Resimlerle sağlıklı beslenme :)

canımm benim mahzencim teşekkür ederim..hepimize başarılar ah hamsi...hele börek gibi tavada yok mu.. hamsili pilav yok mu ben de bayılıyorum
aynen canım, ben de hep tavada yaparım, kılçığını ayırır, kelebek yapar ve hamsi tavamda nar gibi kızartırım. oğlum, eşim en çok böyle seviyoruz.. aslında üşengeç bir hatunum, en pratiğine kaçarım her zaman yemeklerde ama hamsiye üşenmiyorum hiç

selamlar canım simsims 'cim enfes, ağız sulandırıcı menülerini paylaşmış yine. özellikle fırın mantar ve ton balıklı peynirli salata benim de en sevdiklerimden, haftada bir ikisinden de olur menümde çoğunlukla.
simsims ton balığını konserve mi alıyorsun?

canım benim teşekkürler ben aslında pakette zeytinyaglı ton alıyorum en çok onun tadını begeniyorum ama bugün konserve kullandım(indirimden almıştım :))

canım benim teşekkürler ben aslında pakette zeytinyaglı ton alıyorum en çok onun tadını begeniyorum ama bugün konserve kullandım(indirimden almıştım :))
evet ondan sordum, ben de zeytinyağlı olanı tercih ediyorum. arada bir mısırla ton balığını indirime sokuyorlar ya ben de onlardan alıyorum ama

dün tüm gün işteydim ve eve pestil şeklinde geldim.öglen yemek yemege vaktim olmadı pek ve hemen marketten birşeyler alıp onları yedim..eve geldigimde telefonu şarja bile koymaya üşendigim için menü paylaşımımı bugün yapıyorum :))

dün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile tost,salatalık,sade kahve
ara:çikolatalı wasa ve sütlü kahve
ögle:125 gr peynir,domates salatalık
ara:125 gr peynir,1 parça çikolata
akşam:yogurtlu ıspanak
ara:1 tanecik etiform bisküvi

bu akşam bir davetteydim.. ve bugün aslında planım evde yiyip davette yememekti ama öyle olmadı..çok abartmamak kaydıyla davette yedim..

bugün yediklerim:
sabah:60 ekmek ile tost,sütlü kahve
ara yok
ögle:60gr ekmek ile tost
ara:1 dilim kek sütlü kahve,1 muz
akşam:60gr ekmek ile tost-davette; çeyrek tabak elma dilim patates,bir kaç kalamar,1 sogan halkası,1 dilim börek, 1/2 kase supangle

bugün çok yedim.çok fazla karbonhidrat yedim..ama tıka basa yemedim.. patlayana kadar da yemedim..akşam canımın çektiklerinden biraz tattım.. yarın ve öbür gün telafi günleri olsun

bugün azıcık moralim bozuk..bu ay maalsef regl olmadım.ilaçlarımı aylardır içmiyorum nasıl olsa oluyorum diye kendi kendime iş çıkarıyorum böylece ve aynı zamanda belki yanlış bir zaman ama tartıldım..67.5 yani aynı kilodayım..içim sıkıldı resmen.. bugün doktora gidiyorum.. ilaçlarımı almaya akşam başlıyorum.. sadece regl degil tabi.. sporu bu ara ihmal ettim.. yok belimdi yok öksürüktü maalesef hareketsiz kaldım.. yediklerime 2 gün önce oldugu gibi zaman zaman dikkat edemedim.. çok çok az su içiyorum..bundan sonra bardak sayısı ile suyu da yazıyorum..ve yedigim peyniri de tartıyorum.. hava çok güzel burda..doktora gitmeden yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.. bir de sütlü kahveyi en azından 1 e düşürmeyi planlıyorum.kendime yumuşak içimli bir kahve aldım ve bugün çok rahat içtim..hadi inşallah

dün yediklerim:
sabah: 1/2 muz,1/2 elma, 1/2 portakal ,sütlü kahve
ara:yok
ögle: 1 tane beypazarı kurusu
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:somon,domates,salatalık

canım regl şişkinliği bende iki kilo farkediyor, şişkinliğini atıp kaçamakları azaltırsan çok çabuk gidecektir. senin başaramayacağın bişey yok

sagol tatlım bakalım ilaç alınca ne kadar zaman da regl olucam
canım ilaç bittikten sonra 3-5 gün içinde olunuyo diye biliyodum ben sen ilaca rağmen mi olamıyosun? çok özelse soru cevaplama canım

canım ilaç bittikten sonra 3-5 gün içinde olunuyo diye biliyodum ben sen ilaca rağmen mi olamıyosun? çok özelse soru cevaplama canım
yok canım benim ilacım biraz farklı dostinex diye bi ilaç.benim adet olamama nedenim prolaktin fazlalıgı..

yok canım benim ilacım biraz farklı dostinex diye bi ilaç.benim adet olamama nedenim prolaktin fazlalıgı..

anladım güzelim prolaktin seviyen düşünce olacaksın, o da belirsiz bi zaman. şimdi oturdu kafamda, benim dediğim ilaçlar daha farklı o zaman düzenli kullanman gerkiyo sanırım düzenli kullan yoksa çanta fırlatırım sana

tatlım canını sıkma ilaçlarını düzenli kullan pozitif olmaya çalış inşallah her şey yoluna girer seninle kilolarımiz aynı bende bir yıldır 67ile 68 kilo arasında gidip geliyorum bu durumdan çok sıkıldım
ay ben senin dertlerini bıraktım kendim dert yanmaya başladım kusura bakma

başka yolu yok aynen…senden önce ben fırlattım bile

ilaç kullanmayı kimse sevmez ama ben hiçbir şeyim yokmuş gibi davranıyorum neyse olumlu olalım,en azından kilo almıyoruz di mi? aynen canım ben de çok sıkıldım.. biraz daha hareket biraz daha dikkat lazım teşekkür ederim destegine.

rica ederim cnm ama bu kilo konusuna artık noktayı koymak istiyorum biraz daha araştırma yapıp bilgilerimi tazeleyip pazartesi günü inşallah bomba gibi geliyorum sendende destek rica ediyorum

bugün ilaçlarımı aldım..aylardır neden bu kadar ihmal ettim ki.. ve hemen eve gelince kullanmaya başladım.. bekliyoruz bakalım

bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek arası 40gr peynir ile tost,sade kahve,salatalık,6 zeytin
ara:1/2 muz, 1/2 portakal
ögle:340gr somon,roka
ara: 1 elma,2 ceviz,sütlü kahve
akşam:2 kaşık bezelye,mantar sote,3 kaşık yogurt

bugün en sonunda sütlü kahveyi bir'e indirmeyi başardım
12 bardak su içtim
50dk yürüyüş ile 262 kalori yaktım

Son düzenleme:
Çok sağlıklı beslenmişsin harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…