sana da iyi akşamlar canım.. ya ben bugün tamamiyle unuttum.yoksa yiyorum.. en güzeli aç karınaberceste_ nin dedigi gibi yanında ya süt ürünü veya birkaç kuruyemiş
teşekkür ederimm canımmafiyet olsun canım, iyi akşamlar :)
ah keşke ben de öyle olsam..günde bir yapayım o da yeterBende çoook seviyorum sütlü kahveyi ama tutuyorum kendimi haftada bir içiyorum
Kahve kafein hiç iyi değil çokta seviyorum yeşil çay,ıhlamur,kuşburnu,adaçayı falan onlar bana yetiyorda artıyor anca sütlü kahve haftada bir aklıma geliyorah keşke ben de öyle olsam..günde bir yapayım o da yeter
Eki Görüntüle 1448267
bugün yediklerim:
sabah:50 gr kızarmış ekmek üstüne 3 krem peynir arasına bol nane dereotu maydanoz,sütlü kahve,5 zeytin
ara:1 kivi 1/2 portakal 2 ceviz
ögle:1 tabak şehriyeli domates çorba,2 kaşık karnabahar yemegi,3 kaşık yogurt,salatalık
ara:sütlü kahve,3 petibör bisküvi
akşam:1 tabak kabak yemegi,3 kaşık baharatlı yogurt,domates,salatalık
bugün nasıl mutsuz, nasıl halsizdim..sanırım bu ara fazla yoruluyorum ve bahar sendromum da her yıl oldugu gibi bu sene de benimle
Iyi akşamlar canım
Hayırdır neden mutsuzsun
Hem sen demiyor muydun mutluluğundan sen sorumlusu diye
O halde mutsuzlugundan da sen sorumlusun öyle değil mi
Canım benim hep mutlu ol sen.....
sagolun kızlarmutsuzluk karbonhidrat isteğini arttırıyo, mutsuz olma mutlu olllll
ne oldu cnm inşallah önemli birşey değildirdün için nasıl sıkılıyor anlatamam.. öglen işten izin alıp eve geldim ve yorganın altına saklanayım kimse beni bulamasın,ben saklanayım modundaydım..hadi dedim zorla kendini..çık dışarı.. yürüyüş yap bak nasıl havan degişicek..dememle yatakta fark etmeden uyuyakalmışım..akşamdı uyandıgımda.. ve içimin sıkıntısının nedeni de akşam çıktı ortaya..bazen insan cidden fark ediyor mu olacakları?yoksa tesadüf mü?yok yok tesadüf diye de birşey yoktu degil mi.. içime dogmuş diyelimm… aman bir daha dogmasın.. ben daha mutlu olurum..
dün için nasıl sıkılıyor anlatamam.. öglen işten izin alıp eve geldim ve yorganın altına saklanayım kimse beni bulamasın,ben saklanayım modundaydım..hadi dedim zorla kendini..çık dışarı.. yürüyüş yap bak nasıl havan degişicek..dememle yatakta fark etmeden uyuyakalmışım..akşamdı uyandıgımda.. ve içimin sıkıntısının nedeni de akşam çıktı ortaya..bazen insan cidden fark ediyor mu olacakları?yoksa tesadüf mü?yok yok tesadüf diye de birşey yoktu degil mi.. içime dogmuş diyelimm… aman bir daha dogmasın.. ben daha mutlu olurum..
ne oldu cnm inşallah önemli birşey değildir
kızlar canım çok yandı diyelim.. benim degil ama başka birinin saglıgıyla ilgili.. ve dün gece üzüntüden bagışıklık sistemim düştü..grip oldum..yatak döşek yatıyorumumarım şimdiye kadar geçmiştir canım, anlatmayı çok sevmiyorsun ama anlatmak istersen dinleyecek gönül dostların var burda, biri de benim. kendine çoooookkkk iyi davran
çok geçmiş olsun canım, biran önce iyileşmeye bak. ankarada hava da çok dengesiz, kendine sağlığına sahip çık canım. inşallah o kişi de çabucak iyileşirkızlar canım çok yandı diyelim.. benim degil ama başka birinin saglıgıyla ilgili.. ve dün gece üzüntüden bagışıklık sistemim düştü..grip oldum..yatak döşek yatıyorumşuan iyileşmek için herşeyi içip herşeyi yapar vaziyetteyim..yarın güzel ve saglıklı bir gün olsun.. öpüyorum sizi.. desteginiz için çok teşekkür ederim
Üzüldüm canm kendine dikkat et lütfeenkızlar canım çok yandı diyelim.. benim degil ama başka birinin saglıgıyla ilgili.. ve dün gece üzüntüden bagışıklık sistemim düştü..grip oldum..yatak döşek yatıyorumşuan iyileşmek için herşeyi içip herşeyi yapar vaziyetteyim..yarın güzel ve saglıklı bir gün olsun.. öpüyorum sizi.. desteginiz için çok teşekkür ederim
aynen öyle canım..bir gün önce güneşli sıcak bugün yagmurlu soguk… teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım, biran önce iyileşmeye bak. ankarada hava da çok dengesiz, kendine sağlığına sahip çık canım. inşallah o kişi de çabucak iyileşir
teşekkür ederim canımmm…Üzüldüm canm kendine dikkat et lütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?