Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bu super birsey ya bunu genelde bende kullaniyorum yagsiz yogurtun icine bir yemek kasigi dokuyorum oyle tuketiyorum bu arada azminize hayran kaldim :))
ben de yeni keşfettimmm, tadı tuzu olmadıgı için herşeyle kullanalır..bugün de yogurtla denerim, anlaştık teşekkkür ederim canımmm

rica ederim canım.. gerçekleri söyledim valla.. burada görüyorum diyoum bende gböyle bişi yapayım.. harika hem göz zevkine, hem mideye hitap ediyor maşhh..

bugün Ankaraya kar yagdı,şaka gibibu yüzden fotograflar a da bugün kar yagdı

bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ananas, 1/2 muz, 1 tatlı kaşıgı chia,3 kaşık yogurt
ara:4 ceviz
ögle:1 tabak salçalı integral makarna(tam bugdaydan),peynir,salata
ara:8 çilek,10 badem,1 keçi boynuzu
akşam.2 kaşık barbunya(resmen bitsin diye yedim ) 1 dilim ekmek, ıspanak sote,3 kaşık yogurt,salata

bugün canım nasıl makarna istedi anlatamamm..taa sabahtan başladı istek ben de bu yüzden sabah ekmek yemedim ve arayı cevizle geçiştirdim..akşam da ekmek yemeseydim iyiydi ama neyse

süper menü canım, tebrikler

buaralar benim de canım çok makarna istio, niye ki? bi de normalde böyle deniz mahsüllü, pesto soslu falan severim ama buara bildiğim anam babam usulü bollll tereyağlı ve salçalı istio

süper menü canım, tebrikler
teşekkür ederim canımmm

buaralar benim de canım çok makarna istio, niye ki? bi de normalde böyle deniz mahsüllü, pesto soslu falan severim ama buara bildiğim anam babam usulü bollll tereyağlı ve salçalı istio
ooooofff ben her türlüsünü severimmmm makarna olsun da bi ara sen de yap canım, madem çok canın çekiyor

dün yediklerim:
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek,1 üçgen krem peynir,1 tatlı kaşıgı şekersiz fıstık ezmesi üstlerine yarım muz ve salatalık,sade kahve
ara:yok
ögle:yarım simit,3 dilim peynir,domates,zeytin,10 tane ruffles
ara10 çilek,10 çiğ kaju
akşam:kaşarlı mantar,somon,1 haşlanmış patates
ara:1 muz,çeyrek avakado ile çiğ muz,10 çilek

dün bi coştum vallaaha..akşam karnım agrıyordu yemekten..

bugün güne limonlu su içerek başladım.madem limon alkali yapıyor ve vücuda iyi geliyor..ee ben ne bekliyorum sabah limonlu su içmek için dedim ve içtim

bugün yediklerim:
sabah:limonlu su
ara:sade kahve(Yürüyüş öncesi kahvaltı yapmak istemedim)
ögle:10 çilek,1 dilim ananas,yarım çay bardagı hindistancevizi sütü(bu ara normal sütü bırakmaya çalışıyorum)3 yaşık yulaf üzerine file badem
ara:5 kayısı,15 badem
akşam:balık,ıspanak sote,salata
ara:10 çilek

hayat sen ne garip şeysin.. 30dk önceki ben ile şimdiki ben artık aynı degil..nasılda değişiyor herşey.. nasılda tepe taklak oluyorsun bir anda aldıgın bir haberle.. hayat sen şaka mısın ya?inanmak istemiyorum.. ne yazıcagımı bilmiyorum ama birşeyler yazıp rahatlamak istiyorumm.. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum.. dün aklımdaydın daha aylar sonra ilginç bir şekilde..güle güle diyorum..güle güle.. orda mutlu olman dilegiyle tüm kalbimle… iyi ki seni tanımışım.. şuan düşünüyorum ama hatırlamıyorum neden küsmüştük ki biz?? madem unutulacak birşeydi.. iyi ki ben adım atıp seninle barışmışım.. eskisi gibi olamadık belki ama dargın ayrılmadık.. güle güle arkadaşım rahat uyu.. sana söyleyemesem de seni seviyorum..

Allah rahmet eylesin canım.

merhaba canım
başlangıç...........72,5..........31.03.2015
bugun................67,2..........25.04.2015

25 günde fark 5,3 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…