Resimlerle sağlıklı beslenme :)

ne güzel canım ya senin erken olmuş uyanman..kendini seviyorsun işte..zaten kendini sevenleri ve dikkat edenleri yazarken şimdiki seni düşündüm bu yazılar bana da ilaç gibi geliyor..kendimi tedavi etmek yaralarımı sarmak için yazıyorum ve gerçekten çok işe yarıyor teşekkür ederim canım

Bu duygular sanki benim duygularım gibi kelimesi kelimesi önce foto cektirmeyi bıraktım ki çok severdim . Sonra dışarı çıkmayı eşim evden dışarı çıkalım dediğinde bile eve ve kanepeme dizilere kenetlenmistim kimse ayıramiyordu dün 2 saat bisiklete bindim ve bacaklarım çok agriyor sebebi benim bir anlık vazgecmisligim

84.1 kiloyum 96 kiloyken bir arkadaşımın çektiği foto ile uyandim. Tekrar uyumak istemiyorum

İyi ki yaziyorsun canim hem kendini, hem yazilarini okuyanlari tedavi ediyorsun :***

Bencede hayata tek bir noktadan bakmak sıkıcı oluyor fotolar bile insana moral oluyor tek bir noktada takılı kalmiyoruz teşekür ederim seni çok uzun zaman bekledik

Bencede hayata tek bir noktadan bakmak sıkıcı oluyor fotolar bile insana moral oluyor tek bir noktada takılı kalmiyoruz teşekür ederim seni çok uzun zaman bekledik
teşekkür ederim canım tekrar uyumamak için kendimize gerçekçi bir gözle bakmayı ögrenicez.. gözümüzü açıcaz..

Evet canım artık sık gorusucez ben sırf sana teşekkür etmek için üye olmuştum kk ya. Şimdi de her kkya girişimde senin sayfalarına bakıyorum resimli paylaşımlar mükemmel....
Evet buraya başlamamın nedenleri sims ve Firuze tanımadan Sevdiğim bağlandığım arkadaslar girmediğim günler bike acaba sims ve Firuze döngümü diye meraktan girdiğim günler çok oldu seni görünce çok sevindim eşinin durumunu merak ettim ne oldu cajım

eşim hala evde :) işsiz takılıyo

dün güzel bir gün geçirdim.. ana kız tüm gün gezdik tozduk yedik içtik eglendik

dün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmek üzeri labne,5 zeytin,domates,biber
ara: orta boy muzun yarısı,8 tane üzüm,1 minik incir
ögle:4 kaşık yogurt, 5 tane altınbaşak
ara:elmalı damla çikolatalı bu muhteşem kekin yarısı sade türk kahvesi
akşam:salata,1 kaşık fava,2 kaşık ezme,2 kaşık peynirli kabak ezme,3 kalamar,4 kaşık karides güveç

Son düzenleme:
Artık salata yemekten çok sıkıldım değişik birseyler arıyorum bu hafta Meksika fasulyeli salata yapacağım lor peynirle

Artık salata yemekten çok sıkıldım değişik birseyler arıyorum bu hafta Meksika fasulyeli salata yapacağım lor peynirle
bak sana sevdigim bi tarif vereyim o zaman.. belki ben de akşama yaparım bunu.. kabagı soyup rendeliyorsun tavada az yag ile veya su ile pişiriyorsun.pişerken ince kıyılmış dereotunu da ekliyorsun kabaklar pembeleşinceye kadar pişiriyorsun.sogumaya bırakıp ayrı bir kapta yogurt,dövülmüş sarımsak ve cevizi karıştırıp sonrada sogumuş kabaklarıda karıştırıp afiyetle yiyorsun

Kesinlikle yapmalıyım sarımsak yoğurt ceviz zaten güzel olur yarın marketten kabak alıp deneyim tskler

Canım benim ne güzel anlatmışsın.Önemli olan uyanabilmen.Ben senin topiğin sayesinde düzenli yapamasamda spora başladım.Ama spor yaptığım zaman senin topiğine zevkle yazıyorum. İyi ki varsın ve kendine olan sevginin daha da artmasını diliyorum.

canım benim teşekkür ederim sen de iyi ki varsın

[QUOiçin açsimsims, pgüzel nu42288794, member: 494675"]dün güzel bir gün geçirdim.. ana kız tüm gün gezdik tozduk yedik içtik eglendik

dün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmek üzeri labne,5 zeytin,domates,biber
ara: orta boy muzun yarısı,8 tane üzüm,1 minik incir
ögle:4 kaşık yogurt, 5 tane altınbaşak
ara:elmalı damla çikolatalı bu muhteşem kekin yarısı sade türk kahvesi
akşam:salata,1 kaşık fava,2 kaşık ezme,2 kaşık peynirli kabak ezme,3 kalamar,4 kaşık karides güveç

Eki Görüntüle 1613157 [/QUOTE]
Oyy içim açıldı nede güzel birgün geçirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…