kız hep bi şeyler diyor gülüyorsun ama alttan alta üzülüyorsun anlıyorum seni.. sen kendinden kesme ümidi diger herşey yoluna girer..Ben istemiyorum artık sogudum annemden buçok acı ama evet ben artık annenden ümidi kestim
kesinlikle canımm.. mutlulugumuzdan biz sorumluyuz di mi?Evet ağlanacak halime yeterince ağladım simdi gülecembağaneee hayat elbet bana iyi davranacak :))
kesinlikle canımm.. mutlulugumuzdan biz sorumluyuz di mi?Evet ağlanacak halime yeterince ağladım simdi gülecembağaneee hayat elbet bana iyi davranacak :))
evet yalnız değilsin. .. belki de bu yasadiklarimiz bizi gelecekte biseylere hazirliyordur diye düşünüyorum bazen...Bende kendimi tek sanırdımsözlerde demek öylesiniz annemi gördükçe kendime söz veriyorum çok ilgili güzel bir anne olmalıyım diyorum
canım benim ne güzel ifade etmissin gerçekten konusmaktansa susmak daha iyi yoksa yolundan sapiyor dilanneler ve kızları bitmeyen savaşinan alttan almak konuşmaktan daha iyi,çünkü konuşunca dediklerin geri alınmıyor..
bazen en yakinimiz dediklerin değerini uzaklasinca anlarız. ..Benim tek derdim annem olsa iyi baba abiler büyük ablam hep sorun sorunsuss diyorum kendime suss bu günler geçer sen gidersin ve kalırlar öyle ışık tutulmuş fare gibi
Benim annem annelik duygusunu bi yerde düşürdü hiiiç özlemez ;(bazen en yakinimiz dediklerin değerini uzaklasinca anlarız. ..
emin ol uzakta olunca daha değerli oluyorsun. ..
benim kardeşler uzakta ondan biliyorum onlara ayrı bir ihtimam vardır
ay öyle deme hiç uzak kaldın miBenim annem annelik duygusunu bi yerde düşürdü hiiiç özlemez ;(
Ben 3-5 yıl sonra ohhh be diye mesaj atarım inşallahBu arada sizinle paylaşmak rahatlattı beni...
iyiki varsınız...
umarım güzel haberler veririz birbirimize gelecekte
Kaldım beni hiç aramadı ama büyük anlamı her gün ara oda aynı semtteyiz hergün arar beni hiç aramadı hiç işte o zaman hayatta kimsem olmadığını bi ablam olduğunu anladımLilruba .!.:ay öyle deme hiç uzak kaldın mi
süpersin canım,aynen öyleEvet canımmutlulumdan 'BEN'sorumluyum ve mutlu olacam
aynenevet yalnız değilsin. .. belki de bu yasadiklarimiz bizi gelecekte biseylere hazirliyordur diye düşünüyorum bazen...
Anne en yakinin olmasi gereken ama bazen en uzağında buluyorum. ..
hep bir suçlama modunda annem ne yapsam begenmez hep baskalari kıymetli değerli. ..
Bu çok acıtıyor beni...
canım benimKaldım beni hiç aramadı ama büyük anlamı her gün ara oda aynı semtteyiz hergün arar beni hiç aramadı hiç işte o zaman hayatta kimsem olmadığını bi ablam olduğunu anladım
canım çok haklısın. ..süpersin canım,aynen öyle
aynenben kendimi, alınganlıklarımı düzelticem ve onun davranışını kişisel algılamicam.. içimdeki sevgiyi ona yansıtıcam..bakalım neler olucak kızlar görücezz… sabır sabır ya sabır diliyorum kendime çünkü ben de çabuk öfkeleniyorum bunu sevdiklerimle iyi geçinmekve onlarla iyi geçinmek için onaları isteyerek severek kendi mutlulugum ve huzum için idare edebilmek için yapıcam..
ne güzel yazmış ve bulmuşsun iştecanım çok haklısın. ..
bazen çok aliniyorum annem ya bu insan nasıl böyle der düşünüyorum. ..
sonra diyorum ki dese ne olur...
niye bu kadar aliniyorum. ..
hayat aslında algilarimizla ilişkili. ..
belki de hiç değer görmedi annem o nedenle değer vermeyi bilmiyor diye düşünüyorum hatta bazen aciyorum ona...
ben annelik duygusunun kutsal olduğunu düşünüyorum hele benim gibi 30 lu yaşlara adım atmış ve. bekar olan biri için acaba anne olabilir miyim diye düşünürken. ..
annelerimizin gereksiz suçlamaları kendi dunyalarinda ki savaslarinin bize yansıması ruh dünyami altüst ediyor. ..
yada belki de onun da bir insan olduğunu unutup çok anlam yüklüyor um kendisine. .. o nedenle acı çekiyorum. ..
sanırım çözüm senin de dediğin gibi kendimde. ..
evet degiselim ve huzur bulalımne güzel yazmış ve bulmuşsun iştehadi gel biz değişelim.. başkasını degiştirmeye çalışmaktansa kendini değiştirmek çok daha kolay.. belki başka bir çocuk annelerimmizin yaptıgını başka yorumlardı..bu bizim yorumumuz.. yorumlamak yerine anlayalım.. biz bunları fark ediyorsak zaten değişmeye hazırız demektir.fark etmeden değişemezsin çünkü.. gel sen de katıl..zor ama neden olmasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?