Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün sabah ve öglen dışarda yedim..akşamı hafif geçirerek dengeledim

bugün yediklerim:
sabah:kepekli,peynirli sandiviç,sütlü kahve
ara:1/2 ay çöregi
ögle:kaşarlı tost,ayran
ara: 1 parça çikolata,1 bisküvi
akşam:brokoli sote

merhaba canım.. süt ile yulafı (ben 1 bardak süt ve 3-4 kaşık yulafla yapıyorum,sen nasıl istiyorsan)bir taşım kaynatıyorsun.üzerine kuru meyveler,elma rendesi veya muz ve tarçın ekliyorsun
Mmmm cok guzele benziyo hemen denicem zaten muza ve yulafa bayılırım
teşekkür ederim

dün gece hafif bir atak geçirdim..
Gece yediklerim:1 avuç fıstık,3 bisküvi,2 parça çikolata ile durabildim ancak..

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,sütlü kahve
ara:sütlü kahve
ögle:balık,1/2 patates,roka
ara:1 dilim anasonlu kıtır ekmek,1 bisküvi
akşam:erişteli mercimek çorba,brokoli salata

Eklentiler

• image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 95
bu ay regl olamadım ve bu ara tatlı krizlerine giriyorum..baktım böyle olacak gibi degil,ben de internetten bir kaç tarif buldum kendime..işte bugün az önce yaptıgım ve eşimle bayılarak yedigimiz kurbiye..unsuz, toz şekersiz ve yagsız..sadece meyvenin şekeri ve yulaf ile

yulaflı kurabiye:
malzemeler:
2 orta boy muz
1 su bardagı yulaf
1/2 bardak kuru üzüm
2çay kaşıgı tarçın

(ben bu malzemelere 1 çay kaşıgı kakao ve 2 kare %70 çikolatayı ufak parçalara bölerek ekledim,siz fındık,badem veya hindistancevizi vs ekleyebilirsiniz )

tarif:
muzları çatalla ezip diger malzelerle karıştırıyoruz.top şeklini verip yaglı kagıt serdigimiz tepsiyle önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15dk pişiriyoruz.

hem çok az malzeme ile hem lezzetli hem de saglıklı kurabiyer sizi bekliyor..afiyet olsun..
not:ilk resimde çikolatanın nasıl eridigine bakar mısınız?hmmmm

Son düzenleme:
afiyet olsun sımsıms aynen bende regly nedeniyle herşeyı tatlı görüyorum bnde bugün buna benzer bı tatlı yaptım sütlaç diyorum tatlıma gerçekten sütlaçı aratmıyor çünkü

Ben dukan diyetinde yulafı gorunce öö bu nasıl yenir be falan demistim.
Sende sutle pisirilmis halini gorup yaptigimdan beri favorim oldu
Tadınıda cok sevdim.
Nasıl tok tutuyo anlatamam
Tesekkuru bir borc bilirim.

Mevsimlerden romayida sende gorup aratip inceledim guzel tatifler var
Sayende ögreniyorum bisiler valla canım.

süper görünüyor çok sağol tarif için. ...

Mutlu pazarlar canim... Inan sen herseyden daha tatlisinMasallah sana cok opuyorum canim

Gecen sene bu zamanlarda her kiloda bir hüznün izi var demisim... ben hüzün görmemisim meger... Bundan sonra hicbirsey icin kolay kolay hüzünlenmeyelim olur mu canim arkadasim

Duami okudum, yürüyüş de yaptik esimle. Maske de yapayim yuzume sacima, insanliktan çıktım aylardir... fark ettim ki, ben böyle oldukca babam da iyi oluyor, daha da rahatliyor Allah herkese saglikli uzun omur nasip etsin insallah. Bu arada, seni cok seviyorumhep yanimda oldugun icin cok tesekkur ederim butun kizlarin onunde

canım benim ya çok teşekkür ederim ben de senden,senin topiginden neler ögrenirim şimdi

süper görünüyor çok sağol tarif için. ...
çok teşekkür ederim canım

Mutlu pazarlar canim... Inan sen herseyden daha tatlisinMasallah sana cok opuyorum canim
Gecen sene bu zamanlarda her kiloda bir hüznün izi var demisim... ben hüzün görmemisim meger... Bundan sonra hicbirsey icin kolay kolay hüzünlenmeyelim olur mu canim arkadasim
canım yaaa sen ne tatlı bir insansın,ne güzel bir insansınen zor anlarımda hep hissetmiş gibi yanımda oldun..sanki beni gerçek hayattan tanıyor gibi,sanki ben de seni tanıyormuşum gibi seviyorum canım..hiç tanımadan hiç görmeden..Allah babana şifa versin canım.. tabikii sen iyi oldukça o da iyi olucaktır.. o da üzülüyordur seni kendini bırakmış gördükçe..kendini ihmal etme..bugün ki gibi bak kendine..amin canım amin Allah herkese saglıklı, uzun ömür versin..sen ismin gibi "meleksin" arkadaşım…ben de seni çok seviyorum.. umarım daha güzel günlerde biraraya geliriz

Yine kimlere ne iyiliği dokunmuş benim canım arkadasimin.
Simsims canım çok iyisin. Iyi ki tanimisim Seni.
canım benim çok teşekkür ederimiyi ki ben de seni tanımışım

bugün yediklerim:
sabah:60gr kızarmış ekmek,40 gr peynir,domates,salatalık,zeytin,sade kahve
ara:yok
ögle:1 kase erişteli mercimekli çorba,buharda brokoli ,1/2 domates,2 dilim peynir
ara:4 yulaflı kurabiye
akşam:balık,ızgara sogan,ızgara mantar, köz kırmızı biber,salata

yarın güzel bir gün başlıyor

dün gece hafif bir atak geçirdim..
Gece yediklerim:1 avuç fıstık,3 bisküvi,2 parça çikolata ile durabildim ancak..

iyi durmuşsun canım, çok kaçmamış

kurabiyelere hasta oldum denemem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…