Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Menü ve spor çok güzel canım. Kendini ihmal etme canım. .

ay bugünlerde boğazım bir açık, iştahım bir yerinde ki sormayın gitsin. ama sen benim gibi değilsin harika gidiyorsun simsimscim
canım ya ben de kaçamaklar yapıyorum ama bu sefer daha bir ciddi yapmaya karar verdim
Bnde öyleyim 3 gündür bi toparlayamadım kendimi rahat 5 kilo almışımdır
almamışsındır almamışsındır.. ne zaman duruyorum dedin kendini rahat bıraktın bir anda patladı..bütün yemediklerinin acısını çıkartıyorsun..az az yemege çalış canımm..canın çekiyorsa ye ama sınır koy

Ben başlığı değiştiriyim ya o motivasyonumu düşürdü ama yarın bomba gibi başlıyorum Ucunda ölüm olsada sporumu yapıcam zaten bu saatten sonrada bir şey yemicem yeter artık ya 3 gündür mahvettim 3 aylık diyetimi

selam simsims cim, tebrik ederim çok iyi gidiyorsun, menüler de resimler de harika, çok düzenlisin, maşallah herşeyi tartıyorsun
şahsen ben yapamam o yüzen çok özendim sana

rabiacım "ucunda ölüm olsa da" kararlılık belirtmek için bile olsa tehlikeli bir benzetme.. sen kendini sıktıkça daha da güçleniyor bu..kararlı olman yeterli inan

selam simsims cim, tebrik ederim çok iyi gidiyorsun, menüler de resimler de harika, çok düzenlisin, maşallah herşeyi tartıyorsun
şahsen ben yapamam o yüzen çok özendim sana
canım benimmmm teşekkür ederim özendiysen senden de bekliyoruz o zaman,takipteyimmm

[QUOTE="simsims, post: 40042524, member: 4buluyordu.abiacım "ucunda ölüm olsa da" kararlılık belirtmek için bile olsa tehlikeli bir benzetme.. sen kendini sıktıkça daha da güçleniyor bu..kararlı olman yeterli inan

canım benimmmm teşekkür ederim özendiysen senden de bekliyoruz o zaman,takipteyimmm[/QUOTE]
Çok haklısın senin sözlerini hep mantıklı buluyoru

bugünü de güzel geçirdim

bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek üzeri 40 gr lor peyniri,domates,salatalık,zeytin,sütlü kahve
ara:1/2 kase yogurt 3 tane çifte kavrulmuş petibör bisküvi
ögle:1 kase zerdeçallı sarı mercimek çorbası,1 dilim ekmek üzeri lor peyniri,salatalık
ara:1 parça çikolata
akşam:tonbalıklı(100gr)peynirli(40gr)salata,2,5 kaşık bezelye,1 yemek kaşıgı bulgur pilavı(pilav yaparken tadına baktım)
ara:sütlü kahve içmeyi planlıyorum

Ne güzel beslenmişsin

selam cnm ben almiyim, yapamam biliyorum. Bu kadar duzen bende toksik etki yapar, hele Fotolarla hiç uğraşamam. Bu durumda sana maşallah demekle yetiniyorum cnm
ben bu ara aralıkli açlık konusuna sempati duyuyorum aslında tam benlik, az az sık sık yemek yerine günde 1- 2 ogün öneriyor, zahmetsiz yani, bir süredir akşam öğünlerini atlıyordum zaten, dün de öğrendimki bu beslenme mantığında akşam yemek en ideali. Yarın günüm var, kahvaltıyi atlayıp tek ogunumu günde yapmayı düşünüyorum bakalım, başarabilecek miyim. Gerçi dün de tek ogün yapmıştim. Tek sorun akşam cok üşümemdi, açlık hissetmedim.

canım benim teşekkür ederimm biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?günde tek ögün mü yiyorsun?onda neler yiyorsun?sınırsız mı?

bugün sabah ki ara ögünümü atladım. akşama dogru çok acıktım..gerçekten açlık mıydı?yoksa ögün atladıgım için kendimde bunu hak mı gördüm?tam emin degilim..ögleden sonraki ara ögün için kepekli pogaça ve yarın ki ara ögün için de dilim kek almıştım.akşam üstü ikisini de yedim..biri ögleden öncenin biri ögleden sonranın ara ögününe sayayım artık napalım

bugün yediklerim:
sabah:3 kaşık yulaf, 1/2 bardak badem sütü,1 orta büyüklikte muz,sütlü kahve
ara:yok
ögle:1,5 kase çorba,1 dilim ekmek,3 kaşık yogurt,2 kaşık bezelye
ara:1 dilim kek ve 1 ufak kepekli pogaça,sütlü kahve
akşam: mantar sote,2 kaşık yogurt(eşime bulgur ısıtırken 1 kaşık kadar bulgurun tadına baktım+1tatlı kaşıgı dondurma,o da eşim yerken :)

Selam canım .
Nasılsın nası oldu sağlığın öksürmen geçti mi ?
Menülerini takip ediyorum
Yemeklerin çok iştah açıcı
Mantarı tekrar hatırladım bak en son ne zaman yaptım unuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…