Resimlerle sağlıklı beslenme :)

benim de çok zaman oldu en son 9 yıl önce 52 kilodaydım..çok haklısın neden olmasın istersek gene olur :) topigin istikrarlı olsun önemli olan istikrarlı olmak :)

Bugün yediklerim:
sabah:tost(gene gene gene tost ekmek farklı ama ,domates,salatalık,zeytin
ara:1/2 muz,1kivi,8 bögürtlen,2 bisküvi
ögle:kabak yemegi,2 dilim ekmek
araop kek(50gr)2 grissini,az sütlü kahve
akşam:100gr somon ve salata

Seni okuduktan sonra kabagi sevmeye basladim menu mukemmel balik cok kucuk ama bana gore ben doymam bu kafar azla ama ne diyor mehtap yediginin ucte birini yiceksin insallah alisirim ben de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah kaşarı 50gr yiyince dengeleyeyim dedim.ben de yeni dikkat ediyorum balık yerken porsiyonların ölçüsüne.. yediklerinin yarısı daha makul yaa :) bir de artık alıştım sanırım.porsiyonlarım başlara göre azaldı.bu arada 3 günlügü yapmak zorunda degilsin.istersen direk "pazartesi diyete başlıyorum" yazısından başla veya bu beslenmeye alışmak için yap sen bilirsin(o başka bir listenin üç günlügüymüş ama yapsanda sıkıntı yok alıştırma olur:)) ben pratik anne mevsimlerden roma linkinden takip ettim hep..

Merhaba Menülerinizi takip ediyorum, çok istikrarlı gidiyorsunuz sağlıklı beslenme yolunda.Hedef yakındır :)
O değil de tek sorun fotoğraflara bakınca iştahımın açılması

Merhaba Menülerinizi takip ediyorum, çok istikrarlı gidiyorsunuz sağlıklı beslenme yolunda.Hedef yakındır :)
O değil de tek sorun fotoğraflara bakınca iştahımın açılması

teşekkür ederim iştah açıcı oldugu kesin,tavsiye ederim sen de yap ve hepsi saglıklı menüler.. ne istersen var.. az ve öz :)))

Son düzenleme:

sabah kahvaltıda bende tost yedim bugün
sabah geç kalktım tabii okulda tost yedim zeytin birde
canım valla balık çektii hee
bende günlük açtım benimde artık günlüğüm var

sabah kahvaltıda bende tost yedim bugün
sabah geç kalktım tabii okulda tost yedim zeytin birde
canım valla balık çektii hee
bende günlük açtım benimde artık günlüğüm var

sen söylemeden görmüşüm günlügü hayırlı olsun bol bol kilolar verelim hafif ve saglıklı olalım.topic yazın da etkileyici olmuş başarılar dilerim

sen söylemeden görmüşüm günlügü hayırlı olsun bol bol kilolar verelim hafif ve saglıklı olalım.topic yazın da etkileyici olmuş başarılar dilerim

sağol önceden günlük tutardım zaten başaracaz canım
bu arada pop kek kalorisi yüksek canım ben artık bisküvi falan yemiyorum canım
kalori sepeti diye bir yer var orada kalorimi ölçüp hesaplıyorum canım tavsiye ederim

teşekkürler tavsiyene ama ben kalori hesabı yapmıyorum ki pop kek çikolatalı oldgu için 1 dilim kek e pek denk degildi farkındayım:26:

teşekkürler tavsiyene ama ben kalori hesabı yapmıyorum ki pop kek çikolatalı oldgu için 1 dilim kek e pek denk degildi farkındayım:26:

olsun pişmanlık yok canım bende bugün öğlen karam yedim
menümü yazarken fark ettim
ama kalori önemli 1500 ü geçmiyorum hatta 1500 olduğunda çok yedim diyorum
farkındalığı artırıyor kalori hesabı

benim için önemli degil canım bi gün az yerim bi gün fazla ertesi gün dikkat ederim.. ben bunu ögreniyorum

Selam canim
Ben bugun itibariyle saglikli beslenmeye basladim dun gece sadece salata yedim sabah 2dilim cavdar ekmegi biraz peynir domates biber 5 tane zeytin ara ogun biraz bozdu 1evde yapilmis pogaca oglen peynir zeytin domates biberli sandivic oglen olmadi farkindayim ama yemek yapmayi gozum basmadi boyle boyle alisicam saglikli beslenmeye. Onemli olan miktari ayarlamak dimi bugun olmadi boz gitsin demiyorum.

Hadi ama simsims aksam bekliyorum menulerini

canım iyi yapmışssın yarın tam olarak uygulamaya çalış ve tam olarak uyguladıgın günü 1. gün say..mevsimerden roma yapmak istiyorsan..ilk günler zor oluyor sonra çok rahat olucak dene ve gör yok ben biraz böyle yapıcam diyorsan biraz böyle yap,nasıl istersen :) ben de ilk gün sebze vs evde olmadıgı için başlayamamıştım.bugünü alıştırma say.yarına alışveriş vs yap ve başla..benim ilk yemek resmime bak kupkuru sadece peynir ekmek.mevsimlerden romaya başladıgım ilk resmime bak hemen renklendirdim sebzelerle ve o gün bugündür böyle.. güzel bir alışkanlıga dönüşüyor sadece biraz sabır

Alisveris yapmam gerek neyse sonucta esim vw cocuklarim da saglikli beslenecek dedigin gibi tam uyguladigim zamani ilk gun sayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…