Kesinlikledeneyince paylaşırım canım harika bi tarif
gerçekten kahvenin yanına harika oldu,denemelisin canım
Canım senin tabakların, masa örtülerin ne kadar güzel, çoktandır aklımda yazamadım bi türlüEki Görüntüle 1495655
bugün yediklerim:
sabah:3 kaşık yulafı az su ile pişirdim(hem sütün kalorisinden kurtuldum hem de bu ara canım süt istemiyor arada sütlü kahve dışında :) üstüne 1/2 orta boy muz,bir kaç tane kuru üzüm,hindistancevizi ve tarçın koydum.harika oldu
ara:3 parça yulaflı çikolata 1/2 orta boy muz
ögle:1 dilim kızarmış ekmek,1 kase yıldız şehriyeli domates çorba,bir küçük tabak ıspanak sote üzeri 50gr peynir
ara:1 elma
ara:sütlü kahve ve 3 kurabiye
akşam:somon ızgara(patates püresini yemedim)
teşekkür ederim canım benimmmCanım senin tabakların, masa örtülerin ne kadar güzel, çoktandır aklımda yazamadım bi türlü
teşekkür ederimmm canımmWuhuuu neler varmıiş bu topikte bayıldım resimlere simsims cim.. süper ler.. valla çok güzel göünüyor menülerin.. ellerine sağlık..
Havuçlu kabaklı yoğurt çok sağlıklı canım benimbu akşam misafirlige gittik ve öncesinde gün içerisinde elimden geldigince yediklerime dikkat ettim..yalnız hesaba katmadıgım birşey oldu misafirlikte.. megersem onlar ana yemekli degilde, gün gibi hazırlık yapmışlar; kısrılı börekli çörekli..tabiki evdeki hesap çarşıya uymadı misali benim de planlar suya düştü..ilk defa gittigim bir ev.. o kadar yapılan hazırlık ve emek..herşey tabaklarda.. elimden geldigince reddettim ama elimden geldigince
bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık,zeytin,sade kahve
ara:3 parça yulaflı çikolata
ögle:ıspanak sote,2 kaşık yogurt
ara:yarım muz
AKŞAM:
4 kaşık kısır,1 dilim börek,1 dilim çemenli ekmek,1 dilim pasta,2 kaşık havuçlu kabaklı yogurt
Eki Görüntüle 1497225
az yemişsin hepsinden böylece metabolizmana küçük bir oyun çekmişsin. afiyet olsun. çemen de salça baharat ceviz kötü bişi yok içinde, pasta da birkaç günlük tatlı hakkın yerine geçer olur biter. hem haftalardır sokaklarda telef oldun :) enerji olsun sporuna öyle bak.bu akşam misafirlige gittik ve öncesinde gün içerisinde elimden geldigince yediklerime dikkat ettim..yalnız hesaba katmadıgım birşey oldu misafirlikte.. megersem onlar ana yemekli degilde, gün gibi hazırlık yapmışlar; kısrılı börekli çörekli..tabiki evdeki hesap çarşıya uymadı misali benim de planlar suya düştü..ilk defa gittigim bir ev.. o kadar yapılan hazırlık ve emek..herşey tabaklarda.. elimden geldigince reddettim ama elimden geldigince
bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık,zeytin,sade kahve
ara:3 parça yulaflı çikolata
ögle:ıspanak sote,2 kaşık yogurt
ara:yarım muz
AKŞAM:
4 kaşık kısır,1 dilim börek,1 dilim çemenli ekmek,1 dilim pasta,2 kaşık havuçlu kabaklı yogurt
Eki Görüntüle 1497225
Havuçlu kabaklı yoğurt çok sağlıklı canım benimkısırda bulgur var, yeşillik var ne kadar güzel:)) börekte de peynir vardır belki, çemen metabolizmayı çalıştırıyormuş, bi pasta da yiyemeyecek miyiz yani afiyet bal olsun canım arkadaşım
çok tatlısınız kızlar teşekkür ederimaz yemişsin hepsinden böylece metabolizmana küçük bir oyun çekmişsin. afiyet olsun. çemen de salça baharat ceviz kötü bişi yok içinde, pasta da birkaç günlük tatlı hakkın yerine geçer olur biter. hem haftalardır sokaklarda telef oldun :) enerji olsun sporuna öyle bak.
ne demişler I Workout Hard because I Really Love Dessert :)
öyle bir anlatmışsın ki sen kötü bir günü anlatmışsın ama ben senin adına mutlu oldum. ne güzel bir eşin var, ne kadar düşünceli ve iyi.bugün o kadar yorgunum kiiii.. sanki herşey üstüme üstüme geliyor günlerdir… sanki tükendim,bittim gibi geliyor..halbuki birkaç gündür evdeyim… hem dinlenip keyif yapmaya hem birikmiş ev işi ve işle ilgili işlerimi düzenlemeye çalışıyorum.ama hiçbir işe yetişemiyorum.hepsi yarım yamalak.. ve hiçbir şeye de gücüm yok.. tükenmişlik sendromu mu acaba?yoksa bahar yorgunlugu mu? çok acil toparlanmam lazım.. gerçekten çok yorgunum.yoksa depresyona mı giriyorum?bugün öglene kadar banka, eczane, alışveriş vs vs işlerimi hallettim.ögleden sonra işle ilgili çalışmalrımı yaptım 5 gibi temizlige başladım.evi süpürürken eşim geldi..o da nasıl yorgun..gitti yattı..beni çagırıyor yanına..bende bi karış surat.. içim içimi yiyor sinirden.. hiçbir işi tam yapamamaktan.. neyse gittim yanına.. "neyin var?" dedi.. "boşver sen de yorgunsun" dedim.. anlatmak istemedim,ısrar etti..başladım içimdekileri bir bir dökmeye.. "kendimi kül kedisi gibi hissediyorum" dedim.. "hatırlatsana o masalı nasıldı" dedi " yani sürekli temizlik yapıyorum,hiç bir işe yetişemiyorum,yoruldum,tükendim,sen de yardım etmiyorsun" vs vs başka şeyler de dedim de dedim.o kadar yorgun gelmiş ve bana dedik ki"bırak yerleri ben silerim".. "başka zaman silersin,ben yapıyorum temizligi" dedim.. "o zaman seni yemege götüreyim" dedi(en sevdigim restoranı söyledi) ben "cık, istemem.." o zaman şöyle yapalım", "çık istemem" ben de bi surat bi mutsuzluk adam yorgun argın gelmiş zaten,bir de benimle ugraşıyor..neyse evde balık yemegi kabul ettim,çıktı evden balık almaya..ben de onun yoklugunda temizligi bitirdim..eve geldiginde bütün sinirim geçmişti,balıkları yaptı güzelce yedik,bitti.. şimdi şimdi kendime geliyorum..hala başım agrıyor ve hala yorgunum.. yarın vitamin alamaya başlıyorum..ve işte benim bugünüm..
Eki Görüntüle 1498869
canım benim çok haklısınöyle bir anlatmışsın ki sen kötü bir günü anlatmışsın ama ben senin adına mutlu oldum. ne güzel bir eşin var, ne kadar düşünceli ve iyi.
şuraya nazar boncuğu konduralım
mutlu olun hep
insanın değer verdiği, sevdiği ve eş değerde sevilip değer gördüğü birini bulması çok özel, kuzum benimcanım benim çok haklısınzaten marketten gelir gelmez teşekkür edip öptüm resmen gazımı aldı:) onun anlayışlı tavrı beni rahatlattı çok teşekkür ederim canım
yemin ediyorum şu iki mesajla ne başagrısı ne yorgunlugum kaldı..ilaç gibi geldin canıminsanın değer verdiği, sevdiği ve eş değerde sevilip değer gördüğü birini bulması çok özel, kuzum benimçok şanslısın ve hak ediyorsun
Ne kadar sabırlı anlayışlı eşin var kıymetini bil allah nazarlardan korusun tütütübugünbekarıar yorgunum kiiii.. sanki herşey üstüme üstüme geliyor günlerdir… sanki tükendim,bittim gibi geliyor..halbuki birkaç gündür evdeyim… hem dinlenip keyif yapmaya hem birikmiş ev işi ve işle ilgili işlerimi düzenlemeye çalışıyorum.ama hiçbir işe yetişemiyorum.hepsi yarım yamalak.. ve hiçbir şeye de gücüm yok.. tükenmişlik sendromu mu acaba?yoksa bahar yorgunlugu mu? çok acil toparlanmam lazım.. gerçekten çok yorgunum.yoksa depresyona mı giriyorum?bugün öglene kadar banka, eczane, alışveriş vs vs işlerimi hallettim.ögleden sonra işle ilgili çalışmalrımı yaptım 5 gibi temizlige başladım.evi süpürürken eşim geldi..o da nasıl yorgun..gitti yattı..beni çagırıyor yanına..bende bi karış surat.. içim içimi yiyor sinirden.. hiçbir işi tam yapamamaktan.. neyse gittim yanına.. "neyin var?" dedi.. "boşver sen de yorgunsun" dedim.. anlatmak istemedim,ısrar etti..başladım içimdekileri bir bir dökmeye.. "kendimi kül kedisi gibi hissediyorum" dedim.. "hatırlatsana o masalı nasıldı" dedi " yani sürekli temizlik yapıyorum,hiç bir işe yetişemiyorum,yoruldum,tükendim,sen de yardım etmiyorsun" vs vs başka şeyler de dedim de dedim.o kadar yorgun gelmiş ve bana dedik ki"bırak yerleri ben silerim".. "başka zaman silersin,ben yapıyorum temizligi" dedim.. "o zaman seni yemege götüreyim" dedi(en sevdigim restoranı söyledi) ben "cık, istemem.." o zaman şöyle yapalım", "çık istemem" ben de bi surat bi mutsuzluk adam yorgun argın gelmiş zaten,bir de benimle ugraşıyor..neyse evde balık yemegi kabul ettim,çıktı evden balık almaya..ben de onun yoklugunda temizligi bitirdim..eve geldiginde bütün sinirim geçmişti,balıkları yaptı güzelce yedik,bitti.. şimdi şimdi kendime geliyorum..hala başım agrıyor ve hala yorgunum.. yarın vitamin alamaya başlıyorum..ve işte benim bugünüm..
Eki Görüntüle 1498869
Kesinlikle hak ediyorinsanın değer verdiği, sevdiği ve eş değerde sevilip değer gördüğü birini bulması çok özel, kuzum benimçok şanslısın ve hak ediyorsun
çok mu cadılık yapmışım yoksaNe kadar sabırlı anlayışlı eşin var kıymetini bil allah nazarlardan korusun tütütü
Kesinlikle hak ediyor
yemin ediyorum şu iki mesajla ne başagrısı ne yorgunlugum kaldı..ilaç gibi geldin canımteşekkür ederim...
Estağfurullah canım olsun o kadar sende çok yoruluyorsun sen meleksin melekçok mu cadılmelekspmışım yoksa
sen de öylesin canımEstağfurullah canım olsun o kadar sende çok yoruluyorsun sen meleksin melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?