İste bu çok güzel bir haber dostumİşte bu güzel TE="simsims, post: 42122890, member: 494675"]dün iki uçak yolculugu sonucunda geldim yazlıga..ve artık tatil başladı.. ben nedense yollarda çok yiyorum..artık can sıkıntısı mı? yoksa stresli bir ortamdn rahat bir ortama geçmiş olmanın verdigi mutluluk mu bilmem ama yiyorum işte..neyse dün yedim,haftasonu zaten yedim..bugün de güne poğaçalar boyozlarla dolu kahvaltı sofrasından hiçbirini yemiyerek kalkmayı başarsam da akşam az biraz biraz hepsinden bakarak sabah ki arayı kapatmış oldum.. yarın sabah meyve ögle ve akşam sebze yiyerek günlügüme başlıyorum.. yarın görüşürüz…
günaydınilk güne başladık bakalım.. tabi yine tam tatil kahvaltısı hazırladım.pogaçalar börekler boyozlar,haşhaşlılar vs.. ben ise sadece 2 orta boy şeftali,5 zeytin,bir kaç domates salatalıkla kahvaltımı bitirmeyi zor da olsa başardım.. cumartesiden salıya yedim de yedim vallaha..şimdi dengeleme zamanı..
sabah kahvaltım :)
Eki Görüntüle 1604229
afiyet olsun tatlım allahım bize kalorili yiyeceklere dayanma gücü ver amingünaydınilk güne başladık bakalım.. tabi yine tam tatil kahvaltısı hazırladım.pogaçalar börekler boyozlar,haşhaşlılar vs.. ben ise sadece 2 orta boy şeftali,5 zeytin,bir kaç domates salatalıkla kahvaltımı bitirmeyi zor da olsa başardım.. cumartesiden salıya yedim de yedim vallaha..şimdi dengeleme zamanı..
sabah kahvaltım :)
Eki Görüntüle 1604229
sagol canım benimafiyet olsun canım,
sagol canım yaaa bugün pek dayanma gücüm olmadı maalesefafiyet olsun tatlım allahım bize kalorili yiyeceklere dayanma gücü ver amin
ısınma turlarına döndü benim başlamam..ama başladık sonuçtaHarika başlıyoruz
bugün neler yaptım:
ben bu kadar zorlanacagımı düşünmemiştim ama tatilin ilk günleri aylardır beklenen tatil modunun sonucu sanırım bir rahatlık bir rahatlık..tam istedigim gibi bir gün geçiremedim maalesef..
neler yedim:
sabah:sade kahve,2 orta boy şeftali,domates,salatalık,5 zeytin
ögle:2 boyoz
akşam:çeyrek kaşarlı pide, 2 top dondurma
karbonhidrat çok yedim yaa..benim tek derdim bu karbonhidrat zaten.. eşim haftaya gidiyor o zaman a kadar azıcık zorlanıcam gibi gözüküyor.çünkü o yedikçe benim de canım çekiyor
teşekkür ederim canımmm hoşbulduksimsims çok özlemişim resimli menülerini hoş geldinayrıca musmutlu tatiller
neyse ki bugün normale döndüm canım..şimdiye kadar güzel gitti..ilk günü tamamlarsam gerisi kolaydiyete alışana kadar olur canım, eşin gidene kadar alışma dönemi olur. sonra tam hızla diyetine başlarsın
ama bu alışma döneminde de azcık azaltmaya bak tabi
dün buraya yediklerimi yazdıktan sonra neredeyse yeme ataga geçiricek şekilde abucubur tükettim.. sonra düşündüm şimdi bu yeme atagı nerden çıktı diye.. geçen şeker bayramında da aynen buna benzer bir yemege atagı yaşamıştım.gene yazlıktaydım.. ama ne olmuştu da ben bir yıldan fazla zamandır yeme atagı geçirmezken çok yakın zamanlarda üst üste iki kez "nerdeyse" yeme atagı geçirmiştim.. düşündüm düşündüm ve buldum tabiii… ben buraya yazmadıgım zamanlarda iki kez 21 günlük arınma diyeti yaptım..ilk hafta sebze ve meyve ikinci hafta esmer pirinç, bulgurda ekleniyor ve üçüncü hafta balık da ekleniyor bu listeye.. bu sürede ekmek,çay kahve,şeker ve peynir yok.. ilk uygulamamda ilk hafta bol patates yiyerek karbonhidrat açıgımı kapattım,ikinci hafta makarnayıda kattım(halbuki bulgur ve esmer pirinç vardı makarna yoktu) ve böylece 21 günü tamamladım..yani yiyemedigim şeyleri yine aslında çok yememem gereken patatesle ve aslında listede olmayan makarna ile değiştirdim.bu şekilde tamamlamama ragmen hem kilo verdim hem de peynir ve kahve bagımlılıgımdan kurtuldum..tabi bu benim için çok sevindirici bir gelişmeydi.. hiç şeker de yememiştim.. ikinci yapışımda ise 21 güne tamamlayamadan bitirmek zorunda kaldım..bu sefer makarna yemesemde bol bol mısır yedim ve gene gene patates yedim..ben birşeylerden kurtulmaya çalışrken onun yerine geçecek başka zararlı bagımlılıklar buldum ve bu iki arınmadan sonra iki kez yeme atagına yakın yemek yedim.. ve fark ettim ki yıllarr önce yaptıgım ve çok güzel kilolar verdigim montignac diyeti sonrası başlayan yeme ataklarım tekrarlamak üzere.. ve gene fark ettim ki başkalarına iyi gelen şey bana iyi gelmeyebiliyordu.. hayatımdan ekmek ve şekeri kısa süreligine bile çıkarmam ters tepmişti..bugün bunları fark ettim.. ve "mevsimlerden roma"ya koşarak geri döndüm.. nasıl 12 kilo verdiysem diger kilolarımı da bu şekilde vermeye karar verdim..bugün güzel bir gün geçirdim..günün sonunda bunu diyebiliyorum ama günün ortalarında çok zorlandım..annem ve eşim benim yememem gereken bir şeyler yerken ben kendimi "eger onu yersem nasıl hissedicem?yemezsem nasıl hissedicem?" diye düşünmeye zorladım..öyle kolay olmadı kendimi ikna etmem..ama iki sorunun sonuçlarını düşündükçe yeme istegim tamamen geçti..ve yemedim..işte şimdi bu yüzden mutluyum
1.gün
bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmek, 2dilim peynir,2 biber
ara:1 orta boy şeftali,1 ufak incir
ögle:1 dilim ekmek,2 dilim peynir
ara:2 kurabiye
akşam:yarım levrek,salata,1 kaşık fava,1 dilim ekmek
not:deniyorum deniyorum resim yükleyemiyorumben de pes ediyorum
sagol canımGene simsims sorunları bu denli çözüm odaklı olmana hayranım canım arkadaşım sen çok güçlüsün
iyi yaptın canımSelam canim sen yazdikca bakıyorum zaten günlüğüne simdide yazdigini görünce iade-i ziyarete geleyim dedim (ne çabuk degilmi:))
böyle mahrumiyet diyetleri bence yemekten zevk alan ve kilolu sınıfına girmis olan herkeste ters teper istisnalari bilemiyorum tabi..
Mevsimlerden romayi takip etmek bana da iyi geliyor ama yasak olduğunu dusundugum şeyleri yemek beynimee surekli tilkilerin dolasmasina sebep oluyor. İçimden bir ses "diyettesin ve kurabiye ve kek var listende bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyor" ve diyetime taş koyuyor:))
iyi yaptın canımaynı şeyi zaman zaman ben de yaşıyorum ve o zaman hemen diyorum ki "bu diyet degil ki zayıf insanlara (takıntı olanları hariç) bak herşeyden az da olsa yerler.bu işin benim için sırrı bu.. az ve öz yemek ,bunu ögrenmek..
yaklaşık 1 yılda ama 70 ile 66-67 arası arada oynamalarım sık oldu..geçen cuma 67 kiloydum ama şuan hiç sanmıyorum aynı kiloda oldugumu..yazlıkta tartı da yok..ya eylüle kadar bekleyecegim veya dayanamyıp bi tartı alıcamHaklısın canım. 12 kilo ne kadar surede gitti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?