Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Canım benim hep sen demez miydin yazmak iyi gelir diye. Yaz lütfen burdan ayrı kalma.

Merhaba canım sanırım hepimiz de böyle bir sorun var ben bügün tartıldım 73 kiloyu görünce sen ne yapıyorsun kendime dedim ve sağlıklı Şeyler yemeye başladım artık ayda 1 kilo hedefim var yavaş yavaş vermeye devam inş

merhaba canım.. okul açılınca yemeklerin daha düzenli olur merak etme bayramda sonra yazmaya başlarsın topigine..

Bayadır seni takip edemedim.Yazdıklarına üzüldüm.İnan yaşanan hiç bir sey bosuna değil.Bu yaşadığın olay her neyse aslında senin bir şey öğrenmen için.Zamanı gelince iyiki bunu yaşamaşım bak böyle davranmayı öğrendim diyeceksin.Seni burada tanıdığım kadarıyla hayat dolu neşeli bir insansın.Lütfen bunu kaybetme.

canım benim çok teşekkür ederim destegin için şuan herşey yolunda..

Merhaba sanırım sonbahar etkisi 1aydir bende sorgulama dönemi geçirdim. Ve bu bana 5 kilo olarak geri döndü. Bazı şeyleri çok duygusal yaşamak bize zarar veriyor sanırım. Yaşadığım bıkkınlıklari degistirmem gerek. Keşke diet yemekleri kursu olsa bu aralar giderdim degisiklik olurdu. Yediklerim iştah açıcı olmayınca tabağı susluyorum bu aralar.

Merhaba güzel arkadaşım, ben de aynı durumdayım... ve bu bana 6kilo daha yükledi(( geçti diyordum ama herşeyi içime atmışım meğer. Hadi tut elimi...

süpersin canım gözüne hitap etsin önce.. diyetisyene devam ediyorsun di mi?
sorgulamak güzeldir düşündürür çözümler ürettirir..

Merhaba güzel arkadaşım, ben de aynı durumdayım... ve bu bana 6kilo daha yükledi(( geçti diyordum ama herşeyi içime atmışım meğer. Hadi tut elimi...
merhaba canımmm ah canım benimmm.. herşey biz istedikçe geçiyor istemedikçe geçmiyor.. bir kitap okuyorum bitmek üzere ve hayatın anlamını herşeyi anlatıyor her soruya cevap ve ilaç oluyor.. yarın paylaşıcam kitabı..senin de okumanı ve sonra yorumlamanı çok isterim canım

vaktim çok kısıtlı ama yazacak çok şey var.. cuma günü diyetisyene gittim.. kıyafetlerimle ve akşam vakti kilom 70 çıktı.. ilk defa tam bir vejeteryan beslenme uyguluyorum.et ve türevleri yemedigim için çok fazla peynir ve karbonhidrat tüketiyordum.onları düzenledik hep.. içime sinen çok güzel bir menü oldu.. bir dahaki görüşmem 16sında.. o zamana kadar tartılmak yok.. fotograf çekmeyi bıraktım yazmaya bile yeni yeni güç buluyorum..yarın burdayım kızlar.. herşey çok güzel..daha da güzel olucak

Ablam doğum yapacak bir İstanbul gezisi var önümde o bitsin bende solugu diyetisyen yaninda alacagim
Onerecegin kitabı bekliyorum

Canım sen iyi ol yeter ki.
Özluyoruz seni.

Merhaba, kitabı çok merak ettim diyetisyen i birakmadim. Hayatımın iplerini elimde tutuyorum simdilik.

günaydın :)
bir gün gecikmeli burdayım :)

dün yediklerim:
sabah:4 kaşık yulaf,1 orta boy muz yarım bardak soya sütü
ögle:2 kepçe domates çorba,3 dilim peynir
ara:15 badem
akşam:somon ızgara,4 tane kalamar,sebze sote

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…