canım benim teşekkür ederim,gerçekten güzel bir gün geçirdim,senin de öyle geçmiş
Afiyet olsun.Spor ve diyet çok iyi.Bir de bunu tatilde yapabilmen daha da güzel.akşam:yarım ızgara levrek,salata,1 kaşık fava,3 kaşık karides güveç,5 tane de kalamar yedim.. ve bugün de böylece bitti..kalamar kızartma,belki o olmasa daha iyiydi ama ekmek yemedim..
teşekkür ederim canımmm..Afiyet olsun.Spor ve diyet çok iyi.Bir de bunu tatilde yapabilmen daha da güzel.
teşekkür ederim canım..birincisi tabak benim tabağımdan:)
ikincisi süper görünüyor canım helimli menemenin:)ellerinize sağlık.
afiyet olsun:)
aynen canım.. Bizde bunun kaşarlısını yapıyoruz..ondan aklıma geldide:))teşekkür ederim canım..ne desem bulamamıştım yaşa hellimli menemen işte bu yemegin ismi..
bir de hellimli denemelisin nefis bir şey oluyoraynen canım.. Bizde bunun kaşarlısını yapıyoruz..ondan aklıma geldide:))
deniyecem hafta sonu inş.. merak ettim bende:)bir de hellimli denemelisin nefis bir şey oluyortabi hellim tuzlu oldugu için tuz ekleme
merhaba bende sıkılmak degil de kaçamaklar çok oluyordu..daha dogrusu belli bir kiloyu verdikten sonra biraz boşverme ve duraklama oldu..sende de aynısı olmuş olabilir.. biraz durakladıktan sonra yoluna devam ediceksin.. ama bu duraklamanın ne zaman bitecegine sen karar vericeksinSlm bir süredir kimseyi demoralize etmemek için birsey yazmıyorum ama ben yedikleri dikkat etmekten çok sıkıldım. Sizede oluyor muydu. Aman dikkat aman dikkat durumundayim bu beni inanılmaz gelmeye başladı ve herseyden koyarım var. 13 kilo verdim ve 33 kilo daha vermeliyim biliyorum vazgeçmemeliyim ama içimde birseyler koptu sanki. Nasıl konsantrenizi koruyorsunuz biliyorum ki bir koparsam tam koparim
günaydın kızlar harika bir cuma günü olsun
ben sabaha harika başladımsabah 6:30da denize gittim.yüzerken güneşin doğuşunu seyrettim..denize girmeden de bir kaç foto çektim..bir de 1000 kulaç attım o kadar keyifli ve güzeldi ki hiç çıkmak istemedim..8 e kadar denizde kaldım..balıkları seyrettim bol bol.. hayatımda ilk kez denizde yanyana 2 tane istiridye gördüm..o kadar derindeydiler ki daldım ama yine de yaklaşamadım..acaba içlerinde inci var mıydı?
Eki Görüntüle 1611451
Eki Görüntüle 1611430
sabah:yarım muz,4 kaşık yogurt(üstüne de hindistancevizi döktüm,neden yogurdu daha önce böyle yemediysem çok lezetli oldu :),5 tane altınbaşak
Eki Görüntüle 1611436
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?