Resimlerle sağlıklı beslenme :)

hoşgeldin canım.. bence tatilde kilo almadan dönmek en güzel şey:))ben beceremediğim için:)hadi hayırlsıı.. güzel sofralarını bekliyorum.. takipteyim):)don balıklı kokoreç ımm nefis görünüyor.. deneeyeceğim bunuda..

Merhaba canım ben bu tatil modundan çıkamadım ya bir türlü baskayamıyorym okullar açılsaydı beslenme düzenim kendine gelirdi ben sorunu buldum sıkıntı dan yiyorum sıkıldıkça buzdolabının önündeyim .ramazdan 69 ları görmüştüm su an 72 kerdeyim kontrol edemiyorum kendimi bir önerim var mı

benim de çok farklı degil canım.. ben de 66lardaydım.. haklısın insan düzeni olmayınca can sıkıntısını yiyerek gideriyor.. ben şunu yapmaya karar verdim.. günlük düşünücem… her günü tam yapıcam.. hedefim bugün olucak..yarın veya aylar sonrası degil.. sen de bugünü güzel geçirmeyi planla ve bana sonuçlarını yaz.. bugün güzel geçsin,hedef bu

bugün tamam ✔ acıkınca az sütlü kahveyle geçiştirmeyi başardım.. saçım fönlü diye de spor yapmadım yaa yarın fönü bozulunca yaparım artık

2. gün
bugün yediklerim:
sabah:40gr ekmek,5 zeytin,30 gr peynir
ara:1 küçük kase yogurt, 2 bisküvi
ögle:50 gr ekmek 50gr peynir ile tost
ara: 3 yemek kaşıgı süt ile sütlü kahve
akşam:6 kaşık taze fasülye,2 kaşık yogurt,30gr salçalı ekmek üzeri 20 gr kaşar peyniri

Son düzenleme:
süpersin canım.. ben bu kadar az yesem bayılır düşerim yahu:)maşhh bu arada:)

3 gündür kek diyeti yapıyordum,neyseki bitti.. ben de günah çıkarmaya geldim

bugün neler yedim:
sabah:sütlü kahve
ögle: peynirli omlet,domates,salatalık,acıbiber turşulu peynir
araeynir,salatalık
akşam:karides güveç,somon,3 kaşık patlıcan salata,2 tane kalamar

Afiyet olsun.
Ben hala kek yiyorum hem de bu saatte

hehehehe ben bugün eşim ve anneme yedirdim ve hala evde kek var ben keke doydum yaa… neyse seninki de biter yarına..yarın sen de günah çıkarırsın
Şimdi denize geldik biz de bir günlük. Igneadadayiz hiç diyet yapamam bu tatil gününde.
Pazartesi Yeni gün yeni baslangic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…