Yine iştah açıcı bir ara öğün... Ben senin ana öğünlerinden çok ara öğünlerinle ilgileniyorum çok göze hitap ediyorlar
Eki Görüntüle 1093672
Hayatta en nefret ettigin ve aynı zamanda en vazgeçemedigin özelligin ne deseler "ertelemek" derim.. Çoğu şeyi ertelerim çünkü.. Zamanında keyif çatar,son ana kadar bekler ve son anda kılı kılına yetişir herşey..(aynı agustos böcegi hikayesi gibi)Veya görmezden gelirim hiç yüzüne bile bakmam o öyle yıllarca durablir.. veya işleri yetiştiremem..
Zaman su gibi akıp gidiyor avuçlarımdan ve ne yazık ki ben zaman durmuş gibi davranıyorum..mesela şimdi oturup bir liste yapsam tüm erteledigim şeyleri yazsam.sırayla başlasam yapmaya ve her yaptıgımın üstünü çizsem..Hayal etmesi bile iyi geldi,gerçegi nasıl iyi gelirdi kimbilir..Ben artık bu huyumdan vazgeçiyorum.(en kısa zamanda bu listeyi yapıcam dersem ertelemiş olmam di mi?hem vakit yok hem zaten çok geç di mi? ) Şu 6 haftada ben çok değiştim.Bu değişime bir yenisini ekliyorum ve erteleme huyumu zamanında işlerini yapmayla değiştiriyorum.Hayat benim degil mi?birazda işlerimi zamanında yapmayı deneyimliyorum:82:
Eki Görüntüle 1098113
Bugün yediklerim:
sabah:sütlü kahve ve beyaz peynirli tost(eskiden hep böyle yiyordum,şimdi yeşillik ve domates kalmayınca mecburen böyle yedim,kuru geldi)
ara:yok
ögle:beyaz peynirli tost,kaşar peyniri,6 zeytin,roka domates
ara:10 badem,1/2 muz
ara:1 top kek,sütlü kahve
akşam:yok
bugün çok yogun geçti.sabahla öglen arasındaki ara ögünü yapamadım.o yüzden öglen yemeginden sonra iki ara ögün yaptım.öglen yemegimi de çok geç yedim.(saat 3te) ve 2 ara ögünüde yapınca akşama yemek yemek istemedim.kendimi çok tok hissettim...ögün atlamanın kaçamak yapmak kadar zararlı oldugunu biliyorum .Çünkü günlük kalorinden az almış oluyorsun ve vücut şaşırıyor.bir gün az bir gün daha fazla kalori alınca ve bu dengesiz yemek yeme vücudu savunmaya sokuyor.kilo verme zorlaşıyor.Neyse bugün de böyle geçti işte.. yarın ve öbür gün de yogun geçicek olsada ögünlerime daha özen göstericem.:126:
aynı ben okadar doğruki kendimi kötü hissediyorum yarın günüm var kalkıp işleri yapmam lazım ve ben hiç iş yapmak istemiyorum:95:
ertelemeyi bırakıyorum deyip bırakamıyorum ben
Canım yaa işlerin bitmiş rahatsındır umarım..Bu erteleme illetinden kurtulmanın tek şartı işi o an yapmak maalesef başka bir çaresi yok.erteledikçe mutsuz oluyoruz mutsuz oldukça erteliyoruz aynı yedikçe mutsuz olup mutsuz oldukça yemek gibi tam bir kısır döngü..Henüz listeyi yapmadım desem şaşırmazsın o zaman:90::90: Listemi yapmadım ama çok büyük gelişmeler var daha düzenli yaşıyorum.. bir de listem olursaa..
Tüm öğünler çok iştah açıcı görünüyor
Çok güzel devam ediyorsun canım, her şeyi büyük bir özenle yapıyorsun
çok şükür birazcık bittiama ablam geldi sayesinde bitirdim yoksaa hayatta
mutfak ana baba günü bak ben napıyorum buradaçok yorukldum ama biraz dinleneyimde yaparım inşallah
sonuçta er veya geç yapıcaksın boşveer keyfini çıkaar(keyiften çok stres oluyo ya neyseinsan istemezse hiç bir şey yapmıyor..:95:
Tebrikler Simsims, yeni bir yolda uzun bir mesafe kat ettin, 50. günü doldurdunÇok tebrik ederim
Kilo durumun nasıl? Bu 50 günde ne kadar kilo verdin?
teşekkür ederimilk sayfada güncelleme yapıyorum verdikçe..3 haftada 1 tartılıyorum.en son geçen hafta(6.hafta) tartıldım.6 haftada 5 kilo verdim şimdi 8. haftaya girdim.tartılmama daha iki hafta var
bayılıyorum sana canım yaaa ve takipteyim katılayım mı sana
bende geçen sene aralık 2 de 98 kiloydum sonra 91.8 görmüştüm
sonra ameliyatlar ve tedaviler( tüp bebek tedavisi) sonucu bu marrta 96 olmuştum
nisan başından beri diyetteyim ve bu sabah 92.5 tim
inşallah dahada verecem kilolarımı 6 ay sonunda 10 kilo vermek istiyorum
teşekkür ederimmmtabii gel katıl.. verelim kilolarımızı yaza hafif ve güzel girelim.. "mevsimlerden roma" da çok kullanılan bir söz var "bir kişi yapabildiyse sen de yapabilirsin" :124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?