Canım benim hep sen demez miydin yazmak iyi gelir diye. Yaz lütfen burdan ayrı kalma.iyi olmaya çalışıyor ama tam toparlanamıyorum.. biraz zamana ihtiyacım var.. ne foto çekmek ne de menü yazmak içimden geliyor.. bayramdan sonrası için diyetisyenden randevu aldım.artık diyetisyenle beraber devam edicem.o zamana kadar tek hedefim kilomu korumak.. iyi geceler
haklısın canımmmCanım benim hep sen demez miydin yazmak iyi gelir diye. Yaz lütfen burdan ayrı kalma.
merhaba canım.. okul açılınca yemeklerin daha düzenli olur merak etmeMerhaba canım sanırım hepimiz de böyle bir sorun var ben bügün tartıldım 73 kiloyu görünce sen ne yapıyorsun kendime dedim ve sağlıklı Şeyler yemeye başladım artık ayda 1 kilo hedefim var yavaş yavaş vermeye devam inş
Bayadır seni takip edemedim.Yazdıklarına üzüldüm.İnan yaşanan hiç bir sey bosuna değil.Bu yaşadığın olay her neyse aslında senin bir şey öğrenmen için.Zamanı gelince iyiki bunu yaşamaşım bak böyle davranmayı öğrendim diyeceksin.Seni burada tanıdığım kadarıyla hayat dolu neşeli bir insansın.Lütfen bunu kaybetme.bir kaç gündür buralarda yoktum.aslında yediklerimin fotograflarını çektim ama bir türlü birşeyler yazasım gelmedi.. hani yolda yürürken tökezler düşersiniz o düşmeyle yaralanırsınız ve o yaralar ve agrılar düşmenize baglı olarak bir süre devam eder yaa.. işte ben de fiziki olarak degil ruhsal olarak düştüm.. canım sanki gerçekten düşmüşüm ve yaralanmışım gibi yandı.. şimdi şimdi iyiyim..
bazen öyle şeyler yaşarız ki "NEDEN BEN?" diye isyan ederiz.. ben de sorguladım kendimi "neden ben? ama bu haksızlık" diye.. uykularım kaçtı,huzurum psikolojim bozuldu.. ne için??? onun bunun için.. ne oldu?olan bana oldu.. sonra kendimi iyi hissetmek için başladım okumaya araştırmaya.. videolar izlemeye.. ama hayatımda bir farkla.. bu sefer kendimi nasıl geliştirebilirim?nasıl iyi hissedebilirim?diye araştırdım..öfkemi yenip kendime döndüm.. yaptıgım hataları buldumm.. oooffff neler yapmışım neler
"beni öldürmeyen şey güçlendirir" sözü ne kadar da dogru bir söz bir kez daha gördüm.. canım çok acıdı.. çok üzüldüm.. ama sanki bu bir sonraki aşama için daha güzel günler için geçmek zorunda oldugum bir köprüydü… beni biraz daha büyüttü,geliştirdi.. bana şu bir kaç gün çok şey ögrettii… bunun için teşekkür ediyorum.. iyi ki böyle bir hafta geçirdim.. iyi ki..
Eki Görüntüle 1630582
canım benim çok teşekkür ederim destegin içinBayadır seni takip edemedim.Yazdıklarına üzüldüm.İnan yaşanan hiç bir sey bosuna değil.Bu yaşadığın olay her neyse aslında senin bir şey öğrenmen için.Zamanı gelince iyiki bunu yaşamaşım bak böyle davranmayı öğrendim diyeceksin.Seni burada tanıdığım kadarıyla hayat dolu neşeli bir insansın.Lütfen bunu kaybetme.
Senin adoına sevindim hep mutlu ol canım.canım benim çok teşekkür ederim destegin içinşuan herşey yolunda..
hep beraber canımmmSenin adoına sevindim hep mutlu ol canım.
süpersin canım gözüne hitap etsin önce.. diyetisyene devam ediyorsun di mi?Merhaba sanırım sonbahar etkisi 1aydir bende sorgulama dönemi geçirdim. Ve bu bana 5 kilo olarak geri döndü. Bazı şeyleri çok duygusal yaşamak bize zarar veriyor sanırım. Yaşadığım bıkkınlıklari degistirmem gerek. Keşke diet yemekleri kursu olsa bu aralar giderdim degisiklik olurdu. Yediklerim iştah açıcı olmayınca tabağı susluyorum bu aralar.
merhaba canımmmMerhaba güzel arkadaşım, ben de aynı durumdayım... ve bu bana 6kilo daha yükledi(( geçti diyordum ama herşeyi içime atmışım meğer. Hadi tut elimi ...
Ablam doğum yapacak bir İstanbul gezisi var önümde o bitsin bende solugu diyetisyen yaninda alacagimvaktim çok kısıtlı ama yazacak çok şey var.. cuma günü diyetisyene gittim.. kıyafetlerimle ve akşam vakti kilom 70 çıktı.. ilk defa tam bir vejeteryan beslenme uyguluyorum.et ve türevleri yemedigim için çok fazla peynir ve karbonhidrat tüketiyordum.onları düzenledik hep.. içime sinen çok güzel bir menü oldu.. bir dahaki görüşmem 16sında.. o zamana kadar tartılmak yok.. fotograf çekmeyi bıraktım yazmaya bile yeni yeni güç buluyorum..yarın burdayım kızlar.. herşey çok güzel..daha da güzel olucak
Canım sen iyi ol yeter ki.vaktim çok kısıtlı ama yazacak çok şey var.. cuma günü diyetisyene gittim.. kıyafetlerimle ve akşam vakti kilom 70 çıktı.. ilk defa tam bir vejeteryan beslenme uyguluyorum.et ve türevleri yemedigim için çok fazla peynir ve karbonhidrat tüketiyordum.onları düzenledik hep.. içime sinen çok güzel bir menü oldu.. bir dahaki görüşmem 16sında.. o zamana kadar tartılmak yok.. fotograf çekmeyi bıraktım yazmaya bile yeni yeni güç buluyorum..yarın burdayım kızlar.. herşey çok güzel..daha da güzel olucak
Heyecanla bekliyorum canımbir türlü yazmaya başlayamıyorum.. bir türlü kafamdakileri toparlayamıyorum..
yarın a kadar müsade kendime..
oysa özledim buraları..
burdayım yarın..
merhaba canım nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor hayatHeyecanla bekliyorum canım
Çok özledim seni ve yazılarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?