Resimlerle sağlıklı beslenme :)

sabahki gurultuları şımarıklıkları en iyi terapi benim için, yemin ediyorum en iyi psikoloğun terapisi solda sıfır kalır
kesinlikle katılıyorum.. böyle bir elektrik alma yöntemi daha henüz bulunmadı.. dokun ve stresin gitsin.. müthiş bir enerji.. illaha bana dokunucak ,öyle uyuyoruz..hatta bazen el ele uyuyoruz..

kesinlikle katılıyorum.. böyle bir elektrik alma yöntemi daha henüz bulunmadı.. dokun ve stresin gitsin.. müthiş bir enerji.. illaha bana dokunucak ,öyle uyuyoruz..hatta bazen el ele uyuyoruz..
benim iran kedisi tepeme (saçımın dibine) yatıyor, ankara ise illa burnunu burnuma sokacak ya da patisini suratıma koyacak. (kanepede uyuya kalırsam ikisi de tepemde yatıyor yani, yoksa yatak odasına girmeleri yasak )

kahvaltımı yani ara ögünümü de yaptım.. yumurta çoook uzun zamandır yemiyordum.hani kek pasta börek vs de yiyordum ama kırıp,haşlayıp pişirip yemiyordum.bugün kahvaltıda yumurta yedim.. özlemiş miyim?çok degil..

ara ögün(kahvaltı):2 ufak dilim ekmek,1 yumurta, 1/2 dilim peynir,sade kahve

annem benim kahveme de süt koymuş yanlışlıkla,benimkini de ona verdim..ben sade içtim :)

Aynen hep kafama takılırdı simsimşanslıdır neden yumurta yemiyor diye

eşim ve kayınvalidemler gelmeden temizligi bitirdiysem,onları annemle beraber denize yolladıysam,evde yalnız kalmanın keyfini çıkarıp bir yorgunluk kahvesini hak etmişim demektir

çok güzel şeyler getirmişler ama "ı-ıh" ben yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…