- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
cok merak ediyorum somucunu canım,insaallah vermişindir..
sabahtan beri okuyorum gözlerim ağrıdı ama hepsini okudumo kadar akıcı bir dille yazmışsın ki sanki masal okuyor gibiydim bende daha önce günlük yazdığımdan ve yazmayı çok sevdiğimden güzel yazan insanlar ne yazsa okurum ve duygularını o kadar güzel ifade etmişsinki sanki sen herkesin duygularının yansıması gibisin bence herkes burda kendine dair birşeyler bulabilir ve sakın bırakma sen en önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğreniyosun değilmi moral bozmak yok bende 2 haftadır aynı yerdeyim ama yapabilirim biliyorum bu sefer olacağına inanıyorum ve bu kez diğer seferlerden farklı olarak hiç bu kadar kararlı olmamıştım böyle devam etmeni ve dilerim v gerçekten bu hayatta senden değerli kimse olmamalı
evet canım vermişim 100 gr.. 71.4 tüm sabah.. maalesef mi diyeyim?yoksa kilo almadıgımamı sevineyim?.. yoksa devam etmeye kararlı oldugum ve bu 100gr mı hiç takmadgımımı söyleyeyim?.. bunlardan hangisini derdiniz bilmiyorum ama ben sonuncuyu söylüyorum.ben 18 günde 100gr verdim diyorum.. :93::93::93:
sagol canım destegin içi :)) bu sabah (dün günü birlik uzun yol yapmama) ragmen 71.2 çıktım.. :) 100 er 100 er gitse de gidiyor ya :)) sen ne yaptın esas?kararlı olmak cok güzel bişey..böyle devam et canım,hepsi gidecek inşallah bu kiloların
sagol canım destegin içi :)) bu sabah (dün günü birlik uzun yol yapmama) ragmen 71.2 çıktım.. :) 100 er 100 er gitse de gidiyor ya :)) sen ne yaptın esas?
ben de verdim yaa cok şükür 2,7 kilo gitmiş..Allah senden razı olsun sen olmasaydın tanışamayacaktım mevsimlerden roma ile..müthiş bir sey yiyerek zayıflamak ve arada kaçamaklara rağmen o neydi öyle akşamlara kadar aç kalmak,hakkatten insan yiyerek zayıflıyormuş..ve canı bişey istemiyormuş bunu anladım..
harikasınnnn çook sevindimmmmgerçekten öyle.. hani şu herşeyden yiyor ve zayıf nasıl kalıyor dedigimiz insanların sırrı bu işteee :)
evet aynen öyle..benım 2 kilom klaldı o da gitti mi inşallah..ramazanda da almam umarım tek korkum o...
Dun yazdiklarini okudum da yine kendime benzettim seni.. belkide yanlis anladim bilemiyorum.. bende cok kirilir susar sabrederim ama artik belli bi noktadan sonra cok fena patlarim cok kirarim karsimdakini.. bu yuzden benimde bi arkadasligim bitmisti simdi yine gorusuyor konusuyoruz ama eskisi gibi olmuyor ne yazik ki.. umarim siz kirginliginizi biraz olsun onarmis, aranizi duzeltmissinizdir..
Bu arada 100 gr verdim diye uzulme yanlis hatirlamiyosam protein ogunlerin vardi 3 gun boyunca ama sen atlamistin.. bence o yuzden az vermis olabilirsin.. cunku protein metabolizmayi hizlandirmak icin gerekli ee senin metabolizmada alisti saglikli duzenli beslenmeye arada boyle sasirtmalar yapmak gerek
Bool kilo vermeli ama saglikli yemeli gunler bizim olsun
Sevgiyle saglicakla kal..
Aa evet o oda cok etkiler ins tahlilerin sonucu iyi cikar uzmez seni canim..
Aslinda pek de ebelemece gibi degil benim ki ben bi bardagin dolup tasmasi gibiyim once sabrederim cok kirilir ama susar hic bisey soylemem sonra da bardak dolar ve tasar.. yavas yavas duzeltmeye calisiyorum bu huyumu ama insanlari da anlayamiyorum onceden icinde biriktirme soyle diyenler simdi en ufak rahatsizligimi kirginligimi soyledigimde direk savunmaya geciyor gardini aliyor sanki savasacagiz, sende haklisin diyemiyor.. ama ben karsimdaki hakliysa su konuda haklisin burda sana katilmiyorum diye aciklar ve hakli haksiz oldugu yerlerin ayrimini yaparim.. ve burdan su sonuca variyorum her zaman, hepimiz ayni degiliz ben boyleyim o oyle digeri daha baska.. herkesi oldugu gibi kabul etmekte fayda var.. boylece daha az kiriliyorsun, bide minimum beklenti gerek az kirilmak icin.. iste benim formulum buise yaramadigi zamanlar da olmuyor degil tabi.. ama hayt iste acsiyla tatlisiyla guzel
Eki Görüntüle 1160998
"misafir'e zorla kal" denmez neden mi? ziyarete evinize misafiriniz geldi.yemek yediniz oturdunuz sohbet ettiniz,sonrasında kahveler içildi tatlılar yendi ve artık vakit geç oldu misafirniz kalkmak istiyor.genelde adetten yarım agızla "ya biraz daha kalsaydın ne güzel oturuyorduk" deriz aslında gitse de bir dinlensem artık,canım çıktı sabahtan beri deriz veya o sıkılmıştır ama biz kalmasını isteriz o gitmek istese bile.. belki de gitmesine bilerek veya bilmeyerek biz sebep oluruz,saate bakar veya az konuşuruz :) öyle veya böyle gitmeyi kafasına koymuştur bir kere..hayatımıza giren insanların bazıları da böyledir işte.. eviniz burda siz olursunuz ,kalbinizi açarsınız belki o da açar belki açmaz,güzel vakit geçirirsiniz,seversiniz belki sevilirsiniz ama bir gün bir şey olur ve onun hayatınızdan çıkıp gitmesi gerekir.. ikiniz de birbirinizden almışsınızdır neyse ihtiyacınız.. ve bir şeyler katmışsınızdır hayatlarınıza ama buraya kadardır işte.. vakit dolmuştur ve yolcu yolunda gerektir :) işte o an en güzeli misafirinize geldigi için teşekkür edip onu güzel anılarla ugurlamaktır.. ben bugün bunu yaptım işte.. Güle güle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?