Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Ben hayatımda hiç mantar yemedim biliyormusun
neden yemedin canım?evde kimse sevmiyor mu yoksa?
Selam canım .
Nasılsın nası oldu sağlığın öksürmen geçti mi ?
Menülerini takip ediyorum
Yemeklerin çok iştah açıcı
Mantarı tekrar hatırladım bak en son ne zaman yaptım unuttum...
teşekkür ederim canımöksürügüm şükür geçti

bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,zeytin,sütlü kahve
ara:1/2 muz,1/2 portakal,10 badem
ögle:2,5 dilim ekmek üzeri krem peynir,domates
akşam:balık, salata,1 ısırık ekmek+(3 tane ruffles hep eşim yüzünden :)
ara:sütlü kahve

Son düzenleme:
Olsun o kadar sen benim gibi miktarları abartmıyorsun ki

Ah bu esler yok mu
nasilsin arkadaşım

Gayet sağlıklı görünüyorlar afiyet olsun canım

Bi ben kilo veremiyorum galiba ya
Aylardir hala ve hala gr veremedim
Benim metabolizmam beni terk etti gitti galiba.
Mesela
Dun sabah 1 küp suzme peynir
1haslanmis yumurta
1salatalik yedim
Oglen bise yemedim
Saat 4 gibi sac kavurma yedim 1tane lavasla bol sebzeliydi ama
Sonra elma yedim.
Bazen hic ekmeksiz gunu bitiriyorum
Bugun 1dilim kizarmis ekmek ve peynir yedim sabah
Oglen bisi yemedim
Suan aciktim mesela. Yicem
Cok az yiyorum duzensiz besleniyorum tamam ama kilo veremiyorum.
Alti ustu 3 kili vercem yok
Spor yapasimda gelmiyo hal boyle olunca
Nolcak bakalim.

Yazmasamda takipteyim canim super gidiyosun
Ahh menulerin yokmu onlari gorunce aciktigim aklima geliyo

merhaba canım :) az yemekte kilo vermeye engel olabiliyor..vücudunu şaşırtman lazım..ekmeksiz günü bitiriyorum demişsin ya,biraz daha ekmek ye mesela.bir de ögün atlıyorsun.belki bu iyi gelmiyordur..öglenleri de yemek ye..az beslenmek yerine düzenli beslenmeye çalış ve spor topigime gel,beraber spor yapalım

30dan sonra metabolizm yavasliyo soylentileri nolur hurafe falan olsun
Metabolizmalar durmasınnnn
Metabolizmalar bizi terk etmesin
Metabolizmamizi sevsek oksasak falan cukulata versek sevindirsek daha cok calismaz mi ki
#diren metabolizmam.

Pilates topumu bazanin altinda. Cikarma vaktim gelmis demek
O metabolizmamdan öcümü alma vakti geldi
Silah kusancam ben
Silahlarim: pilates topu, termal kemer, twster
Hemen burdan zipliyorum senin spor topigine
Kilo verim.senle su tatile gidene kadar bari plajlarda baklavalarimi gostermek istiyorum artik.

degişiklik güzeldir..bazen sıradan bir günü canlandırır, bazen monoton bir ilişkiyi.. insanı geliştirir.. mutlu eder..mesela saç modelinde ufak bir degişiklik,makyajında farklı ton ruj sihirli degnek degmişcesine anında degiştirir yüzünü,ifadeni.. veya evinde yapacagın ufacık bir degişiklik evin üstüne üstüne gelen kasvetli havası anında degiştirir yeniler..kıyafetinde taktıgın farklı bir aksesuardan tut,o gün işe farklı bir yoldan gitmek,hiç okumadıgın tür kitaptan tut,farklı renk ojeye kadar çok kolaydır degişiklik ama bir o kadar da zor.. alışkanlıklar yakanı bırakmaz peşini,böyle iyi olduguna inandırmaya çalışır..çünkü değişmek cesaret ister,o farklı renk sürdügün ruj cesaret ister,gerçekten yakışıcak mı?begenilecek mi? vs kaygılar taşırız degişikilik yaparken veya işe farklı yoldan gitmek aynı zamanda kaybolmayı,işe geç kalmayı göze almak demektir..kim ne derse desin sen istiyorsan yap,degişiklik güzeldir..bazen karar verme noktasına gelmek zaman alır ama o noktaya geldin mi karar vermesi bir saniyedir..yaşama karşı yeniler seni,yaşama gücü verir.. sana enerji verir..sen yine aynı sensindir aslında, enerjin degişir..bugün ben biraz değişiklik yaptım,ya sen?

malesef bu dogru canım ama onu hızlandırmak yine bizim elimizde..çok çeşitli yemek yemek gibi mesela.. silahlarını kuşan gel topige :)))

canım benim teşekkür ederimm biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?günde tek ögün mü yiyorsun?onda neler yiyorsun?sınırsız mı?
selam canım, sınırsız değil ama yaptığım bir kaçamağı telafi ediyordum kendimce, sonra aralıklı açlığa rastladım topikte, sonra biraz araştırdım. Aynı kalori miktarını günde 6 kez değilde 2-3 kez alıyorsun ve aç kaldığın süre zarfında yağ yakıyorsun. Bu aşamaya hemen geçilmiyormuş ama 2-3 haftada anca. Kademeli olarak geçiş oneririliyor. Önce karatay veya taş devri cinsinden bir diyetten sonra kademeli olarak geçiliyor. ben zaten karatay vari yaptığım için akşam yemediğim zamanlar zorlanmadım hiç ama ideali akşam yemekmiş. Hem gün içinde aktif olunduğundan açlıka odaklanmamak için hem de bu aktif dönemde daha çok yağ yakılacağı için. Sadece akşam yemeye hemen geçemem ama bir süre akşamı atlayarak devam edip sonra kahvaltıyı atlamayı deneyeceğim.

Aaaa

Mantara bayılırım
Hele kozde Mantar uff olsa da yesek.
Babam mantar toplamaya çıkardı her Pazar biz de giderdik onunla kırlara

Her pazar menumuz mantardi.
Ben severim mantari bana babamı hatirlatir
ben de mantar toplamaya bayılırım, yemesini de severim ama toplaması ayrı keyif, ne zamandır bu imkanım yok gerçi
tespitler süper valla, ben de geçen haftaya göre değişiklik yapıp bugün işe başladım canım

Çok güzel yazmışsın yine ....

Değişiklik iyidir.
Hakkaten yaaa ne güzel tespitler. ..

anladım canım..azıcık zormuş 2 ögün beslenme teşekkür ederimmm senin de hayırlı olsun yeni işin..kpds sonrası mı?uzun zamandır mı çalışmıyordun ve ilk iş günün nasıl geçti? vb soruyar
Çok güzel yazmışsın yine ....

Değişiklik iyidir.
Hakkaten yaaa ne güzel tespitler. ..
iyidir iyidir canımm teşekkürler

dün yediklerim:
sabah:60gr ekmek arası tost,domates,salatalık,zeytin,sütlü kahve
ara:1 elma 2 ceviz
ögle:5kaşık mercimekli bulgur,2 kaşık yogurt,brokoli ve brüksel lahanası buharda
ara:3 bisküvi sütlü kahve
akşam:brokoli brüksel lahanası,100gr peynir

bugün kahvaltıya arkadaşıma davetliydim..güzel bir sofra ve güzel bir dostluk..daha ne isterimm

sabah+ara+ögle:100 gr lavaş,3 dilim peynir,zeytin,domates,biber,3 bisküvi,2 sütlü kahve
ara:1 pogaça,yeşil çay,15 tane tuzsuz fıstık
akşam:brokoli,brüksel lahanası buharda

selam simsims senin su muzlu yulafli bi tarifin vardi nasıl yapiyodun onu

yok canım ya geçen hafta raporluydum ya ondan, ilk iş günüm fena değildi, belim iyi olunca ben de iyi oluyorum, ben iyi olunca herşey iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…