Eki Görüntüle 1101446
Dün 8. haftaya girdim.2 haftam var tartılmama ve bu yüzden tartı yerine dar gelen kıtafetlerimi kullanıyorum..Her sabah kıyafet çıkarıp oda dagıtmaca ve sonrası "ooofff" layarak toplamaca devam ediyor
Bugün yediklerim:
sabaheynirli tost(bakmayın böyle büyük gözüktügüne fazla boş ve hafif bir ekmek.iki dilimi 60gr. 2 dilim ekmege denk:) domates,salatalık,zeytin
ara:3 bisküvi ve 15 bögürtlen
ögle:5 kaşık kısır,peynirli roka salata
ara:1 küçük pogaca,1/2 kek,1 parça çikolata
akşam:kaşar peynirli (30gr) karides (125gr)sote
canım her kahvaltıda tost yiyorsunacep alışmasın vücudun
canım teşekkür ederim uyarına.. tosta bayıldıgım dogru ama dikkat etmeye çalışıyorum bi tost bir etimek veya wasa yemeye ve ekmek çeşitlerimi sürekli degiştiriyorum merak etme.
peki ama hiç yumurta yemiyorsun canım
bence yumurta yemek çok önemli
haklısın canım hiç yemiyorum ne yumurta(kek,börek vsdekiler hariç:)ne et ne tavuk arada süt ve yogurt nadir sadece peynir ve balık yiyorum yaklaşık 3 senedir hemde:116:
en azından balık yiyorsun ama ne güzel kek börek yemiyorsun
inşallah yumi yemeye başlarsın canım
Iyi aksamlar
Butun sayfalarini.okudum.cok guzel bi gunluk resimler cok.guzel bi renk.katmis gunlugune ve 5 kilo vermisin.tebrik.ediyorum seni.ve takipcinim hergun giriyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yanlış anlaşılma olmasın kek börek pogaca hemen hemen her gün yiyorum.ama abartmadan ölçülü yiyorumçünkü şuanki liste buna izin veriyor.ama onların içinde yumurta var diye yememezlik yapmıyorum.. senin nasıl gidiyor?
bende diyete başlamadan önce ne çok yiyormuşumşimdi farkındalığım arttı
iyi gidiyor canım ameliyat oldum ocakta 92 kiloydum 97 kiloya çıktım tekrar
nisanda başladım diyete 93 kiloya indim yine
inşallah dahada inecek canım
geçmiş olsun canımm..tebrik ederim seni nisandan bu yana 4 kilo vermişsin .. tabiki daha da inecek sen böyle kararlı olduktan sonra:129:
Sirf senin topigine msj yazmak icin uye oldum canim lutfen burayi issiz birakma. Bence kkdaki en guzel gunluk yazilarin resimlerin harika. Ben bi turlu baslayamadim diyete amma sayende ekmegimi cesitlendirdim mevsimlerden romayi okumaya calisiyorum sigarayla basim dertte birakiyorum kilo alip tekrar basliyorum baslayinca da kilo veremiyorum ama senden heveslendim ben de topik acmak istedim ama hala beynimde biseyleri bitiremedim ama gecen haftadan beri yediklerimde daha dikkatliyim ve sebze yemegi yapiyorum her gun.
Ne kadar cok ama kullanmisim bu da benim olumsuz bi bskis acisina sahip oldugumu gosteriyo. Neyse bu andan itibaren saglikli beslenmeye basliyorum. Bu arada kilom 72 160 boyunda 32 yasinda 2 cocuk annesi ve calisan bi bayanim. 60 64 arasi olsam yeter bana sen kac kilo olmak istiyosun bi de boyun kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?