Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün diger günlere nazaran daha güzel geçti.. eşim akşam yemeginde benim için özel sebze köz yaptı ve tabagımı da kendisi hazırladı

3. gün
bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmek 2 dilim peynir,domates salatalık,5 zeytin
ara:20 üzüm
ögle:1 dilim ekmek 3 dilim peynir,domates,salatalık
ara:3 bisküvi,1 avuç leblebi
akşam:köz domates,köz sogan,köz patlıcan,köz yeşil biber,4 kaşık yogurt,1 çatal pilav

Ya simsims ne şanslısın eşin hamarat ne güzel

Beni süpeeeeer

içimde çocuklugumdan kalma anneme bir öfke var.. her ne kadar bunun sebebini biliyor olsam da onu anlamaya çalışsam da içimdeki öfke dinmiyor.. şimdi yazlıklta eşim ben ve annem varız ve annemle sürekli didişiyoruz.. çok üzülüyorum bu duruma ama değişen hiçbir şey olmuyor aynı yıllardır oldugu gibi..
babamı kaybettigimden beri inanılmaz derecede anneci oldum aslında.. hemde korumacı oldum ona karşı.. ama içimdeki öfkeyi hiçbir şey geçirmiyor..üzülüyorum şu güzel günleri didişerek geçirdigimiz için,üzülüyorum eşim de bunlara şahit oldugu için.. konuşuyorum,anlatıyorum içimde kopan fırtınaları,çocukluktan kalan izleri.. istiyorum ki beni anlasın,daha anlayışlı olsun.. ama olmuyor.. yıllardır uzak olan arayı kapatmasını bekliyorum, o da olmuyor.. biraz yumuşamasını,hayata karşı daha olumlu olmasını bekliyorum o da olmuyor.. ve işin kötüsü ben de ona karşı ayna gibi aynı tepkileri veriyorum.böylece öfkem daha da büyüyor..
biliyorum tek çözüm benim.. kendimi değiştirmeliyim.. sadece ona karşı degil bir çok yönden değişmek zorundayım.artık o kırılgan hassas çocuk deglilim.. ve iyi olmak mutlu olmak sadece benim elimde.. kimse benim mutlu olmamı saglayamaz ben istemedikçe.. 21 gün boyunca annemle iyi geçinicem ve o sinirli davransa bile üstüme alınmayıp onu idare etmeyi başarıcam..hadi bakalım yarın başlıyorum..yazarım gelişmeleri.. ahh ahhh anneler ve kızları..

Aynı ben ve annem ben sana annemi anlatsam annene şükreder üvey mısın diye sorarsın

Aynı ben ve annem ben sana annemi anlatsam annene şükreder üvey mısın diye sorarsın
işte onları değiştiremeyiz ama kendimizi değiştiriebiliriz..annem çok iyi biri ama sevgisini gösteremedi bana, kardeşime gösterdigi gibi.. hep bi ana kız çekişmesi yaşadık bu yaşıma kadar.artık çözmek istiyorum bu konuyu.. onun sert tavırlarını üstüme alınmayacagım.. onun yapısı oldugunu kabul edip onu çok sevdigimi düşünecegim.. hadi gel sen de katıl o zaman bana

Benim annemle problemlerim çok çok aşılamayacak raddeye geldi çok yoruldum artık çözümü susup zamanın gecmesini bekleyer buldum susuyorum ve bekliyorum

Benim annemle problemlerim çok çok aşılamayacak raddeye geldi çok yoruldum artık çözümü susup zamanın gecmesini bekleyer buldum susuyorum ve bekliyorum
yani o da bi çözüm..benim ki de buna benzer olucak..ondan anlayış bekleyecegime artık ben ona anlayış göstericem.. çözüm bende..

çok kavga eder miydiniz? ve halaidama geor musunuz? bir de ona içinde öfken var mı merak ettim?
Yok biz kavga etmeyiz o bağırır bağırır içindeki kini kusar ben biraz mırıldanır odama geçerim bizde kavga yok ama kavga olsa daha iyi böyle çok ezik hissediyorum ama sabrını sonu selameeeet insallah

Ablama karşı ve bana karşı sadece ama büyük ablama karşı cook farklı mesela anlamda üzülüyordu senin gibi ama şimdi umursamamakta bulduk çözümü
anladım canım..elbet bi nedeni var ama o neden biz degiliz.. onların da kendi içlerinde neler var kimbilir.. annemi çok seviyorum ve onunla aram güçlü olsun iyi olsun istiyorum

Lilruba .!.:
ay canım ya bende annemle sorunluyum
ve cok üzülüyorum
hep attan aldikca ofkem büyüyor
Bende kendimi tek sanırdım sözlerde demek öylesiniz annemi gördükçe kendime söz veriyorum çok ilgili güzel bir anne olmalıyım diyorum

anladım ca. Anım..elbet bi nedeni var ama o neden biz degiliz.. onların da kendi içlerinde neler var kimbilir.. annemi çok seviyorum ve onunla aram güçlü olsun iyi olsun istiyorum
Ben istemiyorum artık sogudum annemden buçok acı ama evet ben artık annenden ümidi kestim

Benim tek derdim annem olsa iyi baba abiler büyük ablam hep sorun sorun suss diyorum kendime suss bu günler geçer sen gidersin ve kalırlar öyle ışık tutulmuş fare gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…