Feraceli alıntılar ne olmuş öyle simsimsin şanslıdır yazıyor gene Allah mıı söyletiyor kız ? :) insanlar çift yaratılmıştır derler..neden olmasın belki de öyledir
son mesajının ilk kelimesine bakyemin et gene öylemi yazdım
teşekkür ederim canım..Gene nefisss sin balım :)) bak bu kabağı bendemi yapsam neçok güzel görünüyor
canım benim ne iyi yaptın yazdın.. evet canım geri geldim biraz zaman alsa da :)) teşekkür ederimsimsims yine sahalara dönmüşsün güzel yazılarından anlıyorum benim kendime aşkımda mezuniyet töreninden sonra resimlere baktığımda bitmişti aman allahım bu ben olamam dediğim andır hiçte unutmam silemem de o resimlerimi azmim azaldığında açıyorum yien böyle olamk mı istiyorsun deadline diyorum yoluma devam etmeye çalışıyorm gerçi şu aralar çok zorlanıyorum ya ama pes edemeyiz değil mi kendine iyi bak menülerin çok güzel yine
Mezeyi yaptım güzel dedi eşim yedişükür bugünü de güzel geçirdim.. bu ara altınbaşak'a feci takmış durumdayım.neyse ki bitticakil80 çakılcım sana bahsettigim mezeyi az zeytinyagında tuzsuz,sarımsaksız ve cevizsiz yaptım,böyle de gayet leziz oldu tavsiye ederim altınbaşak üzerine de çok yakıştı
bugün yediklerim:
sabah:2 incecik dilim kızarmış ekmek üzeri labne,yarım dilim peynir,domates,biber,salatalık,sade kahve
ara:2 bisküvi üzeri yarım orta boy muz
ögle:1 kase yogurt, 5 tane altın başak
ara:3 bisküvi,7 üzüm,yarım küçük boy şeftali,1 minik incir
akşam:yogurtlu kabak, 5 altın başak, 3 kalamar
Eki Görüntüle 1613577
nası yani hiç yiyemedin mi???Mezeyi yaptım güzel dedi eşim yediyawww bu adam benim diet yemeklerimden ne istiyor ben yine tost yemek zorunda kaldım bu adam benden ne istiyor. Yaparken tadına bakabilir sadece ama güzeldi sarımsağı çok koymuştum miss
Sadece yaparken tadına bakabildim masaya koydum salata yapana kadar bitirmişti. Denemelik yapmistim onunda yiyecegini dusunemedim yarın yine yaparimnası yani hiç yiyemedin mi???tüh hay Allah.. bir dahakine iki kişilik yaparsın sende
afiyet olsun canımGeçenlerde paylaşmıştın lavaş arası kaşar bende çocuklara yaptım pizza malzemeleri de eklwdim.Bayıldılar.Simsims ablanıza teşekkür edin dedim.
süpersin icatlarına bayılıyorum canım ya..canım peynirli börek istediginde buldugum numara..yarım tam bugday lavaşın arasına beyaz peynir ve maydonoz dogru tost makinesine
Eki Görüntüle 1614616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?