Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Bugün bir arkadaşımla buluştum.Sohbet ederken konu geldi "hayatımızda gereksiz yer kaplayan,bizi üzen insanlara"…. Kendisi böyle biriyle bile bile, göre göre arkadaş olmuş ve şimdi de ondan nasıl kurtulucagını düşünüyordu kara kara.. arkadaşımın yanından ayrıldıktan sonra biraz daha dolaştım alışveriş merkezindeki magazalarda.. ne çok begendigim ve begenmedigim şey vardı magazalarda.. Seçim zor gözüksede artık benim için kolaydı..Eskiden her gördügümü alırdım.Şimdi ise en çok begendigimi alıyorum sadece...Peki bunu niye hayatımıza dahil ettigimiz, bir şeyler paylaştıgımız arkadaşlarımızda yapamıyorduk?? Bize en uygun olanı seçmiyordukta bir büyük beden veya bir küçük beden seçip hayat gardrobumuzu bunlarla dolduruyorduk.Sonra hayatımızda tıpkı o hiç bir şeyin sıgmadıgı tıka basa dolu gardroptan farksız oluyordu.. ve bizlerde (aynı ıvır zıvır kıyafetlerle dolu gardobun önünde "giyicek hiç bir şeyim yok " der gibi) "benim hiç güvenebilecegim arkadaşım yok ,dostum, sırdaşım yok" diyorduk.:84: Hayatımızdaki insanlarda da, magazada da en çok sevdigimizi,en uygununu,en kalitelisini seçelim.Seçici olalım çünkü biz en güzelini hakediyoruz

Not:benim seçim bu fotograftaki misss kokulu güzelim melissa ayakkabılardan yana :86:

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:sütlü kahve ve beyaz peynirli tost(eskiden hep böyle yiyordum,şimdi yeşillik ve domates kalmayınca mecburen böyle yedim,kuru geldi)
ara:yok
ögle:beyaz peynirli tost,kaşar peyniri,6 zeytin,roka domates
ara:10 badem,1/2 muz
ara:1 top kek,sütlü kahve
akşam:yok

bugün çok yogun geçti.sabahla öglen arasındaki ara ögünü yapamadım.o yüzden öglen yemeginden sonra iki ara ögün yaptım.öglen yemegimi de çok geç yedim.(saat 3te) ve 2 ara ögünüde yapınca akşama yemek yemek istemedim.kendimi çok tok hissettim...ögün atlamanın kaçamak yapmak kadar zararlı oldugunu biliyorum .Çünkü günlük kalorinden az almış oluyorsun ve vücut şaşırıyor.bir gün az bir gün daha fazla kalori alınca ve bu dengesiz yemek yeme vücudu savunmaya sokuyor.kilo verme zorlaşıyor.Neyse bugün de böyle geçti işte.. yarın ve öbür gün de yogun geçicek olsada ögünlerime daha özen göstericem.:126:

Son düzenleme:

aynı ben okadar doğruki kendimi kötü hissediyorum yarın günüm var kalkıp işleri yapmam lazım ve ben hiç iş yapmak istemiyorum:95:
ertelemeyi bırakıyorum deyip bırakamıyorum ben

Tüm öğünler çok iştah açıcı görünüyor

Çok güzel devam ediyorsun canım, her şeyi büyük bir özenle yapıyorsun

aynı ben okadar doğruki kendimi kötü hissediyorum yarın günüm var kalkıp işleri yapmam lazım ve ben hiç iş yapmak istemiyorum:95:
ertelemeyi bırakıyorum deyip bırakamıyorum ben

Canım yaa işlerin bitmiş rahatsındır umarım..Bu erteleme illetinden kurtulmanın tek şartı işi o an yapmak maalesef başka bir çaresi yok.erteledikçe mutsuz oluyoruz mutsuz oldukça erteliyoruz aynı yedikçe mutsuz olup mutsuz oldukça yemek gibi tam bir kısır döngü..Henüz listeyi yapmadım desem şaşırmazsın o zaman:90::90: Listemi yapmadım ama çok büyük gelişmeler var daha düzenli yaşıyorum.. bir de listem olursaa..

çok şükür birazcık bitti ama ablam geldi sayesinde bitirdim yoksaa hayatta
mutfak ana baba günü bak ben napıyorum burada çok yorukldum ama biraz dinleneyimde yaparım inşallah

çok şükür birazcık bitti ama ablam geldi sayesinde bitirdim yoksaa hayatta
mutfak ana baba günü bak ben napıyorum burada çok yorukldum ama biraz dinleneyimde yaparım inşallah

sonuçta er veya geç yapıcaksın boşveer keyfini çıkaar(keyiften çok stres oluyo ya neyse insan istemezse hiç bir şey yapmıyor..:95:

sonuçta er veya geç yapıcaksın boşveer keyfini çıkaar(keyiften çok stres oluyo ya neyse insan istemezse hiç bir şey yapmıyor..:95:

aynen ama mutfağı kesinlikle toplamam lazım Allahtan herşey hazır sabaha sadece salatam kaldı
neyse ben kaçayım işler güçler beni bekler

Bugün yediklerim:
sabah:kaşarlı tost,domates,biber,zeytin
ara:15 bögürtlen,2 ceviz,3 badem
ögle:mantar sote,peynirli tost
ara:1 topkek
akşam:125gr somon,mantar sote

Bugün listeye tam uydum ama canım acayip çikolata çekiyor offfff,yarın kek ,pogaça yerine 2 parça yerim belki:125::125:

Bugün yediklerim:
sabah:3 wasa,peynir,zeytin.domates,biber
ara:3 bisküvi,çeyrek muz
ögle:1,5 kepçe domates çorba,birkaç kıtır ekmek,2 küçük börek,peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:4 kaşık kısır
akşameynirli mantar sote,1 parça çikolata

Not:bir parça çikolata dünden beri aklımdaydı.sonuçta aklımda kalacagına midemde kaldı eskiden olsa başladıgım işi bitirir ve çikolata paketini bitirmeden bırakmazdım.şükür ki dengeyi buldum

Dile kolay 50 gündür buraya yediklerimi yazıp yaşamımı paylaşıyorum.zaman zaman mutlu zaman zaman mutsuz olsam da hep olumlu olmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum.Çünkü mutsuz da olsam yazdıkça kendime sonuç çıkarıyor ve olumlu olmak için bir yol buluyorum Bu 50 günde ne çok şey değişti neler yaşadım ben bile inanamıyorum..arada en baştan başlayıp yazılarımı okuyorum."bunları ben mi yazdım,ben mi yaşadım" diyorum.zaman o kadar hızla geçiyor ki yaşadıgınız sevinçli veya üzücü şeylere bir de bakıyorsunuz unmuş gitmişsiniz(bu yazıların olması iyi oldu

Bu 50 gün boyunca ;kendimi unuttugumu fark ettim,nasıl ihmal ettigimi gördüm kendime dışardan bakarak.işin aslı sadece bu aslında..insan kendini bulunca gerisi geliyor.. kendimi tekrar sevmeyi ögrendim.. eşimle annemle çevremle ilişkilerim daha saglamlaştı..onları da anladım kendimi de daha iyi anlattım:102:evimle daha çok ilgilenmeye başladım.. işimde daha özenli,daha başarılı oldum.Hep kendime güzel sofralar kurmak ister ama üşenirdim.sofra kurmaya meraklı olsam da bunu sadece misafir için yapıyordum.Dedim ya kendimi hatırladım ve başladım güzel sofralar kurmaya evde yalnız olsamda :)hareket etmye başladım zaman zaman bozsam da hafta da en az 2 gün yürüyüş yaptım.porsiyon ayarını ögrendim.ufak kaçamaklarla günü geçirmeyi ögrendim..yeme krizlerim geçti.evde şuan bisküviler,çikolatalar,kekler vs abur cubur olsa da ben artık onlardan ne kadar yiyecegimi biliyorum.eskiden olsa anında biterdi hepsi.Hatta eşim sordugunda çoktan bitmiş olurlardı,ona bile ayırmazdım Bu benim ilk defa yaşadıgım bir şey.Ben yediklerimin ölçüsünü ayarlayabiliyorum artık..KISACA BEN HAYATIMI DEGİSTİRDİM VE DENGELEDİM bunu 50 günde yaptım..bu demek degilki oldu bitti !hayır!! Bitmedi tam tersi daha yeni başladı..

Tebrikler Simsims, yeni bir yolda uzun bir mesafe kat ettin, 50. günü doldurdun Çok tebrik ederim

Kilo durumun nasıl? Bu 50 günde ne kadar kilo verdin?

Tebrikler Simsims, yeni bir yolda uzun bir mesafe kat ettin, 50. günü doldurdun Çok tebrik ederim

Kilo durumun nasıl? Bu 50 günde ne kadar kilo verdin?

teşekkür ederim ilk sayfada güncelleme yapıyorum verdikçe..3 haftada 1 tartılıyorum.en son geçen hafta(6.hafta) tartıldım.6 haftada 5 kilo verdim şimdi 8. haftaya girdim.tartılmama daha iki hafta var

teşekkür ederim ilk sayfada güncelleme yapıyorum verdikçe..3 haftada 1 tartılıyorum.en son geçen hafta(6.hafta) tartıldım.6 haftada 5 kilo verdim şimdi 8. haftaya girdim.tartılmama daha iki hafta var

6 haftada 5 kilo!

Süpersin

bayılıyorum sana canım yaaa ve takipteyim katılayım mı sana
bende geçen sene aralık 2 de 98 kiloydum sonra 91.8 görmüştüm
sonra ameliyatlar ve tedaviler( tüp bebek tedavisi) sonucu bu marrta 96 olmuştum
nisan başından beri diyetteyim ve bu sabah 92.5 tim
inşallah dahada verecem kilolarımı 6 ay sonunda 10 kilo vermek istiyorum

teşekkür ederimmm tabii gel katıl.. verelim kilolarımızı yaza hafif ve güzel girelim.. "mevsimlerden roma" da çok kullanılan bir söz var "bir kişi yapabildiyse sen de yapabilirsin" :124::124::124:

teşekkür ederimmm tabii gel katıl.. verelim kilolarımızı yaza hafif ve güzel girelim.. "mevsimlerden roma" da çok kullanılan bir söz var "bir kişi yapabildiyse sen de yapabilirsin" :124::124::124:

canım inşe Allahh
güzel sözmüş ben aslında zamanında 24 kilo vermiştim
hemde diyet yapmamıştım sporla
tabiki aktif spor bitti ve ben kilolarımla bşbaşa kaldım
şimdi de verebiliriz çünkü yaptım ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…