Ay bayıldım buna ben ya mmm enfes görünüyor. Gerçekten öyle içi yumuşacık oldu mu ? 49.9 olunca kokoreç yiyecektim, 49.5 olunca da bunu yapayım bari hihihibugün kafaya koydum ögleden sonra kek yiyecegim diye.. ama evde elektrikler kesik oldugu için fırını kullanamadık..annem "dur ben sana ocakta yaparım" diye bir kek yaptı ki… ooof ben 1 dilim degil 1,5 dilim yedim resmen(akşama ekmek yok bana ) 1 ,5 çay bardagı olan şekeri 1 çay bardagı ölçüsünde yaptı.. elektirik olmayınca mikser yerine el çırpıcıyla yaptık.. bir de tarifte olan puding vs olan sosu ve üstüne pudra şekeri de yoktu tabi bizimkinde..biz üstüne hindistan cevizi serptik.. gayet hafif ve nefis oldu.. tavsiye ederim.işte yapılışı bu linkte..hani olur ya ocagınız tüple çalışıyorsa ve elektrik giderse veya fırın bozulursa vs aklınızda olsun
Eki Görüntüle 1614950
http://www.nefisyemektarifleri.com/tavada-sipsak-pasta-tarifi/
gerçekten denemelisiniz..Ay bayıldım buna ben ya mmm enfes görünüyor. Gerçekten öyle içi yumuşacık oldu mu ? 49.9 olunca kokoreç yiyecektim, 49.5 olunca da bunu yapayım bari hihihisonra geri 50 olurum zaten aman napalım
Ellerinize sağlık. Sizin tabağınız daha hafif ve hoş bence. Afiyet olsun :)
Adana'da ona sıkma derler ben de bazen yapıyorum çok lezzetli oluyor gerçi sahte sıkma ama olsuncanım peynirli börek istediginde buldugum numara..yarım tam bugday lavaşın arasına beyaz peynir ve maydonoz dogru tost makinesine
Eki Görüntüle 1614616
merhaba canımsimsim nerdesin gözlerim seni arıyor tava kekini bende yaptım harika oldu gerçekten pamuk gibi oluyor
ben yerimde saymaya devam ediyorummerhaba canımdün gece geç geldim yazamadım o yüzden günlüge..
keki begenmene çok sevindimafiyet olsun sen nerelerdesin esas neler yapıyorsun??
cnm harika gözüküyor afiyet olsunbu sabah uyandıgımda dün gece yemegi geç yedigim için hiç aç degildim.. sabahı atladım.. ögleden sonra iki ara ögün ve akşam yemeginde de balık kokoreç yaptım..vejeteryan olunca et yiyemiyorsunuz ama benim gibi eti çok severek bıraktıysanız zaman zaman etin yerine geçicek benzer tatlar arıyorsunuz..bu da onlardan biri.. az yagda önce biberi sonra domatesi pişirip pişmiş balıgı veya konserve ton balıgını tava atıyoruz..kimyon,pul biber ve tuz ekleyip biraz pişirip lavaşla afiyetle yiyoruz bir gün önceden kalan balıklar için güzel bir alternatif
sabah:yok
ara:1 yemek kaşıgı süt ile nescafe
ögle:1 dilim ekmek, 1,5 dilim peynir,domates salatalık biber,yaseminli yeşil çay
ara:2 eti çifte kavrulmuş bisküvi, 1/2 küçük boy şeftali,6 yeşil üzüm,6 siyah üzüm
ara:4 kaşık yogurt, 5 tane altınbaşak
akşam: 1/2 lavaş, 1/2 levrek ile balık kokoreç,salatalık
Eki Görüntüle 1617099
sagol canımcnm kaç kilosun tartıldınmı ilk sayfaya baktım göremedim merak ediyorum ne zaman tartılacaksın
teşekkür ederim canımharikasın simsims cim.. süper görünoyr sofraların yine:)
balık kokorece bayıldım..d eneyeceğim mutlaka..
Nefisssss görünüyor menünbu sabah uyandıgımda dün gece yemegi geç yedigim için hiç aç degildim.. sabahı atladım.. ögleden sonra iki ara ögün ve akşam yemeginde de balık kokoreç yaptım..vejeteryan olunca et yiyemiyorsunuz ama benim gibi eti çok severek bıraktıysanız zaman zaman etin yerine geçicek benzer tatlar arıyorsunuz..bu da onlardan biri.. az yagda önce biberi sonra domatesi pişirip pişmiş balıgı veya konserve ton balıgını tava atıyoruz..kimyon,pul biber ve tuz ekleyip biraz pişirip lavaşla afiyetle yiyoruz bir gün önceden kalan balıklar için güzel bir alternatif
sabah:yok
ara:1 yemek kaşıgı süt ile nescafe
ögle:1 dilim ekmek, 1,5 dilim peynir,domates salatalık biber,yaseminli yeşil çay
ara:2 eti çifte kavrulmuş bisküvi, 1/2 küçük boy şeftali,6 yeşil üzüm,6 siyah üzüm
ara:4 kaşık yogurt, 5 tane altınbaşak
akşam: 1/2 lavaş, 1/2 levrek ile balık kokoreç,salatalık
Eki Görüntüle 1617099
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?