Mmmm cok guzele benziyo hemen denicem zaten muza ve yulafa bayılırımmerhaba canım.. süt ile yulafı (ben 1 bardak süt ve 3-4 kaşık yulafla yapıyorum,sen nasıl istiyorsan)bir taşım kaynatıyorsun.üzerine kuru meyveler,elma rendesi veya muz ve tarçın ekliyorsun
dene canım tatlı niyetine.. afiyet olsunMmmm cok guzele benziyo hemen denicem zaten muza ve yulafa bayılırım
teşekkür ederim
teşekkür ederim canım..Günaydın canim....
Afiyet Olsun....
afiyet olsun sımsıms aynen bende regly nedeniyle herşeyı tatlı görüyorum bnde bugün buna benzer bı tatlı yaptım sütlaç diyorum tatlıma gerçekten sütlaçı aratmıyor çünkübu ay regl olamadım ve bu ara tatlı krizlerine giriyorum..baktım böyle olacak gibi degil,ben de internetten bir kaç tarif buldum kendime..işte bugün az önce yaptıgım ve eşimle bayılarak yedigimiz kurbiye..unsuz, toz şekersiz..sadece meyvenin şekeri ve yulaf ile
yulaflı kurabiye:
malzemeler:
2 orta boy muz
1 su bardagı yulaf
1/2 bardak kuru üzüm
2çay kaşıgı tarçın
(ben bu malzemelere 1 çay kaşıgı kakao ve 2 kare %70 çikolatayı ufak parçalara bölerek ekledim,siz fındık,badem veya hindistancevizi vs ekleyebilirsiniz)
tarif:
muzları çatalla ezip diger malzelerle karıştırıyoruz.top şeklini verip yaglı kagıt serdigimiz tepsiyle önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15dk pişiriyoruz.
hem çok az malzeme ile hem lezzetli hem de saglıklı kurabiyer sizi bekliyor..afiyet olsun..
not:ilk resimde çikolatanın nasıl eridigine bakar mısınız?hmmmm
Eki Görüntüle 1473736
teşekkürler canımafiyet olsun sımsıms aynen bende regly nedeniyle herşeyı tatlı görüyorum bnde bugün buna benzer bı tatlı yaptım sütlaç diyorum tatlıma gerçekten sütlaçı aratmıyor çünkü
süper görünüyor çok sağol tarif için. ...bu ay regl olamadım ve bu ara tatlı krizlerine giriyorum..baktım böyle olacak gibi degil,ben de internetten bir kaç tarif buldum kendime..işte bugün az önce yaptıgım ve eşimle bayılarak yedigimiz kurbiye..unsuz, toz şekersiz ve yagsız..sadece meyvenin şekeri ve yulaf ile
yulaflı kurabiye:
malzemeler:
2 orta boy muz
1 su bardagı yulaf
1/2 bardak kuru üzüm
2çay kaşıgı tarçın
(ben bu malzemelere 1 çay kaşıgı kakao ve 2 kare %70 çikolatayı ufak parçalara bölerek ekledim,siz fındık,badem veya hindistancevizi vs ekleyebilirsiniz)
tarif:
muzları çatalla ezip diger malzelerle karıştırıyoruz.top şeklini verip yaglı kagıt serdigimiz tepsiyle önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15dk pişiriyoruz.
hem çok az malzeme ile hem lezzetli hem de saglıklı kurabiyer sizi bekliyor..afiyet olsun..
Eki Görüntüle 1473736
Mutlu pazarlar canim... Inan sen herseyden daha tatlisinsimsimscanımst: 40214363 .!.:bu ay regl olamadım ve bu ara tatlı krizlerine giriyorum..baktım böyle olacak gibi degil,ben de internetten bir kaç tarif buldum kendime..işte bugün az önce yaptıgım ve eşimle bayılarak yedigimiz kurbiye..unsuz, toz şekersiz ve yagsız..sadece meyvenin şekeri ve yulaf ile
yulaflı kurabiye:
malzemeler:
2 orta boy muz
1 su bardagı yulaf
1/2 bardak kuru üzüm
2çay kaşıgı tarçın
tarif:
Eki Görüntüle 1473736
çok tatlısınnnnn ,gözlerim dolarak okudum yazdıklarını ve çok haklısın tabiki.. özellikle "kendi kendinin elini tut" çok etkiledi beni.. tabiki tutucam.. şimdi evden çıkıp biraz dolaşıcam.sonra banyomu yapıp maske ve biraz keyif yapıcam.eminim geldigimde daha farkli olucam.sen hep gel olur mu? öyle zamanda öyle mesaj atıyorsunki .. teşekkürleeer
Gecen sene bu zamanlarda her kiloda bir hüznün izi var demisim... ben hüzün görmemisim meger... Bundan sonra hicbirsey icin kolay kolay hüzünlenmeyelim olur mu canim arkadasimİnsan kilo verdikçe içindeki yükü de atar canım, kendini arınmış hisseder... Her kiloda aslında bir hüznün izi var çünkü, ne zaman strese girsek yeriz de yeriz. sonra nasıl olsa kiloluyuz diye yeriz, en sonunda kocaman bi pişmanlıkKimseden sevgi dilenme kendini sev, kendi kendinin elini tut bırakma, sen güçlü ve değerlisin zayıfla yavaş yavaş, saçlarını yaptır, makyaj yap, yüzüne maskeler yap, yeni kıyafetler al.sonra bi çay demle uzan koltuğa, ohh misss
canım benim ya çok teşekkür ederimBen dukan diyetinde yulafı gorunce öö bu nasıl yenir be falan demistim.
Sende sutle pisirilmis halini gorup yaptigimdan beri favorim oldu
Tadınıda cok sevdim.
Nasıl tok tutuyo anlatamam
Tesekkuru bir borc bilirim.
Mevsimlerden romayida sende gorup aratip inceledim guzel tatifler var
Sayende ögreniyorum bisiler valla canım.
çok teşekkür ederim canımsüper görünüyor çok sağol tarif için. ...
Mutlu pazarlar canim... Inan sen herseyden daha tatlisinMasallah sana cok opuyorum canim
Gecen sene bu zamanlarda her kiloda bir hüznün izi var demisim... ben hüzün görmemisim meger... Bundan sonra hicbirsey icin kolay kolay hüzünlenmeyelim olur mu canim arkadasim
canım yaaa sen ne tatlı bir insansın,ne güzel bir insansınDuami okudum, yürüyüş de yaptik esimle. Maske de yapayim yuzume sacima, insanliktan çıktım aylardir... fark ettim ki, ben böyle oldukca babam da iyi oluyor, daha da rahatliyorAllah herkese saglikli uzun omur nasip etsin insallah. Bu arada, seni cok seviyorum hep yanimda oldugun icin cok tesekkur ederim butun kizlarin onunde
canım benim çok teşekkür ederimYine kimlere ne iyiliği dokunmuş benim canım arkadasimin.
Simsims canım çok iyisin. Iyi ki tanimisim Seni.
dün gece hafif bir atak geçirdim..
Gece yediklerim:1 avuç fıstık,3 bisküvi,2 parça çikolata ile durabildim ancak..
Eki Görüntüle 1474030
bugün yediklerim:
sabah:60gr kızarmış ekmek,40 gr peynir,domates,salatalık,zeytin,sade kahve
ara:yok
ögle:1 kase erişteli mercimekli çorba,buharda brokoli ,1/2 domates,2 dilim peynir
ara:4 yulaflı kurabiye
akşam:balık,ızgara sogan,ızgara mantar, köz kırmızı biber,salata
yarın güzel bir gün başlıyor
teşekkür ederim canımiyi durmuşsun canım, çok kaçmamış
kurabiyelere hasta oldum denemem lazımmm
teşekkür ederim canımen kısa zamanda dene,gerçekten hem az malzemeli hem saglıklı bir kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?