Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Hoşgeldin canım... seni buralarda görmek çookk güzeeell:))

simsims gorusmeyeli baya aman oldu simsims.
Nasilsin ne var ne yok diyet nasil geciyor.
Aklima takilan bir sey var
Sizin bi dilim ekmek bana gore 2 dilim ekmek
Benim yaptigim dogrumu sizce

simsims gorusmeyeli baya aman oldu simsims.
Nasilsin ne var ne yok diyet nasil geciyor.
Aklima takilan bir sey var
Sizin bi dilim ekmek bana gore 2 dilim ekmek
Benim yaptigim dogrumu sizce
iyiyim canım sen nasılsın?en son iş durumların düzelmiştir umarım..
nasıl 2 dilim ekmek oluyor canım anlamadım?25-30 gr olan ekmek 1 dilim ekmek oluyor..

iyiyim canım sen nasılsın?en son iş durumların düzelmiştir umarım..
nasıl 2 dilim ekmek oluyor canım anlamadım?25-30 gr olan ekmek 1 dilim ekmek oluyor..
Evet cnm cok şükür düzeldi.başka bir ise başladım.rahatim. ben gr bakmadim o senin bi dilim ekmek dediğin bana gore iki dilim ben çavdar ekmeği yiorum onlar bunların yarısı. Gr inan hiç bakmadim.bende bi hata var sanırım.

slm canım....psikolojisi bozuk biri olarak geri geldim.çünkü tartı bana 70 kiloya çıktığımı söyledişimdi yürüyüş diyete başladım.10 gün oldu ve ben gr bile azaltmadım...

Canım popoyu nasil incelttin o kadar

Canım nasil zayifladin cok merak ettim

Herkese merhaba :)
uzuuun bir ara verdim.. bu arada neler yaptım neler yaşadım vs hepsini yavaş yavaş anlatacağım burda.. kilolara gelirsek bir ara 75 i gördüm..bu sabah ise 72,5 çıktım.. eger dün, bugün diyete giriyorum psikolojisine girmeseydim 71lerde başlardım ama olsun.. her hafta pazartesi tartılıp yazacağım.. hemen hemen her gün yürüyüş yapacağım.. bakalım planlar yapıyorum ama A planıyla olmaz sadece.. B ve C planlarım da olucak.. henüz yok ama :))) Genel olarak günüm iyi geçti ama her yeni diyete başladığımda bir dirençle karşılaşıyorum..bugün de akşamdan beri nezle olmamak için çaba sarfediyorum..akşam vitamin olsun diye meyve azıcık fazla oldu gibi (bu emoji yeni gelmiş :)) neyse şimdilik benden bu kadar..daha çok zamanımız olucak yazmaya..yarın görüşmek üzere..

bugün 40 dk yürüdüm

yediklerim:
sabah:yarım dilim ananas,2 hurma matcha çay(matcha çayı ayrıntılı anlatacağım:)
ögle:1,5 bezelyeli enginar(işe yemek götürdüm evden)
ara:2 erik
ara:1 büyük muz
akşam:3 kepçe tarhana çorba,salata
ara:2 kivi

Son düzenleme:
Cok güzel

maşallah hadi bakalım çabucak gitsin kilolar yeter bu kadar tatil artık hamur işlerine son
bu arada sanki o koşu yolunu tanıyorum ben ayy çok sevdim ben bu emoşları

Hoş geldin, simsims Ben de bu aralar sağlıklı beslenmeye taktım, karşılıklı laflarız. Özlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…