geçmiş olsun canım baş ağrısı çok sinir bozucu
ama şimdi güzel bir uyku hiçbişeycik kalmaz
ama yinede düzensiz bir menü değil
gayet güzel ama en güzeli tostlar canım çekti yaaa
canım gerçekten çok sinir bozucuydu.ilaçta almadım çünkü nedeni belli sonuçta uykusuzluk..uyuyunca geçti..neyse bugün iyiyim teşekkürler :) ama hala regl olamadım sanırım haftaya dr yolları gözüküyor bana.. canın tost çektiyse,bu sabah kendine güzel bir tost yaparsın o zaman
tost yapamam h.sonu canım bu hakkımı hafta içi değerlendiriyorum
bir tahlil yapsana canım yaa belki başka bişeydir sebebi
Eki Görüntüle 1151877
daha önce de yazdıgım gibi çok keyifsizim.bilenler bilir regl olamamak nasıl bir sıkıntıdır.sanki patlamaya hazır bir bomba gibiyim.. cuma günü tahlillerimi yaptırıcam.. bu durumda kilo verebilmiş miyimdir?? bilmiyorum ve hatta sanmıyorum.bunun geçici bi şey oldugu tek bildigim.geçicek.. daha önce nasıl geçtiyse öyle geçicek.. hormonlarımın esiri olmadan bunu atlatıcam.. her tarafım şiş.. ama gecicek.. tekrar herşey normale dönücek..:101::101::101::101:
Dün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık,zeytin
ara:yok
ögleeynirli sandiviç
ara:1 dilim kek latte
akşam:hellim salata
ara:2 parça çikolata
yemediklerim:tabiki daha cook çikolata ve ikram edien su böreklerini geri çevirdim :)
iki gündür ing 1 er saat çalıştım.
bence verebilmissindir cunku beslenme duzenini bozmuyosun :) odem icin yesil corbandan yapabilirsin vakti geldi mi bilmiyorum ama hem de daha hafif hissedersin ya da metabolizma cayindan yapsan surekli tatli ihtiyacini bastirir sanki.
Blog gibi olmus cidden .buraya üye olmadanda takip ettim.cok motive edici.kolay gelsin.inss hedefine kisa sürede ulasirsin..
2 gün olmuş simsimss nerdesin bıraktın mı yoksaaaaa :26: Her gün girip menülerine bakma gibi bir alışkanlığım olduğundan (çünkü çok güzeller) hemen farkettim, umarım diyeti bırakmamışsındır...
merhabaa esra :)) teşekkür ederim ilgine :)) iki gündür şehir dışındaydım o yüzden pek vakit bulamadım.. sanki beni çagırmışsın gibi oldun,ben de şimdi geldim.. az sonra paylaşıcam ama evdeyken daha iyi oluyor beslenme.. dışarda zorlandım :) sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?