merhaba canım.. süt ile yulafı (ben 1 bardak süt ve 3-4 kaşık yulafla yapıyorum,sen nasıl istiyorsan)bir taşım kaynatıyorsun.üzerine kuru meyveler,elma rendesi veya muz ve tarçın ekliyorsunselam simsims senin su muzlu yulafli bi tarifin vardi nasıl yapiyodun onu
mahzencim sen kpds dedikçe nedense ben seni ögrenci sanıyordum.hatta yeni ögrendim çocugun oldugunu..Allah bagışlasınyok canım ya geçen hafta raporluydum ya ondan, ilk iş günüm fena değildi, belim iyi olunca ben de iyi oluyorum, ben iyi olunca herşey iyi oluyor :)
saol canım, valla sen de bana bekar gibi geliyorsun, yok değil mi senin çocuğun falanmahzencim sen kpds dedikçe nedense ben seni ögrenci sanıyordum.hatta yeni ögrendim çocugun oldugunu..Allah bagışlasınne güzel yazmışsın.."ben iyi olunca herkes iyi oluyor" çok dogru.. hep iyi ol canım
evet canım ya şımarmadım desem yalan olurgünaydın canım, afiyet olsun,
mahzeni öğrenci sanmışsın ya, şımaracak şimdi :)
Hımmm afiyet olsun leziz duruyor 2 parça çikolata da spora hazırlık olsun simscimEki Görüntüle 1468078
dün yediklerim:
sabah:80gr lavaş ,2 dilim peynir,sütlü kahve,domates,biber,zeytin
ara:sütlü kahve
ögle:3 kaşık yogurt,2 kaşık bezelye
ara:2 parça çikolata,11 tane tuzsuz fıstık,sütlü kahve(dün gene 3 oldu maalesef)
akşam: peynirli salata
ara: 1/2 elma
yok şimdilik canım benim bebişimsaol canım, valla sen de bana bekar gibi geliyorsun, yok değil mi senin çocuğun falan
benim ki hayat boyu öğrenme va hayat boyu öğrencilik :) ben devlet memuruyum canım, öğretmenliğe geçiş için kpss çalışmıştım ama uzak yerler olunca gitmedim bakalım bir daha ki sefere inşallah
evet canım ya şımarmadım desem yalan olur
canım benim merhaba..önce saglık olsun sonra herşey yoluna girer..babacıgın bi iyileşsin sen de kafan rahat başlarsın saglıklı beslenmeye.. hiç dert etme.. zamanı gelince başlarsın elbet..Günaydın canım... Maşallah diyorum her defasındabenim de başlamam lazım sağlıklı beslenmeye, ne zaman dünya bana dar gelse toparlıyorum herşeyi içime...
merhaba canımm..Hımmm afiyet olsun leziz duruyor 2 parça çikolata da spora hazırlık olsun simscim
Slm simsims.bu aralar acayip sıkıntılıyım..hala regl olamadım.ilacımın 2. haftası..ve hergün sanki regl olacakmışım gibi karın agrısı ve diger sıkıntıları yaşıyorum maalesefhem vücut hem psikolojik olarak zor bi süreç.. ve bu ara iştahım çok.. dün gündüz normaldi herşey ama akşam başsaglıgına gittik eşimle.orda ne ikram edildiyse yedim.. yememeye çalıştım ama ısrara dayanamadım..o yüzden dün menü yazmadım.. bugün ipleri biraz daha elime almaya biraz daha dikkatli olmaya karar verdim.çünkü bu zor süreçte kilo almamak için fazladan dikkat gerekiyor..kilo vermek sanırım bu ara zor..
bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek,40gr peynir,5 zeytin,domates,salatalık,sade kahve
ara:yok
ögle:fırında mantar,salatalık,40gr peynir,domates,salatalık
ara:10 fıstık,1,5 elma,40gr peynir
akşam:sade kahve,1 parça çikolata
Eki Görüntüle 1471002
merhaba canımSlm simsims.
Bende son 6 -7 aydır adet düzensizliği yaşıyorum. O kadar stresli bir dönemki biliyorum. Canım sana tavsiyem tabii bir rahatsızlığın yoksa,sogan kürünü denemen. Inan ben çok faydasını gördüm. Gerçi bi zararının olacagınıda zannetmem. Istersen bir araştır. bakarsın sende benim gibi bu yöntemle rahatlarsın.
Anlıyorum simscim. Aynı durum uzun zamandır bende vardı. Çözümü hayıt otunda buldum. Kaynatıp iciyorsun. Bu sabah hayit otu özü aldım eczaneden onu kullanır kullanmaz regl oldum 5 saat sonra yani. Boyle de tesiri var yalnızca cok fazla psikoljik baskı yalnız durumda bana , kendimi iyi hissetmiyorum pek.merhaba canımm..bu ara canım çok şekerli şey çekiyor.. reglde olamadım bu ay..hormonlarla savaş halindeyim anlayacagın
Araştır ve muhakkak dene canım. İnşaallah herşey gönlünce olsunmerhaba canımbu kürü çok duydum,deneyebilirim..bir araştırayım bakalım belki işe yarar ,teşekkür ederim
teşekkür ederim canımm..bunu hiç duymamıştım..bunu da listeye ekledim :))Anlıyorum simscim. Aynı durum uzun zamandır bende vardı. Çözümü hayıt otunda buldum. Kaynatıp iciyorsun. Bu sabah hayit otu özü aldım eczaneden onu kullanır kullanmaz regl oldum 5 saat sonra yani. Boyle de tesiri var yalnızca cok fazla psikoljik baskı yalnız durumda bana , kendimi iyi hissetmiyorum pek.
çok teşekkür ederim canımm..herşey senin de gönlince olsunAraştır ve muhakkak dene canım. İnşaallah herşey gönlünce olsun
hayyalcim biliyorsun nedenini,boşuna üzüyorsun kendini..Pilates dersinden geliyorum cok bitkin yorgunum karnımı aynada sis gördüğüm için ekstra mutsuzum :/ sanki hic değişim yok gibi hissediyorum... Regl biter bitmez ölçüm yaptırmam lazım.
Telefonun azizliği :)teşekkür ederim canımm..bunu hiç duymamıştım..bunu da listeye ekledim :))
çok teşekkür ederim canımm..herşey senin de gönlince olsun
hayyalcim biliyorsun nedenini,boşuna üzüyorsun kendini..karnındaki şişlik var ya o senin göbeginin şişligi degil ki "Boyle de tesiri var yalnızca cok fazla psikoljik baskı yalnız durumda bana , kendimi iyi hissetmiyorum pek" burayı anlayamadım bi de :)
hehehe şimdi anladım:)Telefonun azizliği :)
Regl cok fazla psikolojik baskı yaptığından kendimi iyice 0 hissediyorum :)
Kitap okurken bile oflayip pufluyorum. :)))
teşekkür ederim canımmSlm canım, karatay topigine pek uğramıyorum, hatta hiç uğramıyorum, eskilerden kimse de yok zaten dediğin gibi :)
inşallah tez zamanda regl olursun cnm, gerçekten sancılı bir bekleyiş
teşekkür ederim canım..umarım ikimizde saglıgımıza kavuşuruz.. şubat 28 çektigi içinde çogu kadının regl tarihleri degişti.belki senin ki ondandır..benim ki maalesef başka..cnm inşallah bir an önce sıkıntılarından kurtulursun beldede adet düzensizliği var çok sık oluyor az sürüyor benimde doktora gitmem lazım sanırım taşınma telaşından stresten böyle olmuş olabilir biraz daha bekleyim gidicem nedir bu kadınların çektiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?