Resimlerle sağlıklı beslenme :)

güne güzel başlamam için

sabah kalkar kalmaz ılık su ve keyifle içilen sade nescafe

yarım saat sonra evden çıkıp 1 saat hafif tempolu yürüyüş

sonrasında ise mutlu son.. güzel bir kahvaltı

güzel bir güne güzel bir başlangıç

eveet kızlar nerde kalmıştık.. pazar akşamı dügüne davetliydik.. hiç bir dügün ana yemeginde balık olmadıgı için ordövr tabagı ile idare ettim gelelim yediklerime..

pazar:
sabah:30 gr ekmek 30 gr peynir,6 zeytin,domates,salatalık
ara:1 şeftali 60gr ekmek (ne alaka demeyin bir anda oldu :)
ögle:80gr balık,6 kaşık taze fasülye
akşam: ordövr tabagı,1 dilim ekmek, 1/2 pasta

tünaydın canım, gayet iyi gidiyor menülerine bakınca, bende bu gün başladım, hepimize kolay gelsin, uğrarım arada, sevgiler

bugün yediklerim:
sabah:35gr ekmek 50gr peynir,domates,nane ile tost,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı biber salçası,sütlü kahve
ara:2 parça çikolata
ögle:1 paket altınbaşak,85gr peynir,domates,salatalık
ara:25 küçük üzüm
akşam:kaşarlı mantar sote
ara:3 parça çikolata

ah o çikolatalar yok mu..

Merhaba simsims.. Senin sayfalarında gezerek başladım diyete. Şimdi senin gibi bende günlüğünü oluşturdum . Umarım uzun soluklu olur ve sana ayrıca teşekkürler şahane menülerin, istikrarın için.. Sevgiler

teşekkür ederim canımm sana da başarılar dilerim.. benden de sevgiler..

bir kaç gündür buralarda yoktum.aslında yediklerimin fotograflarını çektim ama bir türlü birşeyler yazasım gelmedi.. hani yolda yürürken tökezler düşersiniz o düşmeyle yaralanırsınız ve o yaralar ve agrılar düşmenize baglı olarak bir süre devam eder yaa.. işte ben de fiziki olarak degil ruhsal olarak düştüm.. canım sanki gerçekten düşmüşüm ve yaralanmışım gibi yandı.. şimdi şimdi iyiyim..

bazen öyle şeyler yaşarız ki "NEDEN BEN?" diye isyan ederiz.. ben de sorguladım kendimi "neden ben? ama bu haksızlık" diye.. uykularım kaçtı,huzurum psikolojim bozuldu.. ne için??? onun bunun için.. ne oldu?olan bana oldu.. sonra kendimi iyi hissetmek için başladım okumaya araştırmaya.. videolar izlemeye.. ama hayatımda bir farkla.. bu sefer kendimi nasıl geliştirebilirim?nasıl iyi hissedebilirim?diye araştırdım..öfkemi yenip kendime döndüm.. yaptıgım hataları buldumm.. oooffff neler yapmışım neler

"beni öldürmeyen şey güçlendirir" sözü ne kadar da dogru bir söz bir kez daha gördüm.. canım çok acıdı.. çok üzüldüm.. ama sanki bu bir sonraki aşama için daha güzel günler için geçmek zorunda oldugum bir köprüydü… beni biraz daha büyüttü,geliştirdi.. bana şu bir kaç gün çok şey ögrettii… bunun için teşekkür ediyorum.. iyi ki böyle bir hafta geçirdim.. iyi ki..

canim seni ney bu kadar uzdu bilmiyorum ama hepimizin hayatinda oyle sorunlar var ki , ben bizim canimizi yakan bu gunlerin mutlulugun kiymetini anlamamiz icin olduguna inandim hep her sey zitti ile varolur cunku aci gunler yasamasak mutluluk diye bir seyin varligini kesfedemezdik

Gelmiş geçmiş olsun canım.
Neden ben diye sorgulamak işlerin daha da karmaşıklaşmasına sebep olur. Rabbim kaldiramayacagimiz yükü yuklemez zaten. Iyi olmana sevindim canım.

Gelmiş geçmiş olsun canım.
Neden ben diye sorgulamak işlerin daha da karmaşıklaşmasına sebep olur. Rabbim kaldiramayacagimiz yükü yuklemez zaten. Iyi olmana sevindim canım.
teşekkür ederim kızlar desteginiz için

iyi olmaya çalışıyor ama tam toparlanamıyorum.. biraz zamana ihtiyacım var.. ne foto çekmek ne de menü yazmak içimden geliyor.. bayramdan sonrası için diyetisyenden randevu aldım.artık diyetisyenle beraber devam edicem.o zamana kadar tek hedefim kilomu korumak.. iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…