aynen canım, ben de hep tavada yaparım, kılçığını ayırır, kelebek yapar ve hamsi tavamda nar gibi kızartırım. oğlum, eşim en çok böyle seviyoruz.. aslında üşengeç bir hatunum, en pratiğine kaçarım her zaman yemeklerde ama hamsiye üşenmiyorum hiçcanımm benim mahzencim teşekkür ederim..hepimize başarılarah hamsi...hele börek gibi tavada yok mu.. hamsili pilav yok mu ben de bayılıyorum
canım benim teşekkürler
evet ondan sordum, ben de zeytinyağlı olanı tercih ediyorum. arada bir mısırla ton balığını indirime sokuyorlar ya ben de onlardan alıyorum amacanım benim teşekkürlerben aslında pakette zeytinyaglı ton alıyorum en çok onun tadını begeniyorum ama bugün konserve kullandım(indirimden almıştım :))
canım regl şişkinliği bende iki kilo farkediyor, şişkinliğini atıp kaçamakları azaltırsan çok çabuk gidecektir. senin başaramayacağın bişey yokbugün azıcık moralim bozuk..bu ay maalsef regl olmadım.ilaçlarımı aylardır içmiyorumnasıl olsa oluyorum diye kendi kendime iş çıkarıyorum böylece ve aynı zamanda belki yanlış bir zaman ama tartıldım..67.5 yani aynı kilodayım..içim sıkıldı resmen.. bugün doktora gidiyorum.. ilaçlarımı almaya akşam başlıyorum.. sadece regl degil tabi.. sporu bu ara ihmal ettim.. yok belimdi yok öksürüktü maalesef hareketsiz kaldım.. yediklerime 2 gün önce oldugu gibi zaman zaman dikkat edemedim.. çok çok az su içiyorum..bundan sonra bardak sayısı ile suyu da yazıyorum..ve yedigim peyniri de tartıyorum.. hava çok güzel burda..doktora gitmeden yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.. bir de sütlü kahveyi en azından 1 e düşürmeyi planlıyorum.kendime yumuşak içimli bir kahve aldım ve bugün çok rahat içtim..hadi inşallah
dün yediklerim:
sabah: 1/2 muz,1/2 elma, 1/2 portakal ,sütlü kahve
ara:yok
ögle: 1 tane beypazarı kurusu
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:somon,domates,salatalık
Eki Görüntüle 1459534
sagol tatlımcanım regl şişkinliği bende iki kilo farkediyor, şişkinliğini atıp kaçamakları azaltırsan çok çabuk gidecektir. senin başaramayacağın bişey yok
canım ilaç bittikten sonra 3-5 gün içinde olunuyo diye biliyodum bensagol tatlımbakalım ilaç alınca ne kadar zaman da regl olucam
yok canım benim ilacım biraz farklı dostinex diye bi ilaç.benim adet olamama nedenim prolaktin fazlalıgı..canım ilaç bittikten sonra 3-5 gün içinde olunuyo diye biliyodum bensen ilaca rağmen mi olamıyosun? çok özelse soru cevaplama canım
yok canım benim ilacım biraz farklı dostinex diye bi ilaç.benim adet olamama nedenim prolaktin fazlalıgı..
tatlım canını sıkma ilaçlarını düzenli kullan pozitif olmaya çalış inşallah her şey yoluna girer seninle kilolarımiz aynı bende bir yıldır 67ile 68 kilo arasında gidip geliyorum bu durumdan çok sıkıldımbugün azıcık moralim bozuk..bu ay maalsef regl olmadım.ilaçlarımı aylardır içmiyorumnasıl olsa oluyorum diye kendi kendime iş çıkarıyorum böylece ve aynı zamanda belki yanlış bir zaman ama tartıldım..67.5 yani aynı kilodayım..içim sıkıldı resmen.. bugün doktora gidiyorum.. ilaçlarımı almaya akşam başlıyorum.. sadece regl degil tabi.. sporu bu ara ihmal ettim.. yok belimdi yok öksürüktü maalesef hareketsiz kaldım.. yediklerime 2 gün önce oldugu gibi zaman zaman dikkat edemedim.. çok çok az su içiyorum..bundan sonra bardak sayısı ile suyu da yazıyorum..ve yedigim peyniri de tartıyorum.. hava çok güzel burda..doktora gitmeden yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.. bir de sütlü kahveyi en azından 1 e düşürmeyi planlıyorum.kendime yumuşak içimli bir kahve aldım ve bugün çok rahat içtim..hadi inşallah
dün yediklerim:
sabah: 1/2 muz,1/2 elma, 1/2 portakal ,sütlü kahve
ara:yok
ögle: 1 tane beypazarı kurusu
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:somon,domates,salatalık
Eki Görüntüle 1459534
başka yolu yok aynen…senden önce ben fırlattım bileanladım güzelim prolaktin seviyen düşünce olacaksın, o da belirsiz bi zaman. şimdi oturdu kafamda, benim dediğim ilaçlar daha farklıo zaman düzenli kullanman gerkiyo sanırım düzenli kullan yoksa çanta fırlatırım sana
ilaç kullanmayı kimse sevmez ama ben hiçbir şeyim yokmuş gibi davranıyorumtatlım canını sıkma ilaçlarını düzenli kullan pozitif olmaya çalış inşallah her şey yoluna girer seninle kilolarımiz aynı bende bir yıldır 67ile 68 kilo arasında gidip geliyorum bu durumdan çok sıkıldım
ay ben senin dertlerini bıraktım kendim dert yanmaya başladım kusura bakma
rica ederim cnm ama bu kilo konusuna artık noktayı koymak istiyorum biraz daha araştırma yapıp bilgilerimi tazeleyip pazartesi günü inşallah bomba gibi geliyorum sendende destek rica ediyorumilaç kullanmayı kimse sevmez ama ben hiçbir şeyim yokmuş gibi davranıyorumneyse olumlu olalım,en azından kilo almıyoruz di mi? aynen canım ben de çok sıkıldım.. biraz daha hareket biraz daha dikkat lazım teşekkür ederim destegine.
tamam canım tabiki birbirimize destek olalımrica ederim cnm ama bu kilo konusuna artık noktayı koymak istiyorum biraz daha araştırma yapıp bilgilerimi tazeleyip pazartesi günü inşallah bomba gibi geliyorum sendende destek rica ediyorum
Çok sağlıklı beslenmişsin harikasınbugün ilaçlarımı aldım..aylardır neden bu kadar ihmal ettim ki..ve hemen eve gelince kullanmaya başladım.. bekliyoruz bakalım
bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek arası 40gr peynir ile tost,sade kahve,salatalık,6 zeytin
ara:1/2 muz, 1/2 portakal
ögle:340gr somon,roka
ara: 1 elma,2 ceviz,sütlü kahve
akşam:2 kaşık bezelye,mantar sote,3 kaşık yogurt
bugün en sonunda sütlü kahveyi bir'e indirmeyi başardım
12 bardak su içtim
50dk yürüyüş ile 262 kalori yaktım
Eki Görüntüle 1460421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?