geçmiş olsun cnmkızlar canım çok yandı diyelim.. benim degil ama başka birinin saglıgıyla ilgili.. ve dün gece üzüntüden bagışıklık sistemim düştü..grip oldum..yatak döşek yatıyorumşuan iyileşmek için herşeyi içip herşeyi yapar vaziyetteyim..yarın güzel ve saglıklı bir gün olsun.. öpüyorum sizi.. desteginiz için çok teşekkür ederim
Canım büyük geçmiş olsun....kızlar canım çok yandı diyelim.. benim degil ama başka birinin saglıgıyla ilgili.. ve dün gece üzüntüden bagışıklık sistemim düştü..grip oldum..yatak döşek yatıyorumşuan iyileşmek için herşeyi içip herşeyi yapar vaziyetteyim..yarın güzel ve saglıklı bir gün olsun.. öpüyorum sizi.. desteginiz için çok teşekkür ederim
canım teşekkürler..bugün gerçekten de daha güzel bir güne uyandımgeçmiş olsun canım, yarın güzel bir güne uyanman dileğiyle
oh çok sevindimm.. evet canım hala şoktadır o..biraz daha toparlasın iştahi da yerine gelirİyi canim bandajini actik dikisler iyi durumda, sadece biraz istahsiz. o kadar olur artik :)
canım teşekkürlergeçmiş olsun cnm
canımmm teşekkür ederim bugün çok çok daha iyiyimm..çok şükürCanım büyük geçmiş olsun....
Kendine cok dikkat et lütfen.
Bir tane daha sen yok
canım teşekkürler..bugün gerçekten de daha güzel bir güne uyandım
oh çok sevindimm.. evet canım hala şoktadır o..biraz daha toparlasın iştahi da yerine gelir
canım teşekkürler
canımmm teşekkür ederim bugün çok çok daha iyiyimm..çok şükür
yine harika bir menü cnm senin menünden balık hiç eksik olmuyor et yemediğin içinmı bu kadar çok balık yiyorsun yoksa başka bir nedeni varmıdün menümü paylaşamamıştım..çok şükür bugün çok daha iyiyim.o kadar korktumki geçen sefer ki gibi hasta olmaktan maalesef ki antibiyotige başladım doktor kontrolünde ve bir sürü ilaç c vitamini vs.. Allah herkese saglık versin..kendimize iyi bakalım..dün akşam sadece protein yemem gerekiyordu ama 1 patates ve 1 dilim ekmek yemiş bulundum..neyse bugün ögle ve akşam karbonhidrat yok ,daha dogrusu 18 marta kadar yok
dün yediklerim:
sabah:80 gr ekmek ile tost(ekmegi fazla yedigim için ara yapmadım)domates,salatalık,zeytin,sütlü kahve(sadeye geçsem ya en azından sabahları)
ara:yok
ögle:somon füme,brokoli haşlama,domates
ara:sütlü kahve,2 parça çikolata
akşam:1 haşlanmış patates,1 dilim ekmek,somon,brokoli ve yeşillik, domates
Eki Görüntüle 1452187
teşekkür ederim canımm..yine harika bir menü cnm senin menünden balık hiç eksik olmuyor et yemediğin içinmı bu kadar çok balık yiyorsun yoksa başka bir nedeni varmı
dur yarın bende balık yapıyım
teşekkür ederim canım..somon çoookkkkk lezzetli hemde patatesle. afiyet olsun canımmmm
canım benim teşekür ederimbenim güzel ve sağlıklı beslenen arkadaşım yine enfes bir menü paylaşmış.
ben de somon, levrek ve barbun ama ızgaralık olan boyda küçük sardalye boyunda olanından değil, çok severim. çok da yerim.
evde yapmayı pek sevmiyorum ama çok kokuyor, benim mutfağım çok küçük kokusundan durulmuyor, yakınlarda balık pişirici var, balıkları günlük taze oluyor orada pişirtip eve getirtiyorum.
aaaa bunu annem yapardı bize içine de dilim dilim limon keser koyardı. Buğulama derdi hatta. o geldi aklıma.canım benim teşekür ederimbalık kokusu beni nedense rahatsız etmiyor alıştım galiba kızartma olunca rahatsız oluyorum daha çok.. ama sen ızgaradan da rahatsızsan sana bir önerim var.. borcama maydonoz,dereotu nane türünden evde o an hangisi varsa koy.baya saplı saplı.alt zemin ot olsun,üstünede ızgara yapmak istedigin balıgı koy evine de misafirlerini çagır, kimse balık yaptıgını anlamayacak,bir dene ben de arada böyle yapıyorum hem kokmuyor hem de yeşilligi yanında olmuş oluyor
evet arasına limonda koy hatta ,fırında nar gibi kızarmış ve kokusuz balıgı bir dene bakalımaaaa bunu annem yapardı bize içine de dilim dilim limon keser koyardı. Buğulama derdi hatta. o geldi aklıma.
yarın yapayım bakalım, özledim. ben genelde fırında yapmak istediğimde folyoya sarıp öyle pişiriyorum koku da olmuyor pek.
balığı çok severim ama o kokuya bir alışamadım gitti.
aman kokarsa da açarım camı çıkar gider, mis gibi balık yerimevet arasına limonda koy hatta ,fırında nar gibi kızarmış ve kokusuz balıgı bir dene bakalımumarım kokmaz
canımm benim mahzencim teşekkür ederim..hepimize başarılarSelam cnm, maşallah menüler cok güzel, başarılariniz daim olsun
ben de cok severim balığı, ama en cok ta hamsiyi, acayip hamsi fanatiğiyim şu temizlemesi olmasa süper olacak da.. napalim iste hamsiyi seven de temizlemesine katlanırmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?