy reglim gecikti musluktan akan suda çikolata şelalesi görür kıvama geldim dünyaları yemek istiyorum ama sütümün içine bir çay kaşığı tarçın atıp kan şekerimi dengeliyorum, tavsiye ederim
simsims canımsın senden çok şey öğrendim, hayatıma çok şey kattın, artık daha mutlu, daha sağlıklı, daha pozitif bir insansam bunda senin de çok katkın var

tühh keşke sabah okusaydım ben bunu yaa bende bugün benim günüm derdim çok taklitçi gördüm kendimi
bu arada hep birlikte değiştik seni firuzeyi tanımak banada çok şey kattı
bu arada yarında benim günüm olsun ozaman

benimki kadar gecikmemiştir bugün 38. günüm ve dünyaları yemek istiyorum
şiştiiimm diyetisyenim ne der bilmiyorum ama hiç bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum
diyetisyenden sonrada eğer olmazsam dr a gidecemm

şiştiiimm diyetisyenim ne der bilmiyorum ama hiç bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum
oooo çok gecikmiş ama benim 3 gün gecikti canım ağrım var zaten yarın bilemedin öbür gün gelir zaten.
sen kesinlikle git doktora. bebek falan olabilir mi peki?
aman yeme sakın yeme.
senin topiğe de bir ara bakacağım ama nasıl gidiyor diyet?

bebek olsa keşke ama benim tedavisiz olursa mucize olur benim tüplerim kapttı doktor
sıvı oluşuyor da gitmeliyim doktora unuttu kırmızılar gelmeyi ben işte 94 tüm 82 oldum en son hala aynıyım
değişen birşey yok adet olmayınca değiştirdi metobolizmayı cuma ya ancak giderim doktora

sağlıkla al bebeğini kucağına tüpleri kapatınca nasıl oluyor, ilk defa duyuyorum.
ama ihmal etme sakın git doktoruna mutlaka çok uzun süre olmuş. şişkinlik falan da yapıyordur şimdi o

canımmm
Sen de bizi mutlu ettin
Mutlu olmayı öğrettin.
Mutlu olmanın bizim elimizde olduğunu.....

ah canım yaaa nasıl mutlu ettiniz bugün beni bu mesajlarla çok teşekkür ederimmmm

olsun canım benim yarın da senin günün olsun.. yarın günlerden sen olsun

canım benim aman ihmal etme..ne büyük sıkıntı oldugunu o kadar iyi bilirim ki… agrılı sızılı da olsa regl olabilmek büyük rahatlık.. umarım en kısa zamanda bu sıkıntından kurtulursun….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…