harika, çok sevindimmmwalla burdaki tarifler sayesinde tatlı anlayışımız değişti, eşimde ayıla bayıla yiyor
hepsini not alıyorummmharika, çok sevindimmmdaha da güzel tarifler gelicek yakında
bende takipcinim canım iyiki varsin insülin direncim var 8 aydır ilaç kullanıyorumharika, çok sevindimmmdaha da güzel tarifler gelicek yakında
canım bende de insülin direnci vardı,doymak bilmiyordum bir türlü.sonra ilaca başladım ama bana da çok faydası olmadı uzun süre kilo veremedim..ama asıl insülin direncinin ilacı spor bence.hergün düzenli yürüyüş.. sonra baktım veremiyorum spor yapmaya başladım..ben o dönem haftanın 4 günü yürüdüm ve yediklerimi azalttım.4-5 ay sonra insülin direncim kalmamıştı..annemim de vardı,o ilaç kullanmadan sadece yediklerine dikkat etti ve bol yürüyüş yaptı, onun da insülin direnci kalmadı..yani diyecegim, ister ilaçla ister ilaçsız yediklerine dikkat etmek ve spor yapmak şart..hadi gel ,seni de spor topigime bekliyorumbende takipcinim canım iyiki varsin insülin direncim var 8 aydır ilaç kullanıyorum
daha hic kilo veremedim
Mmmm harika görünüyo en kisa zamanda denenecekbu ay regl olamadım ve bu ara tatlı krizlerine giriyorum..baktım böyle olacak gibi degil,ben de internetten bir kaç tarif buldum kendime..işte bugün az önce yaptıgım ve eşimle bayılarak yedigimiz kurbiye..unsuz, toz şekersiz ve yagsız..sadece meyvenin şekeri ve yulaf ile
yulaflı kurabiye:
malzemeler:
2 orta boy muz
1 su bardagı yulaf
1/2 bardak kuru üzüm
2çay kaşıgı tarçın
(ben bu malzemelere 1 çay kaşıgı kakao ve 2 kare %70 çikolatayı ufak parçalara bölerek ekledim,siz fındık,badem veya hindistancevizi vs ekleyebilirsiniz)
tarif:
muzları çatalla ezip diger malzelerle karıştırıyoruz.top şeklini verip yaglı kagıt serdigimiz tepsiyle önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15dk pişiriyoruz.
hem çok az malzeme ile hem lezzetli hem de saglıklı kurabiyer sizi bekliyor..afiyet olsun..
not:ilk resimde çikolatanın nasıl eridigine bakar mısınız?hmmmm
Eki Görüntüle 1473736
teşekkür ederimMmmm harika görünüyo en kisa zamanda denenecek
canım benimmmmmmmÇok mutlu oldum canım beniminan ki ben de aynı şeyleri düşünüyorum senin için... o kadar içten o kadar samimi iyi yüreklisin ki... bazen çok uzun yıllardır tanıdığım ve çok yakınımda olanları, o kadar uzak ve hiç tanımamış gibi hissediyorum ki... ve bu çok sık oluyor bu ara maalesef. burda kimse birbirini görmüyor bilmiyor ama öylesine içten paylaşımlar var ki, çok duygulanıyorum
cnm sen buralarda yokken buralar çok ıssız oluyor gözlerim hep seni aradı ne olur çabuk dönhem fizksel hem psikolojik olarak çok yogun geçirdigim bir hafta bitti..ama bu hafta da geçen hafta gibi yogun geçiyor.. maalesef cumartesi ve pazar da çalışıyor olucam ama nispeten işler hafiflemiş olucak.. niye böyle bir anda yogunlaşıyorum..çünkü "agustos böcegi ve karınca'nın hikayesinde ki agustos böcegi gibiyim(hemen hemen:).işler birkiyor birkiyor yetişmesi gerekince de sıkıştırılmış program gibi gece gündüz demeden çalışmak gerekiyor.. böyle yaşamak çok yorucu ve streslisıradan hayatımı geri istiyorum.. bekle beni haftaya geliyorum..
bu arada en sonuda dün regl oldum ve dün biraz kaçamak yaptım..onun dışında diger günler sabah ve ögle sandiviç, akşam balık yedim..evet her akşam balık yedim çünkü bu tempoda protein ihtiyacı çok duydum..gelelim bugüne..
bugün yediklerim:
sabaheynirli sandiviç,sütlü kahve
ara:yok
ögleeynirli sandiviç,sade kahve
ara:1 avuç igde
akşam:1 kepçe yogurt çorbası,1 tabak semizotu yemegi
Eki Görüntüle 1485030
canım benim çok tatlısın,teşekkür ederimmcnm sen buralarda yokken buralar çok ıssız oluyor gözlerim hep seni aradı ne olur çabuk dön
canım benim çok tatlısın,teşekkür ederimmdöndüm sayılır sen nasılsın?taşındın mı?yarışma nasıl gidiyor?bi fit nasıl gidiyor?
iyiyi cnm taşındım ama çok yoruldumcanım benim çok tatlısın,teşekkür ederimmdöndüm sayılır sen nasılsın?taşındın mı?yarışma nasıl gidiyor?bi fit nasıl gidiyor?
Gözlerimiz yollarda seni bekliyoruz canım.
Hadi sevenlerini bekletme bu kadar.
teşekkür ederim kızlar geldim geldim buralardayımgünaydın simsims, burayı pek ihmal ediyorsun, uğra lutfen
hadi gözün aydın, hem taşınmış hem de kilolar vermişsin..iyiyi cnm taşındım ama çok yoruldum
yarışma süper gidiyor motivasyonum arttı
iki haftada 2.3 kilo verdim b fit te her gün iş çıkışı gidiyorum oda iyi gidiyor onunda yine ölçüm var bakalım sonuç ne olacak sanada yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?