ben de yeni keşfettimmm, tadı tuzu olmadıgı için herşeyle kullanalır..bugün de yogurtla denerim, anlaştıkbu super birsey ya bunu genelde bende kullaniyorum yagsiz yogurtun icine bir yemek kasigi dokuyorum oyle tuketiyorum bu arada azminize hayran kaldim :))
teşekkür ederim canım benimmmharikasın ya.. maşh.. sofralarına beslenme şekline bayıldım..çok sağlıklı besleniyorsun ya maşh valla.. tebrik ederimm..
sen de yap canım..yediklerimiz hem gözümüze hem midemize hitap etsinrica ederim canım.. gerçekleri söyledim valla.. burada görüyorum diyoum bende gböyle bişi yapayım.. harika hem göz zevkine, hem mideye hitap ediyor maşhh..
haklısın valla ya.. o zaman önce insanın gözü doyuyor.. sonrada midesi:))sen de yap canım..yediklerimiz hem gözümüze hem midemize hitap etsin
ben de yeni keşfettimmm, tadı tuzu olmadıgı için herşeyle kullanalır..bugün de yogurtla denerim, anlaştıkteşekkkür ederim canımmm
süper menü canım, tebriklerbugün Ankaraya kar yagdı,şaka gibibu yüzden fotograflar a da bugün kar yagdı
Eki Görüntüle 1505377
bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ananas, 1/2 muz, 1 tatlı kaşıgı chia,3 kaşık yogurt
ara:4 ceviz
ögle:1 tabak salçalı integral makarna(tam bugdaydan),peynir,salata
ara:8 çilek,10 badem,1 keçi boynuzu
akşam.2 kaşık barbunya(resmen bitsin diye yedim) 1 dilim ekmek, ıspanak sote,3 kaşık yogurt,salata
bugün canım nasıl makarna istedi anlatamamm..taa sabahtan başladı istekben de bu yüzden sabah ekmek yemedim ve arayı cevizle geçiştirdim..akşam da ekmek yemeseydim iyiydi ama neyse
bugün Ankaraya kar yagdı,şaka gibibu yüzden fotograflar a da bugün kar yagdı
Eki Görüntüle 1505377
bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ananas, 1/2 muz, 1 tatlı kaşıgı chia,3 kaşık yogurt
ara:4 ceviz
ögle:1 tabak salçalı integral makarna(tam bugdaydan),peynir,salata
ara:8 çilek,10 badem,1 keçi boynuzu
akşam.2 kaşık barbunya(resmen bitsin diye yedim) 1 dilim ekmek, ıspanak sote,3 kaşık yogurt,salata
bugün canım nasıl makarna istedi anlatamamm..taa sabahtan başladı istekben de bu yüzden sabah ekmek yemedim ve arayı cevizle geçiştirdim..akşam da ekmek yemeseydim iyiydi ama neyse
teşekkür ederim canımmmsüper menü canım, tebrikler
ooooofff ben her türlüsünü severimmmm makarna olsun dabuaralar benim de canım çok makarna istio, niye ki? bi de normalde böyle deniz mahsüllü, pesto soslu falan severim ama buara bildiğim anam babam usulü bollll tereyağlı ve salçalı istio
Allah rahmet eylesin canım.hayat sen ne garip şeysin.. 30dk önceki ben ile şimdiki ben artık aynı degil..nasılda değişiyor herşey.. nasılda tepe taklak oluyorsun bir anda aldıgın bir haberle.. hayat sen şaka mısın ya?inanmak istemiyorum.. ne yazıcagımı bilmiyorum ama birşeyler yazıp rahatlamak istiyorumm.. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum.. dün aklımdaydın daha aylar sonra ilginç bir şekilde..güle güle diyorum..güle güle.. orda mutlu olman dilegiyle tüm kalbimle… iyi ki seni tanımışım.. şuan düşünüyorum ama hatırlamıyorum neden küsmüştük ki biz?? madem unutulacak birşeydi.. iyi ki ben adım atıp seninle barışmışım.. eskisi gibi olamadık belki ama dargın ayrılmadık.. güle güle arkadaşım rahat uyu.. sana söyleyemesem de seni seviyorum..
Sagol canım..Allah rahmet eylesin canım.
merhaba canım
başlangıç...........72,5..........31.03.2015
bugun................67,2..........25.04.2015
25 günde fark 5,3 kg
Eki Görüntüle 1507212
Biraz dikkat!
Canım yanlış topiktesin onu demek istemiştim..ama benım dugunume son 49 gun kaldı :)
45 gunde en az 5 kg daha vermem lazım boyum 160 cm
67 kilo ıle gelınlık gıyemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?