Resimlerle sağlıklı beslenme :)

akşam:6 kaşık taze fasülye, salata,1 dilim ekmek

bugün 6. günüm ve ilk defa bugün hiç kaçamak yapmadım.listede ne varsa onu yedim.. normalde paylaşımlarımı toptan akşam yapmayı seviyorum.. ama bir de böyle deneyeyim dedim..madem tatildeyim vaktim de var.. kaçamak yapmamamda yedigim herşeyi hemen paylaşmış olmamın da payı var.üstüne üstlük akşam da regl oldu..böylece regl öncesi yeme krizini de atlatmış oldum..

sabah normalden geç kalktım 10 gibi kahvaltımı yaptım..kahvaltıda bi ara gözüm döndü "ondan da bundan da şundan da yiyeyim" diye ama tuttum kendimi.. öglen yemegini plajda yiyelim dedik ama maalesef bana uygun yiyebilecegim birşey bulamadıgımız için ben eve döndüm onları plajda bırakıp.. iyi ki de dönmüşüm,hiç pişman degilim.yoksa şimdi pideleri götürmüş ve pişmanlıktan ölüyor olucaktım.. eşim "sende bu diyet nerden çıktı? " dedi..şaşırdım halbuki sürekli diyet yapıyorum,daha dogrusu "mış gibi" yapıyormuşum, yapıyor görünüyor ama yapmıyormuşum..ne üzücü,yeni yeni fark ediyorum bunu..mış gibi yapmak,kendini kandırmak..neyse bunla ilgili birşey yazıcam sonra

bugün yigenimle pasta yapıcaz..biliyorum diyet günlüklerindeyiz ama plan değişmez de yaparsak ve güzel olursa tarifi fotograflarıyla paylaşıcam pastadan ne kadar yiyecegim kafamda çizili resmen.. onun dışına çıkmayacagım bir de bugün hem geç kalktıgım için hem de ögleden sonra pasta yiyecegim için kahvaltı sonrası ara ögünü yapmadım.mevsimlerden romada ögleden sonra ara ögünü için ince dilim kek e izin var ama bu demek degil ki pastayla kek aynı..o yüzden tadımlık birşey yiyecegim

sabah:1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates,salatalık,5 zeytin,az sütlü kahve

ögle:6 kaşık fasülye,3 kibrit kutusuna denk peynir,1 dilim ekmek

Son düzenleme:
ara: 1/2 altın başak,1 dilim peynir,çok az sütle sütlü kahve(altın başagın bu yarım paketlik olanına bayıldım. tam paket aldıgımda diger yarımı çantamda dagılmış oluyordu..böylece hem bir porsiyonu belli hem de kalanı ziyan olmayacak bundan sonra

ara: tam iki çatal pasta pastayı yaparken heyecandan foto çekmeyi unuttum

akşam:yarım ızgara levrek,salata,1 kaşık fava,3 kaşık karides güveç,5 tane de kalamar yedim.. ve bugün de böylece bitti..kalamar kızartma,belki o olmasa daha iyiydi ama ekmek yemedim..

Son düzenleme:
akşam:yarım ızgara levrek,salata,1 kaşık fava,3 kaşık karides güveç,5 tane de kalamar yedim.. ve bugün de böylece bitti..kalamar kızartma,belki o olmasa daha iyiydi ama ekmek yemedim..
Afiyet olsun.Spor ve diyet çok iyi.Bir de bunu tatilde yapabilmen daha da güzel.

Afiyet olsun.Spor ve diyet çok iyi.Bir de bunu tatilde yapabilmen daha da güzel.
teşekkür ederim canımmm.. gerçekten çok zorlanıyordum..bu sabah misafirlerimiz ve eşim gitti..yazlıkta annemle ben kaldık.. o yüzden işim daha kolay olucak bundan sonra

Günaydın kızlar :) bu sabah eşimin yaptıgı hellimli domatesli biberli kahvaltıgın kokusu ile uyandım.. ben bu yemegi çok seviyorum diye gitmeden yaptı onlar gidince şimdi ev bir anda boşaldı.. kalabalıktan sonra sessizlik fena oluyor.. artık biz de ana kız gezeriz bol bol

sabah:hellimli kahvaltılık (3 dilim peynire denk),1 dilim ekmek,5 zeytin

ara:20 üzüm

not:dün baktım da peynir ekmek, peynir ekmek yemişim..bugün de sabah peyniri fazla yedim..peyniri sadece kahvaltı da o da sadece 1 dilim olmasına dikkat edicem bundan sonra..

Son düzenleme:
akşam yemegi için annemle dışarı çıkıcaktık..evden biraz geç çıkınca yemek yiyecegimiz yerler de uzak olunca saat 21:30 da anca gidebildik.dön dolaş istedigimiz gibi bir yer bulamadık oturmak için.. hoooop tekrar eve döndük..az önce yiyebildim birşeyler.. yoksa düşüp bayılıcaktım sanırım

akşamhatta gece:) 4 kaşık taze fasülye,1 dilim ekmek,2 kaşık yogurt

Slm bir süredir kimseyi demoralize etmemek için birsey yazmıyorum ama ben yedikleri dikkat etmekten çok sıkıldım. Sizede oluyor muydu. Aman dikkat aman dikkat durumundayim bu beni inanılmaz gelmeye başladı ve herseyden koyarım var. 13 kilo verdim ve 33 kilo daha vermeliyim biliyorum vazgeçmemeliyim ama içimde birseyler koptu sanki. Nasıl konsantrenizi koruyorsunuz biliyorum ki bir koparsam tam koparim

merhaba bende sıkılmak degil de kaçamaklar çok oluyordu..daha dogrusu belli bir kiloyu verdikten sonra biraz boşverme ve duraklama oldu..sende de aynısı olmuş olabilir.. biraz durakladıktan sonra yoluna devam ediceksin.. ama bu duraklamanın ne zaman bitecegine sen karar vericeksin daha dogru insan kilo verdikçe kendini begenmeye başlıyor..hele hele eskiyle kıyasladıkça daha çok begeniyorsun kendini.. ve belki bilinçsiz belki bilerek şu bluz ne güzel oldu şu pantolan nasılda güzel oldu derken "böyle de güzelim diyorsun".. böylece hedefinden uzaklaşıp oldugun yerde kalıyorsun..anladıgım kadarıyla sen bir de çabuk verdin kilolarını..şimdi duraklamada olman o bakımdan da normal aslında..vücut savunmaya alıyor kendini.. kilosunu sabit tutmak için direniyor bir süre..bi de bu yönü var işin.. diyetisyenin ne diyor?

günaydın kızlar harika bir cuma günü olsun
ben sabaha harika başladım sabah 6:30da denize gittim.yüzerken güneşin doğuşunu seyrettim..denize girmeden de bir kaç foto çektim..bir de 1000 kulaç attım o kadar keyifli ve güzeldi ki hiç çıkmak istemedim..8 e kadar denizde kaldım..balıkları seyrettim bol bol.. hayatımda ilk kez denizde yanyana 2 tane istiridye gördüm..o kadar derindeydiler ki daldım ama yine de yaklaşamadım..acaba içlerinde inci var mıydı? açıp bakacagımdan degil de işte yine de merak ettim :)

sabah:yarım muz,4 kaşık yogurt(üstüne de hindistancevizi döktüm,neden yogurdu daha önce böyle yemediysem çok lezetli oldu :),5 tane altınbaşak

Son düzenleme:

Manzara ve Kahvaltı cok guzel afiyet olsun canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…