Bayılıyorum fincanlarına gelicem çalıcam hepsiniiibugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek üzeri peynir-maydanoz-domates,salatalık,sade kahve
ara:yok
ögle: 1dilim kızarmış ekmek,peynir,domates
ara:2 parça çikolata,2 kaşık yulaf ve bir kaç kuru üzüm
ara:1 dilim peynir
akşam:balık ,roka
ara:1 elma,2 avuç karışık kuruyemiş
Eki Görüntüle 1499025
Yaz geliyo hindi de spor yapmasin mi yani :)
Hayırdır cnmBazen her kadının ihtiyaç duyduğu o yumuşacık omuz o sımsıcak sohbet Herşeyi değer kıymetini bil canım su an o kadar kötüyüm gerçekten kıskandım seni ...yanlızların kadını olarak
Bügünler de günler Yanlızlık benim için hiç birşey hiç kimse mutlu olmamı sağlayamıyor neden Se ve en kötüsü ben kendimi gene Yemeğe vurdumHayırdır cnm
Bende öyleydim neredeyse 1 ay zor toparlandım hâlâ pek iyi sayılmam ama kendimi kandırıyorum oyalıyorum her şey yemek değil diyorum ve en motivasyon verenide zayıflayanları hikayelerini okuyorum,zayıfladığım zaman kendimi hayal ediyorum hobi edinsen gerçekten moral oluyor ben mesela kendimi oyalamak için ev işlerine vuruyorum bu aralar kendimi görsen evim mis hem rahatlıyorum hem yemeği aklımdan çıkarıyorumBügünler de günler Yanlızlık benim için hiç birşey hiç kimse mutlu olmamı sağlayamıyor neden Se ve en kötüsü bbaşardimi gene Yemeğe vurdum
Okulda voleybol oynuyorum çocuklarla zaten ha bire temizlik yapıyorum yorgunum oğlumla ilgilenecek Zaman'ım bile yok KPSS boşverdim diye böleyim aslında kendimi geleceğimi boşverdim diye böleyim biliyorum ama baskayamıyorymBende öyleydim neredeyse 1 ay zor toparlandım hâlâ pek iyi sayılmam ama kendimi kandırıyorum oyalıyorum her şey yemek değil diyorum ve en motivasyon verenide zayıflayanları hikayelerini okuyorum,zayıfladığım zaman kendimi hayal ediyorum hobi edinsen gerçekten moral oluyor ben mesela kendimi oyalamak için ev işlerine vuruyorum bu aralar kendimi görsen evim mis hem rahatlıyorum hem yemeği aklımdan çıkarıyorum
Ne olursa oldun hayata tutunman gerek sonra boşuna zaman kaybetmeşim dersin bak BN 1 ay hemen hemen boş geçti o bir ayda 66 kolaya düşebilirdim bırakmasydımOkulda voleybol oynuyorum çocuklarla zaten ha bire temizlik yapıyorum yorgunum oğlumla ilgilenecek Zaman'ım bile yok KPSS boşverdim diye böleyim aslında kendimi geleceğimi boşverdim diye böleyim biliyorum ama baskayamıyorym
teşekkür ederim canımmmBayılıyorum fincanlarına gelicem çalıcam hepsiniii
vallaha canım hakışısın,onlar bizden daha iyi bakıyorlar kendilerineYaz geliyo hindi de spor yapmasin mi yani :)
Gecen yaz memlekette her sabah bende yuruyodum sincaplar falan cıkıyodu o geldi aklıma
canım teşekkür ederim.. zaman zaman ilişkiler iyi zaman zaman da kötü olabiliyor..şuan kendini yalnız hissetmen her zaman böyle hissedicegin anlamına gelmiyor..aslında yeme probleminin nedenin bulmuşsun.kpssye hazırlanamamak..çözümüde bir tek sende inan bana..sana senden başka kimse yardım edemez..sen istemedikçe de kimse sana ulaşamaz bunu unutma.. plan yapmaya çalış.hem iş hem bebek hem ev işi hem ders çok zor anlıyorum seni..içlerinden en ihmal edilesi temizlik..mesela yardımıcı al temizlige şu sınav süresince..temizlige verecegin vakti derse vermeye çalışabilirsinBazen her kadının ihtiyaç duyduğu o yumuşacık omuz o sımsıcak sohbet Herşeyi değer kıymetini bil canım su an o kadar kötüyüm gerçekten kıskandım seni ...yanlızların kadını olarak
merhaba canım hoşgeldin,uzun zaman oldu, özlettin kendiniMerhaba canim
Ay ne kadar uzun zamandir okumamisim seni ozlemisim, hep de aklimdaydin ama kismet buguneymis..
Ne guzel tarifler vermissin sen oyle mest oldum mestt, sanki gorusmedigim bir dostumu uzun zaman sonra gormusum gibi heyecanla dinledim yazdiklarini.. guzel yuregine eline koluna saglik..
menuler guzel sporlar guzel hatta su hindi bile cok guzel kolay gelsin canim azmini kaybetme sakin..
Sevgiyle saglikla kal...
Kesinlikle bnde 69 kiloyken fazla beğendim halimi sonra saldım ve bu hale geldim artık ne olursa olsun 65 olmadan tatmin olmamaçık konuşmak gerekirse bu ara çok sallantılı gidiyorum.tama bir düzen tutturdum,tamam yeme ataklarım ya çok hafif ya da hiç yok bu çok büyük gelişme,tama daha çok yeşillik,sebze meyve yiyor kendime güzel sofralar kurup düzenli besleniyorum,tamam sporda yapıyorum ama bunlar yeterli degil..daha fazlası gerekiyor.daha fazla spor daha fazla dikkat.. daha fazla düzen.. eger daha fazlası olmazsa ben böyle yerimde saymaya devam edicem.. kilo vermenin en güzel yanı artık kendini begenmek..ben sürekli kendime motivasyon yaptım da acaba fazla mı yaptım?kendimi bu halimle begeniyorum..belki begenmesem belki aynalara daha dikkatli baksam daha çok motive olabilirim..degişmek zor,bir anda "ha" deyince olmuyor.. zaman alıyor…ben de o zaman dilimi içinde oldugumu ve değişime adım adım ilerledigimi biliyorum.."ha gayret simsims ne kaldı ki yaza"
Eki Görüntüle 1501334
gelelim bugün yediklerime:
sabah:tost,roka,sade kahve
ara:yok
ögle:6 kaşık barbunya,roka,taze sogan
ara:1 tane keçiboynuzu
ara:3 parça çikolata 1 çay bardagı leblebi ve fıstık
akşam:hellim salata ve yer elması cipsi(tarifi altta)
Abartınca.kilo almamak ah keşkem ah ahSanırım Haklısın herşey eksiklerimizi yeme krizleriyle kapatmak dan Başlıyor canım bende uzun zamandır kilo vermiyorum 73 kiloyum bazen abartıyorum ama kilo da almıyorum dikkat ettiğim de veremiyorum genellikle yürüyüş yapamıyorum her yere yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum ama olmuyor daha fazlası gerek Dediğin gibi bünye buna alıştı daha fazlasını istiyor
Eki Görüntüle 1503861
http://www.dilarakocak.com.tr/chai-hakkindaki-gercekler/
bugün ilk kez 1 tatlı kaşıgı çig pudingimin içinde kullandım..aynı mavi haşşaşlara benziyor hem görüntüsü hem yerken ki hissi ve gerçekten tok tuttu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?