Bende iyiyimçok teşekkür ederim canımm çok daha iyiyim.. sen nasılsın?
simsims senin muhabbetlerini yazılarını menülerini özledim ne zamandır günlüklere bakmıyordum daha doğrusu siteye giremiyordum pek girincede sana uğramak istedim biraz günlüğüne ara vermişsin zaten biraz ara herkese iyi gelirbiliyorum uzun zaman oldu buraya birşeyler yazmayalı..biraz daha da zaman var..ramazandan sonra tekrar burdayım.bu arada neler mi yapıyorum;çok çok çok çalışıyor(dum) artık tatildeyim.iş yerinde bir sınava giricektim,sınav dün seneye iptal edildi..yani bugünden itibaren tatil başladı benim için..zor zamanlar geçirdim ama şimdi iyiyim.. yeni şeyler deniyor ögreniyor ve kendimi keşfediyorum..bunları tek tek yazmak için sabırsızlanıyorum..ama daha vakti var.. henüz deneme safhasındayım.. kendime iyi gelicek kitaplar okuyorum.. evimle kendimle ilgileniyorum..yani kısaca kendime yatırım yapıyorum.. tekrar görüşmek üzere..
Eki Görüntüle 1564186
canım benim merhaba :) azıcık ara verdim kk'ya ben de.. ne iyi yapmışsın hoşgeldinsimsims senin muhabbetlerini yazılarını menülerini özledim ne zamandır günlüklere bakmıyordum daha doğrusu siteye giremiyordum pek girincede sana uğramak istedim biraz günlüğüne ara vermişsin zaten biraz ara herkese iyi gelirhem maddi hem manevi tatil yapıp ruhunuda dinlendirdikten sonra yeniden buralarda buluşmak üzere o zaman kendine tatilde çok iyi zaman ayır görüşmek üzere çok çok huzur ve mutluluk diliyorum
canım benimDört gözle seni bekliyorum
şuan 68 kiloyum canım.. bir ara 70.5 i gördüm ama.. nerdeyse 1 senedir kilom bu civarlarda..agustostosta tatile 65 kiloyla gitmek hedefim :)Şuan ki kilon kaç simsims?
Sen yaparasın canımşuan 68 kiloyum canım.. bir ara 70.5 i gördüm ama.. nerdeyse 1 senedir kilom bu civarlarda..agustostosta tatile 65 kiloyla gitmek hedefim :)
Boyu 160 simsimsinSelam simsims, ben yeni sayılırım burada, günlüğüne yeni rastladım; bi göz attım hoşuma gitti.... Hoşgeldin yeniden....
Boyunu merak ettim?
Boyu 160 simsimsin
İdeal kilo diye birşey yok tatlım herkesin mutlu olduğu kilo onun ideal kilosudur zaten ideal kîlo diyerek çok yüksek hedefler koyup başaramıyor çoğu insanHmmm ok... İdeal kilosuna ulaşıp olayı bitirdi mi, yoksa rejime ve yazmaya devam mı edecek, onu merak ettim :)
İdeal kilo diye birşey yok tatlım herkesin mutlu olduğu kilo onun ideal kilosudur zaten ideal kîlo diyerek çok yüksek hedefler koyup başaramıyor çoğu insan
Anladım canım...İdeal kilodan kastım aslında kendi ideali; ulaşmak istediği...Bir de diyetisyene gidince bi ölçüm kağıdı veriyorlar orada yazıyor; doktorların verdiği bir kilo aralığı var; sağlıklı kilo aralığı... genellikle de atıyorum boyun 1.65'se o aralık 65 kg ile 52 kg arası oluyor; gibi.... Yoksa öyle manken kilosu filan değil tabii ki... :)
Kilo verme çabaları devam bi de hayattan daha çok keyif alıyorumcanım benimazıcık kaldı :) bu arada sen neler yapıyorsun?
merhaba canım hoşbulduk :) teşekkürlersimsims hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim
canım ben de özledim.. az kaldısimsims yokluğun çok belli oluyor canım özledim seni, güzel paylaşımlarını
merhaba canım hoşbulduk, sen de hoşgeldinSelam simsims, ben yeni sayılırım burada, günlüğüne yeni rastladım; bi göz attım hoşuma gitti.... Hoşgeldin yeniden....
Boyunu merak ettim?
harikasınKilo verme çabaları devam bi de hayattan daha çok keyif alıyorum
iyiyim canım çok teşekkür ederim.merhaba canım hoşbulduk :) teşekkürlersen nasılsın?
canım ben de özledim.. az kaldısen nasılsın nasıl gidiyor?
merhaba canım hoşbulduk, sen de hoşgeldin
harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?