Resimlerle sağlıklı beslenme :)

simsims senin muhabbetlerini yazılarını menülerini özledim ne zamandır günlüklere bakmıyordum daha doğrusu siteye giremiyordum pek girincede sana uğramak istedim biraz günlüğüne ara vermişsin zaten biraz ara herkese iyi gelir hem maddi hem manevi tatil yapıp ruhunuda dinlendirdikten sonra yeniden buralarda buluşmak üzere o zaman kendine tatilde çok iyi zaman ayır görüşmek üzere çok çok huzur ve mutluluk diliyorum

canım benim merhaba :) azıcık ara verdim kk'ya ben de.. ne iyi yapmışsın hoşgeldin sen neler yapıyorsun? en son tanışınıyordun iş için yanlış hatırlamıyorsam.. çok çok teşekkür ederim ben de güzel dileklerine

simsims yokluğun çok belli oluyor canım özledim seni, güzel paylaşımlarını

Selam simsims, ben yeni sayılırım burada, günlüğüne yeni rastladım; bi göz attım hoşuma gitti.... Hoşgeldin yeniden....

Boyunu merak ettim?

İdeal kilo diye birşey yok tatlım herkesin mutlu olduğu kilo onun ideal kilosudur zaten ideal kîlo diyerek çok yüksek hedefler koyup başaramıyor çoğu insan

İdeal kilodan kastım aslında kendi ideali; ulaşmak istediği...Bir de diyetisyene gidince bi ölçüm kağıdı veriyorlar orada yazıyor; doktorların verdiği bir kilo aralığı var; sağlıklı kilo aralığı... genellikle de atıyorum boyun 1.65'se o aralık 65 kg ile 52 kg arası oluyor; gibi.... Yoksa öyle manken kilosu filan değil tabii ki... :)

Anladım canım...

simsims hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim
merhaba canım hoşbulduk :) teşekkürler sen nasılsın?

simsims yokluğun çok belli oluyor canım özledim seni, güzel paylaşımlarını
canım ben de özledim.. az kaldı sen nasılsın nasıl gidiyor?
Selam simsims, ben yeni sayılırım burada, günlüğüne yeni rastladım; bi göz attım hoşuma gitti.... Hoşgeldin yeniden....

Boyunu merak ettim?
merhaba canım hoşbulduk, sen de hoşgeldin

Kilo verme çabaları devam bi de hayattan daha çok keyif alıyorum
harikasın

iyi olmana çok sevindim canım bende doğum yaptım dört ay oldu şimdi sıra kilo vermeye geldi kilolarıda verince daha iyi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…