Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Canım senin tabakların, masa örtülerin ne kadar güzel, çoktandır aklımda yazamadım bi türlü

bu akşam misafirlige gittik ve öncesinde gün içerisinde elimden geldigince yediklerime dikkat ettim..yalnız hesaba katmadıgım birşey oldu misafirlikte.. megersem onlar ana yemekli degilde, gün gibi hazırlık yapmışlar; kısrılı börekli çörekli..tabiki evdeki hesap çarşıya uymadı misali benim de planlar suya düştü..ilk defa gittigim bir ev.. o kadar yapılan hazırlık ve emek..herşey tabaklarda.. elimden geldigince reddettim ama elimden geldigince

bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık,zeytin,sade kahve
ara:3 parça yulaflı çikolata
ögle:ıspanak sote,2 kaşık yogurt
ara:yarım muz

AKŞAM:
4 kaşık kısır,1 dilim börek,1 dilim çemenli ekmek,1 dilim pasta,2 kaşık havuçlu kabaklı yogurt

Havuçlu kabaklı yoğurt çok sağlıklı canım benim kısırda bulgur var, yeşillik var ne kadar güzel:)) börekte de peynir vardır belki, çemen metabolizmayı çalıştırıyormuş, bi pasta da yiyemeyecek miyiz yani afiyet bal olsun canım arkadaşım

az yemişsin hepsinden böylece metabolizmana küçük bir oyun çekmişsin. afiyet olsun. çemen de salça baharat ceviz kötü bişi yok içinde, pasta da birkaç günlük tatlı hakkın yerine geçer olur biter. hem haftalardır sokaklarda telef oldun :) enerji olsun sporuna öyle bak.
ne demişler I Workout Hard because I Really Love Dessert :)

çok tatlısınız kızlar teşekkür ederim iyi ki varsınız

bugün o kadar yorgunum kiiii.. sanki herşey üstüme üstüme geliyor günlerdir… sanki tükendim,bittim gibi geliyor..halbuki birkaç gündür evdeyim… hem dinlenip keyif yapmaya hem birikmiş ev işi ve işle ilgili işlerimi düzenlemeye çalışıyorum.ama hiçbir işe yetişemiyorum.hepsi yarım yamalak.. ve hiçbir şeye de gücüm yok.. tükenmişlik sendromu mu acaba?yoksa bahar yorgunlugu mu? çok acil toparlanmam lazım.. gerçekten çok yorgunum.yoksa depresyona mı giriyorum?bugün öglene kadar banka, eczane, alışveriş vs vs işlerimi hallettim.ögleden sonra işle ilgili çalışmalrımı yaptım 5 gibi temizlige başladım.evi süpürürken eşim geldi..o da nasıl yorgun..gitti yattı..beni çagırıyor yanına..bende bi karış surat.. içim içimi yiyor sinirden.. hiçbir işi tam yapamamaktan.. neyse gittim yanına.. "neyin var?" dedi.. "boşver sen de yorgunsun" dedim.. anlatmak istemedim,ısrar etti..başladım içimdekileri bir bir dökmeye.. "kendimi kül kedisi gibi hissediyorum" dedim.. "hatırlatsana o masalı nasıldı" dedi" yani sürekli temizlik yapıyorum,hiç bir işe yetişemiyorum,yoruldum,tükendim,sen de yardım etmiyorsun" vs vs başka şeyler de dedim de dedim.o kadar yorgun gelmiş ve bana dedik ki"bırak yerleri ben silerim".. "başka zaman silersin,ben yapıyorum temizligi" dedim.. "o zaman seni yemege götüreyim" dedi(en sevdigim restoranı söyledi) ben "cık, istemem.." o zaman şöyle yapalım", "çık istemem" ben de bi surat bi mutsuzluk adam yorgun argın gelmiş zaten,bir de benimle ugraşıyor..neyse evde balık yemegi kabul ettim,çıktı evden balık almaya..ben de onun yoklugunda temizligi bitirdim..eve geldiginde bütün sinirim geçmişti,balıkları yaptı güzelce yedik,bitti.. şimdi şimdi kendime geliyorum..hala başım agrıyor ve hala yorgunum.. yarın vitamin alamaya başlıyorum..ve işte benim bugünüm..

öyle bir anlatmışsın ki sen kötü bir günü anlatmışsın ama ben senin adına mutlu oldum. ne güzel bir eşin var, ne kadar düşünceli ve iyi.
şuraya nazar boncuğu konduralım
mutlu olun hep

öyle bir anlatmışsın ki sen kötü bir günü anlatmışsın ama ben senin adına mutlu oldum. ne güzel bir eşin var, ne kadar düşünceli ve iyi.
şuraya nazar boncuğu konduralım
mutlu olun hep
canım benim çok haklısın zaten marketten gelir gelmez teşekkür edip öptümresmen gazımı aldı:) onun anlayışlı tavrı beni rahatlattı çok teşekkür ederim canım

canım benim çok haklısın zaten marketten gelir gelmez teşekkür edip öptümresmen gazımı aldı:) onun anlayışlı tavrı beni rahatlattı çok teşekkür ederim canım
insanın değer verdiği, sevdiği ve eş değerde sevilip değer gördüğü birini bulması çok özel, kuzum benim çok şanslısın ve hak ediyorsun

Ne kadar sabırlı anlayışlı eşin var kıymetini bil allah nazarlardan korusun tütütü
insanın değer verdiği, sevdiği ve eş değerde sevilip değer gördüğü birini bulması çok özel, kuzum benim çok şanslısın ve hak ediyorsun
Kesinlikle hak ediyor

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek üzeri peynir-maydanoz-domates,salatalık,sade kahve
ara:yok
ögle: 1dilim kızarmış ekmek,peynir,domates
ara:2 parça çikolata,2 kaşık yulaf ve bir kaç kuru üzüm
ara:1 dilim peynir
akşam:balık ,roka
ara:1 elma,2 avuç karışık kuruyemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…