Süper görünüyor denemeye değer :)bu sabah eşime güzel bir kahvaltı hazırladım..bu tatil beraber son kahvaltımızdı.az önce de vedalaştık,yolcu ettim.. bu tarifi daha önce burda anlatmıştım sanırım ama bu sefer tarifi yaparken fotografını da çektim sizinle paylaşayım diye..ben 3 tam tahıllı lavaş ile yaptım.dörde böldüm.her dilim 1,5 dilim ekmege denk oldu.siz isterseniz 2 lavaşla da yapabilirsiniz1 lavaş=2 dilim ekmek
pazar sabah kahvaltısı için lezzetli bir tarif
tarif:
soganları küçük küçük dogruyoruz ve teflon tavada kavuruyoruz,soganlar eriyince küçük küçük dogradıgımız domatesleri,tuzu,biberi ekliyoruz ve iyice pişiriyoruz.. malzemeleri bir tabaga boşaltıp tavaya ilk lavaşı koyuyoruz,üzerini kaplayacak şekilde yaptıgımız sosu ve sosun üzerine rendelenmiş kaşar koyuyoruz.üstüne 2. lavaşı koyup aynı işlemi tekrarlıyor ve 3. lavaşı koyup kısık ateşte pişiriyoruz.lavaşın altı pişince bir tabak yardımı ile ters çevirip diger tarafını da pişiriyoruz..ta taaaa kahvaltımız hazır.afiyet olsun..
Eki Görüntüle 1607388
teşekkür ederim canımSüper görünüyor denemeye değer :)
Harikasınbirşeyler yazmıştım ama vaz caydımannemle aram hala limoni kısaca..tek bi farkla sakin kalıyorum..
neyse gelelim bugün neler yedigime:
sabah:1,5 dilime denk tortilla 3 dilim peynir domatesli fotodaki yemek(ismini bilmiyorum :) 5 zeytin
ara:3 minik incir
ögle:köz domates,biber,sogan,2 kaşık tahinli köz patlıcan,4 kaşık yogurt,1 dilim ekmek
ara:1 orta boy elma
akşam:1 dilim peynir,1/2 dilim ekmek,çeyrek simit
Eki Görüntüle 1607776
teşekkürler canım sen de öylesinHarikasın
Oyyy tırnaklar çok şık2000 kulaç sonrası keyif kahvesi.. bugün güzel bir gün geçirdim.. yarın daha da güzel olsun..
Eki Görüntüle 1608491
teşekkürler canım..Oyyy tırnaklar çok şık
Kediiiiii ,Günaydın kızlarsizce ilk önce hangisini yesem? üzümü mü yesem? yoksa kediyi mi?
Eki Görüntüle 1608682
bugün ara ögün ile kahvaltıyı yer degiştirdim..
sabah:15 üzüm
Ohh afiyet olsun :))üzümü yedim,sonra kediyi
sagol canımOhh afiyet olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?