Canim özledik senimerhaba canım hoşbulduk :) teşekkürlersen nasılsın?
canım ben de özledim.. az kaldısen nasılsın nasıl gidiyor?
merhaba canım hoşbulduk, sen de hoşgeldin
harikasın
zaman ne çabuk geçiyor ya,daha dün gibi "ben hamileyim" deyişin.. Allah bagışlasın canımiyi olmana çok sevindim canımbende doğum yaptım dört ay oldu şimdi sıra kilo vermeye geldi kilolarıda verince daha iyi olacağım
Canim özledik seni
hadi artık harika yazılarla devam
kilo vermek bahane senin yazıların ve dostluğun sahane
canım benim çok tatlısınHadi buyur bakalım hoş geldin otur şöyle nerelerdeydin
Hadi buyur bakalım hoş geldin çok özlettin kendini
Sabırsızlıkla bekliyoruzzzaman ne çabuk geçiyor ya,daha dün gibi "ben hamileyim" deyişin.. Allah bagışlasın canımgayet iyi gidiyorsun tebrik ederim..
canım benim çok tatlısınteşekkür ederim.. 10 agustosta geri geliyorum anlatacaklarımı biriktiriyorum
Herkese Günaydın ve tekrar Merhaba
topigimi altıncı sıralardan buldum,aldım ve geri getirdimuzun bi aradan sonra dedigim tarihte geri geldim..aslında hep buralardaydım.hiç gitmemiş gibi..sanırım diyet günlüklerindeki her sayfayı okumuşumdur bu süre içinde.. sadece hergün resim ve menü paylaşmaktan ve diyet günlüklerinde olup 11-12 kilo vermiş olsam da bir süredir kilo veremiyor olmaktan ve bunun yükünden sıkılmıştım.. biraz özgür takılmak istedim..hem de merak ettim "acaba buraya yazmasam ne olur?kilo alır mıyım?yoksa kilo verir miyim? diye.. gelelim bu kadar sürede neler yaptıgıma
bu süre de iki kere 70.5 e kadar çıktım sonra 67 ye indim.. özellikle bayram tatilinde patlayana kadar yedim de yedim(yeme atagı gibi degilde programlar hep yeme içme üzerine oldu) ve çok çok mutsuz oldum istedigim şeylerden sınırsızca yiyince.. bu hiçte özenilecek keyif alınacak bir şey degilmiş onu hatırladım..onun dışında düzenli spor yapmadım ama hiç yapmamazlıkta yapmadım :) tatile girdim ama tatilden hiç bir şey anlamadım.çünkü sürekli çalışmam,bir şeyler yetiştirmem gerekti.. şimdi iş seyahatindeyim.ögleden sonra dönüyorum ve tekrar yola çıkıp esas tatilime başlıyorum..ay sonuna kadar inşallah bol yüzmeli bol gezmeli bol eglenmeli bol kahkahalı sevdiklerimle bir tatil planlıyorum..tabi bir de bol eksili..
kısaca buraya yazmayı,resim paylaşmayı özlemek istedim..ve çoooooooook özledim….. hatta daha erken dönmek istedim ama hem tatile başlamış ,rahat olayım hem de madem tarih verdim o zaman başlayayım diye sabrettim..en sonunda 10 agustos geldi de şimdi yazabiliyorum.. kiloma gelince.. şuan maalesef bilemiyorum..ama cuma günü kilom tam olarak 67 idi..yani ben 70 ve 67 arasında gidip geldim..artık geriye kalan bu son 10 kilomu da vermek istiyorum..nerde ne hatalar yapıyorum artık daha iyi biliyorum..çok fazla karbonhidrat yiyorum çok fazla meyve yiyorum..şimdi bunları azaltarak başlıyorum..malum seyahatlerde çok düzen müzen kalmıyor..arkadaşlarda varsa "hadi buranın şusu meşhur hadi şurda şunu yiyelim" vs burda biraz ipin ucunu kaçırdımama bugün başlıyorum..bugün aranıza tekrar geldim..koşa koşa geldim.. özleyerek geldim.. ben geri geldimm ve hepinizi öptümmm
Eki Görüntüle 1602555
teşekkür ederim canımmm..hoşgeldin canım, seni gördüğüme sevindim
merhaba canım,hoşbuldukhoşgeldin tatlım, burda kimleri bıraktın bilmiyorum ama ben hala buralardayım ve hala kilo vermeye çalışıyorum
tatilin tadını çıkar güzelim, sen bu tatili çoktaaannn haketmiştin
hoşbulduk canımHoşgeldin canım.. dört gözle o güzel menülerini bekliyor olacağım:)
hoşbulduk canımmmmhoşgeldinnnnnnn ay çok mutlu oldum
cnm olsun bana göre yerinde saymak kilo almamakta bir başarıdır bende aynı senin gibiyim 65-68 civarında dolaşıyorum t
evet cnm birlikte seni takipteyimhoşbulduk canımmmmbana göre de çok büyük başarı.. o zaman beraber başlıyoruz desene
ah canım benim yaaaaa..tüm dualarım seninleee.. umarım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım benim.. günlügüne geri dönmeyi düşünmez misin?hoşgeldim simsiimss nasılsın ben kilo vermeyi bıraktım hiçç dikkat etmiyorum
bildiğin gibi tüp tedavisini yaza bırakmıştım ve 25 temmuzda başladım ama hormonlarım yüzünden iptal etti doktorum
şimdi başlamak için adeti bekliyoruz ve beslenmem biraz bu yöne kaydı zaten kilo aldım bir anda
ödem tutuyorum ben tedavide şimdi o suları atmaya çalışıyorum dua et bana olur mu canım
harikasın canım tebrik ediyorummmmÖzledik seni sonunda geldin ben 83.8 le yoluna devam ediyorum. Mayısta 96 yi gördüm en büyü, şoku yaşadım. Şimdi harika hissediyorum nerdeyse üstünden 13 kiloluk yük kalktı . Insanlar hafifledim. Seni merak ediyorum hadi yeni hikayelerimizi yazalım. Bu bizlerin hikayesi olsun
canım benim ben de özledimmmHoş geldin canım bende buralarda Değilim ama sürekli giriyorum sen ve firuzüzruş merak ediyorum çünkü beni buraya bağlayanlar sizlersiniz siz gidince ben gittim sanki :)))))) Ven Ramazan da 68 bike gördüm ama şuan 71 im(((((çok saldım kendimi tatil bana yaramadı herlde yayladayım serin buralar annemler ablamlar hep kalabalık eee böle de olunca ipin ucu kaçıyor . Şuan lık hedefim 65 olmak sonra 60 . AA be kadar konuştum kısacası seni çok özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?