Resimlerle sağlıklı beslenme :)

[QUOTsağlanacak hs, post: 42185054, member: 494675"]kız hep bi şeyler diyor gülüyorsun ama alttan alta üzülüyorsun anlıyorum seni.. sen kendinden kesme ümidi diger herşey yoluna girer.. umarım annelerimizle daha güzel günlerimiz olur[/QUOTE]
Evet ağlanacak halime yeterince ağladım simdi gülecem bağaneee hayat elbet bana iyi davranacak :))

Bende kendimi tek sanırdım sözlerde demek öylesiniz annemi gördükçe kendime söz veriyorum çok ilgili güzel bir anne olmalıyım diyorum
evet yalnız değilsin. .. belki de bu yasadiklarimiz bizi gelecekte biseylere hazirliyordur diye düşünüyorum bazen...
Anne en yakinin olmasi gereken ama bazen en uzağında buluyorum. ..
hep bir suçlama modunda annem ne yapsam begenmez hep baskalari kıymetli değerli. ..
Bu çok acıtıyor beni...

Lilruba
Üzülme bnede çok üzülüp ağlardım sonra baktım umrunda değilim dedim hayat böyle geçmez suss dinleme duyma anneme babama evdeki herkse uyguladığı metot bu onlar konuşur ben dinliyor muş gibi yaparım

Benim tek derdim annem olsa iyi baba abiler büyük ablam hep sorun sorun suss diyorum kendime suss bu günler geçer sen gidersin ve kalırlar öyle ışık tutulmuş fare gibi
bazen en yakinimiz dediklerin değerini uzaklasinca anlarız. ..
emin ol uzakta olunca daha değerli oluyorsun. ..
benim kardeşler uzakta ondan biliyorum onlara ayrı bir ihtimam vardır

bazen en yakinimiz dediklerin değerini uzaklasinca anlarız. ..
emin ol uzakta olunca daha değerli oluyorsun. ..
benim kardeşler uzakta ondan biliyorum onlara ayrı bir ihtimam vardır
Benim annem annelik duygusunu bi yerde düşürdü hiiiç özlemez ;(

Lilruba .!.:
ay öyle deme hiç uzak kaldın mi
Kaldım beni hiç aramadı ama büyük anlamı her gün ara oda aynı semtteyiz hergün arar beni hiç aramadı hiç işte o zaman hayatta kimsem olmadığını bi ablam olduğunu anladım

Evet canım mutlulumdan 'BEN'sorumluyum ve mutlu olacam
süpersin canım,aynen öyle

aynen ben kendimi, alınganlıklarımı düzelticem ve onun davranışını kişisel algılamicam.. içimdeki sevgiyi ona yansıtıcam..bakalım neler olucak kızlar görücezz… sabır sabır ya sabır diliyorum kendime çünkü ben de çabuk öfkeleniyorum bunu sevdiklerimle iyi geçinmek ve onları idare etmeyi ögrenmek için yapıcam..isteyerek severek kendi mutlulugum ve huzum için yapıcam..

canım çok haklısın. ..
bazen çok aliniyorum annem ya bu insan nasıl böyle der düşünüyorum. ..
sonra diyorum ki dese ne olur...
niye bu kadar aliniyorum. ..
hayat aslında algilarimizla ilişkili. ..
belki de hiç değer görmedi annem o nedenle değer vermeyi bilmiyor diye düşünüyorum hatta bazen aciyorum ona...
ben annelik duygusunun kutsal olduğunu düşünüyorum hele benim gibi 30 lu yaşlara adım atmış ve. bekar olan biri için acaba anne olabilir miyim diye düşünürken. ..
annelerimizin gereksiz suçlamaları kendi dunyalarinda ki savaslarinin bize yansıması ruh dünyami altüst ediyor. ..
yada belki de onun da bir insan olduğunu unutup çok anlam yüklüyor um kendisine. .. o nedenle acı çekiyorum. ..
sanırım çözüm senin de dediğin gibi kendimde. ..

ne güzel yazmış ve bulmuşsun işte hadi gel biz değişelim.. başkasını degiştirmeye çalışmaktansa kendini değiştirmek çok daha kolay.. belki başka bir çocuk annelerimmizin yaptıgını başka yorumlardı..bu bizim yorumumuz.. yorumlamak yerine anlayalım.. biz bunları fark ediyorsak zaten değişmeye hazırız demektir.fark etmeden değişemezsin çünkü.. gel sen de katıl..zor ama neden olmasın ki?

evet degiselim ve huzur bulalım Bende varım. .. zoru başarmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…