İnşallah tanışırız canım bunu gerçekten yürekten istiyorum ben decanım benimmmmmmmbir gün seninle tanışırız inşallah
harikasın canım tebrik ederimCanım, ben de sağlıklı beslenmeye başladım:) Dün akşam semizotu yemeği yapmıştım hattasemizotu ve dereotu bol tüketiyorum canım bu ara, hipotiridi olanlara iyi geliyormuş. Stresten alt üst olmuş değerlerim, 100mg lık kullanıyordum ilacı, 200 mg'a çıkardı doktor. Bu bişey değil yine, Allah dermansız dert vermesin kimseye inşallah. Ben senin kadar iradeli ve sabırlı değilim sanırım, hemen zayıflamak ve gün içinde çikolata bisküvi kek vs yemek istiyorum. kahveye çikolatalı kurabiye bandırmak favorim
canım Harikasın sen bu tarifleri nerden buluyorsun...kızlar yeni bir tarif ile karşınızdayımbu ara canım çok şekerli şey istiyor..her gün 3 çikolata yemek fiks oldu mesela bugün ki hakkımı bitirdim bile,meselaaaa neyseee , az önce yapıp yedigim hem her evde bulunan malzemelerle çok kolay hem de sekersiz ve çok hafif olan "elmalı tatlı" tarifini paylaşıyorum sizinle..tatlı krizim geçti mi?evet geçtii ,hatta ocakta pişerken o buram buram tarçın ve karanfil kokusuyla daha yemeden tatlı krizim geçmişti
ELMALI TATLI(şekersiz)
malzemeler:
1 elma(en tatlısınından,hani şu pamuk prensesin elması gibi olsun ki çok tatsız olmasın tatlımız:)
4-5 karanfil
1-2 kabuk tarçın
yogurt
1-2 ceviz
yapılışı:
elmayı soyup içini çıkarıp iki bölüyoruz. üstünü geçicek kadar su koyup karanfil ve tarçınla beraber tencerede kısık ateşte yumuşayana kadar pişiriyoruz..pişince sogumaya bırakıyoruz(itiraf edeyim ben bekleyemedim sogumasını ama siz bekleyin derim yogurt ısınmasın) üzerine bir tatlı kaşıgı yogurt(veya daha çok),tarçın ve ceviz koyup afiyetle yiyoruz
not:şu an evin nasıl güzel koktugunu anlatamam..gelen olsa "tarçınlı elmalı kurabiye" yaptım sanır
Eki Görüntüle 1487533
canım teşekkür ederim :)) degişik tarifler araştırıp bulmayı seviyorum.tek bir yerden degil, her yerden bu tarifler..bazen tvden, bazen eş dost arkadaşdan ama çogunlukla netten :)canım Harikasın sen bu tarifleri nerden buluyorsun...
sagol canım :)Afiyet olsun canım ben de deniycem bunu.
Ama elma cipsi tarifi süperdi yaaa onu yarın yapiim en iyisi. Bunu da bi ara yaparım.
teşekkür ederimm canımmYa bu konu çok güzel, sağolun böyle bir konu açtığınız için. Yemeklerinizden kopya çekip kendime uygulayacağım. Takipteyim. :)
Evet degisim guzeldirdegişmek sanırım bu dünyadaki en zor şeylerden biri..alışkanlıklar,korkular ve tembellik değişmemem için her türlü oyunu oynuyor bana.. cidden çok zor bi 2 hafta geçirdim.. çok düzensiz beslendim.. çok düzensiz uyudum..hatta çogu zaman uyumadımiş temposunun yanı sıra bu kadar yorulmamın diger nedeni eskiden kalma alışkanlıgım olan herşeyi son ana bırakma hastalıgım.. şükür ki bu sefer de atlattım.ama gelecek sefer böyle geçmez.. böyle hayatta geçmez.. şuan bitik durumda huzurlu ve mutlu olsam da rehavete kapılmayıp bugünden planlarımı uyguluyorum.. çok zor degişmek.. ve sadece istemek kesinlikle yetmiyor.. hayat plan seviyor ama tek planla da olmuyor.. a- planı b- planı c- planı hatta d- planı gerekiyor..yoksa ben ne planlar yapmıştım,ne planlar yazmış buzdolabımın kapagına asmıştım,hala buzdolabının kapagında öylece duruyorlar biliyorum ders almadıysam gene çıkıcak karşıma bu ve vb. şeyler.. ve hayat öylece akıp gidicek.. benim şu iki haftalık stresim bana yeter..öncekileride eklersem bana bir ömür boyu yeter.. hayat, ben dersimi aldım.. bunu sana ispata varım..
Eki Görüntüle 1490006
not:
1-ilk iş avatarımı degiştirdim.çıtı pıtı ve havalı bu hatunu seçtim:) ilk üye oldugumdan beri benimle olan audreyden vazgeçtim.içim acıdı , garip bi şekilde baglanmışım o resme ama alıştım bile yenisine..degişmek acıtır ilk başta sonra alışılır degişime..
aynen canımEvet degisim guzeldir
bazen bazi seyleri saplanti haline getiriyoruz ve bi turlu vazgecip değiştiremiyoruz ne yazikki
halbuki hersey elimizde
istemek ve gayretimize bağlı
not yeni avatar resmin cok tatli ve degisikligi ve farkliligi yansitiyo
aynen canımteşekkür ederim,ilk önce bi burukluk oldu eski avatarımla vedalaşırken ama şimdi çok mutluyum bu avatarımla.. beni daha iyi yansıtıyor
teşekkür ederimm canımmmerhaba canım, avatarın şahane olmuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?